Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Зимові свята – час, коли трапляються дива та здійснюються мрії!
16.12.2021
Що почитати?

Креативна команда видавництва «Ранок» підготувала для вас чарівне святкове відео аби подарувати вам атмосферу тепла, радості та любові. Усе можливо, варто тільки забажати, а добра книга завжди станеться у пригоді та допоможе мріям здійснитися!

Зустрічайте головних «героїв»  нашого святкового відео – чарівні, захопливі, надзвичайні книжки для сімейного читання.


 

  1. Книжки  для майбутніх  акул бізнесу та експертів у сфері фінансів: "Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу", "Гроші не ростуть на дереві".
  1. Чарівні книжки про яскравий світ дитинства,  пригоди та дива: "Ельф для суперзавдань", "Маленька одноріжка Зіронька. Мрії здійснюються тобою", "Банда Піратів. Корабель-привид", "Якби діти правили світом".
  1. Захопливі книжки про науку та відкриття: "Квантова фізика. Дітям про науку", "Енциклопедія видатних винаходів", "Географія. Дітям про науку".
  2. Яскраві набори для творчості та наукових відкриттів: "Вибухові досліди", "Магія науки", "Unicorn" та "Шоу експериментів".
  3. Супер книжка про те, як перетворити захоплення комп’ютерними іграми на круту кар’єру: "Геймер на 100%. Переходь у режим профі".
  1. Зворушливі книжки про теплі та відкриті стосунки між батьками та дітьми: "Поговорімо про це. Мама багато працює""Найкращий татусь".
  2. Неймовірно глибока та чуйна книжка від видавничої групи "Кенгуру" про   проблеми, з якими стикаються діти, прикуті до інвалідного візка, книжка про прийняття та розуміння: "Живи та вчись. Я все зможу".
  1. Корисні книжки для юних дослідників та майбутніх лікарів: "Небачені бактерії. Зухвалі бацили, підступні віруси та хитрі гриби", "Неймовірна пригода бути людиною. Твоє надзвичайне тіло та як у ньому жити", "Хочу стати лікарем".

 

Цим відео ми хотіли нагадати усім, що книжка здатна творити дива, перетворюючи слабких на сильних, мрійливих на послідовних, а невпевнених на цілеспрямованих!  Книжка може налагодити той особливий зв’язок між батьками та дітьми, який буде рятівною шлюпкою у будь-яких життєвих штормах. Задача була проста та складна одночасно, тож кожна деталь була важлива. Чисті дитячі мрії озвучили дзвінки голоси талановитих юних акторів та акторок Харківського Дитячого Народного Театру "Каламбур». До речі, діти підготували святкову виставу «Ніч перед Різдвом» за мотивами повісті М.Гоголя. Юні актори та акторки  дуже чекають на своїх глядачів. Сценарій для цієї вистави підготувала дитяча письменниця Юліта Ран, авторка видавництва «Ранок».

 

Зимові свята це час подарунків для найдорожчих!  А що може бути кращім дарунком, ніж добра книга? Вже 19 грудня 2021 року, саме під Миколая кожен, хто має сертифікат про вакцинацію, зможе отримати президентську  тисячу (1000 грн) на книжки. Реєструйтесь за простою інструкцією та чекайте на чудовий подарунок від держави. Отримані гроші можна витратити на будь-які книжки для затишних зимових вечорів.  Обирайте книжки на нашому сайті або завітайте до мережі книгарень КнигоЛенд, погортайте сторінки та оберіть саме свою книжку. Нехай ці свята стануть сповненими любові та спокою!

 

З теплом та натхненням,

уся величезна команда видавництва "Ранок"

Товари з цієї статті
Банда Піратів. Корабель-привид
Жюльєтт Парашині-Дені
220,00
-40%
Квантова фізика. Дітям про науку
Шеддад Каїд-Салах Феррон
240,00
144,00
-20%
Якби діти правили світом
Лінда Бейлі
230,00
184,00
-35%
Хочу стати лікарем
Воронкова Я.
150,00
97,50
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: