Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Зворушливі книжки
17.11.2021
Що почитати?

Зустрічайте ще двох героїв!

Уже зараз ви можете поповнити сімейну бібліотеку одразу двома виданнями із серії «Зворушливі книжки»! Ці історії вирізняються ніжністю, що зачіпає найглибші струни душі, та яскравими ілюстраціями. Ще одна особливість книг — аудіосупровід. Відскануйте QR-код на обкладинці та дайте малюкові послухати історію, яку читає автор.

Авторка книжки «Таке велике слоненя» — Ірина Сонечко, яка відома своїми віршами. Але цього разу вона порадує читачів прозою.

Це зворушлива історія про пізнання та прийняття себе, своїх переваг та недоліків. Отже, слоненя вперше вийшло гуляти саме, без мами. Воно було дуже горде і почувалося зовсім дорослим. Добрий та ввічливий малюк завжди помічав навколо щось гарне і при зустрічі кожному говорив компліменти. Але у відповідь слоник чув лише глузування. Як ви думаєте, чому? Бо дуже дуже відрізнявся від інших звірів. Щоразу він чув знущання та уїдливі зауваження про свою зовнішність. І що сталося? Слоненя повірило кривдникам.

Побачивши у воді своє віддзеркалення з величезними, як лопухи, вухами та довжелезним хоботом, слоник жалібно зітхнув: — Але ж який я негарний, гидкий і потворний! Ніколи, ніколи більше не вийду з дому!

Добре, що мама змогла пояснити малюкові, що бути слоном — це дуже здорово, адже тільки величезні слони мають величезні слонові можливості. Довгим хоботом вони можуть зривати стиглі фрукти, поливати себе водою, як із душу, а ще трубити, як у трубу. Ну, хіба не здорово бути слоном? А які вони сильні! Тоді слоник повірив у себе і зрозумів, як це чудово — бути собою.

Авторка книжки «Птах-рибалочка та Весна» — Єва Сольська, саме з її оповідання про їжачка та кленовий листочок і почалася серія «Зворушливі книжки».

Історія народження книжки про рибалочку незвичайна. Спочатку в художнього редактора авторської групи МАГ Павла Репринцева з'явилася ідея створити книгу з ілюстраціями в китайському стилі. Цією ідеєю він поділився з письменницею Євою Сольською. Єва дуже нею захопилася і написала чудове оповідання про допитливе яскраве пташеня — рибалочку! А художниця Наталя Донська створила ілюстрації до книжки.

Юний упертий і нетерплячий птах-рибалочка дуже поспішав повернутися додому з місця зимівлі. Але це мало відбутися, тільки коли прийде Весна, а вона все не приходила. Рибалочка не знав, хто це — Весна, але вирішив знайти та поквапити її. Адже скільки можна чекати? Рибалочка вирушив на пошуки. Де він тільки не побував! Відважне пташеня шукало Весну і в річці, і в горах, питало про неї у всіх тварин, які зустрічалися йому на шляху.

І звичайно, маленький рибалочка знайшов Весну! Або це Весна знайшла його і прийшла до того, хто її шукав, із цвітінням сакури.

Завдяки тому, що історія народилась із сюжетів картинок, вона вийшла дуже яскравою та захопливою.

Ось такі історії в наших маленьких, але дуже сміливих і щирих героїв. Читайте книжки, слухайте їх у виконанні авторів і будьте здорові!

 

З любов'ю, група МАГ

Товари з цієї статті
-20%
Таке велике слоненя
Ірина Сонечко
220,00
176,00
-20%
Птах-рибалочка і Весна
Сольська Є.
220,00
176,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: