Англійська для малят

Англійська для малят – сучасні вимоги до розвитку дитини

Людина, що володіє кількома мовами, більш жадана суспільством й має більше шансів реалізувати себе в житті. З першого дня появи малюка молоді батьки замислюються про його майбутнє. То ж як організувати розвиток дитини, аби та почала опановувати іноземні мови, зокрема англійську з наймолодших років? На це питання є купа відповідей – спілкування з носіями мови, відвідування занять, а також спеціальна література для малюків, що є важливим чинником на природному шляху вивчення мови через пізнання навколишнього світу.

Інтернет-магазин «Ранок» пропонує батькам великий асортимент друкованих видань для вивчення англійського з перших років життя дитини. Асортимент магазину постійно оновлюється навчально-пізнавальною літературою, що має схвальні відгуки вдячних клієнтів, а отже на полицях магазину можна завжди обрати книгу, яка дійсно сподобається та принесе користь дитині. 

Вимоги до друкованих видань з англійської

Взагалі, будь-яка література для найменших має кілька особливостей. Всі книжки мають бути яскраво ілюстровані, аби привернути та утримати увагу малюка. На сторінках літератури для читачів молодшого віку повинні розміщуватися прості для сприйняття вправи, цікаві знахідки й відкриття, а також корисні словнички.

Аби маленьким дітям було цікаво в посібниках для вивчення англійської можуть міститися розмальовки, мапи, що сприяють візуалізації інформації та перетворюють процес навчання у захоплюючу гру. Цей важливий принцип є основою вивчення іноземної мови серед дошкільнят. Сприйняття англійської малюками суттєво поліпшується шляхом вивчення віршованих матеріалів, пісень та скоромовок.

Література з вивчення англійської для дітей 6-річного віку починає містити перші граматичні правила та роз’яснення щодо мовних особливостей.

Саме таке поступове занурення у вивчення мови з урахуванням вікових особливостей дитини сприяє легкому та насиченому навчальному процесу.

Переваги покупки в інтернет-магазині «Ранок»

  1. На сайті ranok.com.ua замовляти друковані видання доволі зручно. Грамотно розроблена система фільтрів допомагає обрати необхідну літературу у стислий проміжок часу – необхідно лише виставити параметри й система спрямує в потрібний розділ.
  2. Оскільки інтернет-магазин працює напряму з кількома видавництвами, то друковані видання мають лояльні ціни й широкий асортимент. В одне замовлення можна оформити різноманітну літературу різної тематики, сплативши лише один раз за доставку.
  3. Для постійних клієнтів діє система знижок. А нові покупці завжди можуть придбати друковані видання по акції чи на розпродажі.
  4. Доставка замовленої літератури здійснюється майже в усі куточки України будь-яким зручним способом для покупця – Новою поштою, Укрпоштою чи кур’єром на вказану адресу.
  5. Обираючи інтернет-магазин «Ранок», ви гарантовано отримаєте якісну й сучасну літературу. Друковані видання для найменших відповідають всім стандартам безпеки: виготовляються з паперу та фарби, що не шкодить здоров’ю малечі та вберігає від алергічної реакції на складові.