Книги для найменших

Яку літературу підібрати для дитини, коли вона ще зовсім маленька або взагалі щойно народилася? Потрібно, щоб книга не була перенавантажена текстом, інакше малюк втратить інтерес, щоб малюнки привертали увагу, та щоб книга служила довго. На ranok.com.ua Ви точно підберете потрібну літературу.

Які категорії для найменших є на нашому сайті?

  • Віршики. Це перші книги, з якими познайомиться малюк у своєму житті. Книги для найменших друкуються на щільному папері, мають комфортний розмір, як раз під дитячу ручку. Картон можна гризти, намагатися розірвати, але подібний матеріал витримає будь-яке поводження з ним. Перші вірші для найменших потрібно обирати легкі та з веселою подачею. Навчання відбувається виключно у форматі гри, щоб у малюка підтримувався інтерес. У майбутньому коротенькі віршики можна буде вчити, тим самим розвиваючи пам'ять малюка та розширюючи його словниковий запас. Із дитинства нам добре відомі книги Корнія Чуковського, такі як: «Бармалей», «Лікар Айболить», «Муха-Цокотуха», «Мийдодір» та багато інших. Ці ж самі книжки продовжують жити, тільки вже поряд із нашими дітьми. Цього автора і багатьох інших Ви знайдете у розділі «Віршики».
  • Картонки-іграшки. Цей розділ книг для найменших дуже незвичайний. Ви купуєте не просто книгу, а книгу, з якою можна гратися. Це можуть бути видання, у яких можна відокремити головного героя, зробленого з картону, і провести його крізь усі сторінки, тим самим подорожуючи «під ручку» зі своїм улюбленим персонажем. Ще дуже цікавий вид картонок-іграшок – книги, сторінки яких зшиті між собою шнурком, й за бажанням сторінки можна розділити та гратися кожною картинкою окремо. Ще шнурівка може проходити крізь кожну сторінку, тим самим дитина розвиватиме дрібну моторику. Так що у таких книгах-шнурівках ми отримаємо двосторонній підхід – розвиток мови за рахунок стимуляції пальчиків, а також поповнення словникового запасу за рахунок прослуховування казок. Ці та багато інших картонок-іграшок Ви знайдете у нашому розділі книг для найменших.
  • Картонки-розвивайки. Ця категорія належить до smart-книжок, вона дуже об'ємна. Ви можете почати підбір книги ґрунтуючись на тому, чим саме зараз цікавиться ваша дитина. Книги цієї категорії спрямовані на усебічний розвиток, формування основи знань малюка. З народження можна пропонувати книги із простими чорно-білими малюнками. Пізніше будуть корисні вімельбухи. Ці книги зазвичай не мають тексту й рясніють величезною кількістю малюнків. З ними ніколи не буває нудно, діти їх обожнюють. Вімельбухи можна розглядати годинами, щоразу знаходячи нові елементи, будувати здогадки, вигадувати власну історію. Вони корисні для тренування уваги, логічного мислення, мови та уяви. Для маленьких дітей, які пізнають наш світ та роблять у цьому перші кроки, підберіть літературу Каспарової Ю. В. Добрі вірші, яскраві малюнки обов'язково привернуть увагу вашої дитини, а також в ігровій формі навчать матеріалу.
  • Картонки-казки. Ці книги виготовлені із картону, легкі, але щільні. За бажання можна взяти книгу із собою в гості, щоб і маленькі друзі вашого малюка могли послухати його улюблену казку. На нашому сайті Ви знайдете як класичні казки, на яких виросло кілька поколінь, так і сучасні казки, що містять маленькі прості розповіді про героїв улюблених мультфільмів.

Чому ми?

На ranok.com.ua Ви знайдете широкий асортимент книг для найменших дітей. З нашими книгами дитина гармонійно розвиватиметься і весело гратиме. На сайті Ви знайдете широкий фільтр, який допоможе Вам обрати категорію, вік або конкретного автора.