Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

2012 миль до дорослішання

2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон

2012 миль до дорослішання

320,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч902167У
  • Вага: 0.41
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 320
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
225,00 грн
180,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч902257У
  • Мова видання: Українська
Анотація

Сімнадцятирічна Вероніка Кларк раптом дізнається про вагітність. Дві смуги на тесті перекреслюють усе її перспективне майбутнє. Дівчина ухвалює рішення зробити аборт у сусідньому штаті, щоб ніхто не дізнався. Вона звертається по допомогу до відлюдькуватої дивачки, колишньої подруги Бейлі. Попереду у дівчат приголомшлива подорож із автокрадіжкою, ночівлею в полі з коровами, тіканням від переслідувань фанатиків та прибульцями.Героїні долають не лише дорогу до клініки й назад, але й нелегкий шлях до дорослішання, розуміння себе та цінності справжньої дружби.

Видання призначене для дітей старшого шкільного віку та дорослих.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @curlyksu_
19.08.2023
Книга про вибір в житті чи осуд? Головна героїня Вероніка, якій всього 17 років дізнається, що вагітна. Дівчина добре вчиться в школі та має перспективне майбутнє, але дві смуги на тесті перекреслюють всі її мрії. Вона ухвалює рішення зробити аборт в іншому штаті, щоб ніхто не дізнався, а допоможе їй в цьому колишня подруга - дивачка Бейлі. Книжка про справжню дружбу, чесні стосунки та одвічне питання батьків і дітей. Бо ось до прикладу порівняти головних героїнь. Жодній з них не пощастило з батьками. Одна живе, мріючи, щоб рідний батько її прийняв та полюбив, хоча б на відстані памʼятав про неї. Інша щосили намагається бути ідеальною у всьому, щоб батьки пишалися, щоб не бути суцільним розчаруванням, яким стала її сестра для сім’ї. Насправді ось такі теми в книгах є дуже сумними й водночас важливими. Але нема безвиході навіть з батьками, головне бути відвертими та чути одне одного. І тоді приймати зважені рішення. Те саме стосується і дружби, і стосунків. Я поставила свою оцінку цій книжці 3 з 5, тому що не зовсім зрозуміла, що хотів сказати автор, чого навчити своїх читачів? Якщо це просто пригода, то читається швидко і дуже легко. А якщо занурюватись глибше, то мені не вистачило переживань головної героїні, яка прийняла таке рішення у свої 17 років. Звісно, в кожного з нас свій досвід дорослішання і кожен пройде його через власні помилки! А чи усі помилки можна виправити? Чи усі такі виправлення правильні та безпечні? Дуже багато залишилось запитань...
user @divchuna_book_style
11.08.2023
Тінейджерка. Незапланована вагітність. Аборт. Вероніці Кларк сімнадцять, вона має чудові оцінки, тому планує вступати в хороший університет, має хлопця красунчика, який подобається всім дівчатам у школі! Здавалося б, все складається ідеально!😍 Але одного дня у шкільній вбиральні вона помічає дві смужки в тесті на вагітність.🫢 Вероніка розгублена, та не розглядає варіант, аби залишити дитину, тому вирішила сказати про це бойфренду і разом із ним поїхати у клініку, щоб зробити аборт… Але непередбачувані обставини внесли свої корективи, тому головна героїня просить допомоги в колишньої подруги, з якою вона не спілкується вже чотири роки. Їм доведеться проїхати довгий шлях, по дорозі в інше місто дівчата потраплятимуть у різні ситуації та намагатимуться знайти із них виходи.🛣️ Вероніка та Бейлі намагатимуться поладнати одна з одною, обговорюватимуть зміни, які відбулися за час їхньої розлуки. 💔 Це доволі важлива книжка про дорослішання, справжню дружбу, зраду, кохання, підлітковість та право жінки самій розпоряджатися своїм тілом. Книжку варто прочитати не лише задля нової історії, а й аби дізнатися, які ситуації можуть виникнути.😢 деякі сцени виглядали доволі нереалістичними. автори прописали їх для гумору, але вийшло це, чесно кажучи, не дуже вдало😕 Та книга все-одно варта вашої уваги!
user @galchenkokristina
21.07.2023
Кожен несе відповідальність за своє тіло. Дівчата, ваше тіло це ваше діло! Ніхто не має право нав'язувати вам своє бачення і ніхто не має право казати вам, що робити! Тим паче ваші "хлопці". Книга про важливі рішення підлітка-дівчини Вероніки Кларк! З цими рішеннями вона дорослішає, тому, що свою думку і свої мрії та плани на життя потрібно захищати!
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Безсоння для двох
Сара Дессен
320,00 грн
2012 миль до дорослішання
Дженні Гендрікс
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги