Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Дім між трьох світів

Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Дім між трьох світів

490,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1764001У
  • ISBN: 978-617-09-8376-3
  • Вага: 0.59
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 432
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 18-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Зоряна Чорнозір звикла вважати себе божевільною, адже бачить те, що нормальні люди бачити не повинні: чудовиськ, що мовби вилізли із пекла й жадають її крові. У пошуках порятунку вона потрапляє до таємничого Ордену між трьох світів, де дізнається, що монстри — не виплід її уяви, так само як і мавки й чугайстри, русалки й перевертні, блуди й домовики. Але навіть серед непростих, могутніх мольфарів, дівчина не в безпеці: орденці бояться, що Морана, богиня смерті, прагне вирватися на свободу й знищити всі три світи — Вирій, Явосвіт і Потойбіччя. Непрості підозрюють, ніби Зоряна може їй у цьому допомогти, але дівчина лише хоче врятувати те, що лишилося від її сім’ї, та раз і назавжди позбутися страхів і тіней минулого.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Анастасія
24.07.2024
Чесно вражена ! Наскільки динамічно розвиваються події . Книга схожа на цікавий серіал , який плануєш переглянути до кінця за один день )! Серіал який затягує з перших секунд …. А кожна глава закінчується інтригою і ти продовжуєш читати не зупиняючись . Так хочеться більше сцен зі Святом або ж з Лукіаном , хтозна ☺️… З ним теж би вийшла непогана любовна історія ☺️☺️! . Класна книжка в цілому. Дуже сподобалося й те що інколи були описані звичайні будні смертної в Києві . Сучасний світ переплітається з чимось містичним і загадковим . Геніально! Чекаю на 2, 3 частини з нетерпінням 😍
user @m.lennybooks
22.07.2024
«Інколи вчинки переписують лише вашу долю, а інколи — змінюють цілий світ». Я неймовірно обожнюю містику і різні містичні історії ще з дитинства. Маленька Оленка захоплювалася переглядом «Містичних історій» з Павлом Костіциним разом з бабусею, тому не могла пройти повз цю новинку. Тим паче, я вже давно хотіла познайомитися з авторкою, і це знайомство пройшло вдало. З перших сторінок книжка захопила мене в свої тенета і не відпускала до останнього. Мова написання дуже легка, сюжет досить динамічний, а історія атмосферна. Київ, таємничі обставини, що приводять 18-річну дівчину, можливо божевільну (а можливо й ні), до загадкового будинку з дивними жителями. Що ж чекає на героїню далі?🫣 Головна героїня Зоряна мені сподобалась. Хоча не на всі 100%, але я розуміла її почуття і розуміла, чому вона робила ті чи інші вчинки. Дуже сподобалося, як у сюжет вплелася лялька-мотанка у вигляді оберегу. Аж захотілося собі таку зробити. Читала, що комусь не вистачило міфології в цій історії, але я залишилася задоволена цією складовою. Перелесники, мавки, русалки, Боги і Богині та інша «нечисть» додали історії ще більше містичної і магічної атмосфери. Я насолоджувалася кожною сторінкою. Найбільше мені сподобалася роль Морани в цій історії – це було неочікувано і дуже цікаво😍, а також невелика любовна лінія. Мені здається, там буде любовний трикутник, але поки мені більше подобається Свят🥺❤️. Хоча кінцівка показала, що він не такий ідеальний, як здавався з самого початку. Тож, я з нетерпінням чекаю продовження історії😍.
user @books_passion__
21.07.2024
Із цією книгою в мене було так: я хотіла якомога швидше її прочитати, щоб дізнатися, що буде далі; але також хотіла якомога довше розтягнути читання, бо завершувати цю історію, покидати цей світ і цих героїв мені не хотілось. ⠀ Це книга, в якій ви знайдете дружбу, кохання, інтриги та таємниці, що стосуються не тільки Ордену й Дому, але і самого народження головної героїні. ⠀ Історія розповідає про дівчину Зоряну. Вона вважає себе божевільною, бо після пожежі, в якій загинули мама і сестра, бачить монстрів. Та яким виявляється її здивування, коли вона зʼясовує, що насправді монстри - це не її уява. Вони реальні й справді небезпечні. Врятувати її може Орден, який базується у Домі між трьох світів. Та чи справді це так? Адже і там на Зоряну чекає багато таємниць. ⠀ Книга відразу кидає у вир подій, а далі динаміка тільки додається, тож читати справді цікаво й захопливо. Особисто я не могла здогадатися, як будуть розгоратися події і відкриття деяких таємниць були для мене такими ж неочевидними, як і для Зоряни. ⠀ Мені також сподобався стиль авторки. Текст було приємно і легко читати. Він гарний. Хотілось читати ще і ще. Особливо сподобалось, що авторка так багато уваги приділяє описам. Тож я могла уявити все більше детально. ⠀ Герої мені сподобались також. Усі вони дуже неоднозначні. Коли здається, ніби вже знаєш, кому можна довіряти, зʼявляється якась нова інформація і ти вже не такий впевнений, хто друг, а хто ворог. Мені б хотілось трішки більшого розкриття історії Свята, Морани і побачити більше взаємодії із Лукіаном та Софією, але думаю, що в інших частинах цього буде ще вдосталь. ⠀ Ця книга чудова і тим, що в ній переплітається давні українські легенди та міфологія із сучасним світом. А події в книзі відбуваються в Києві. Тож нам, українцям, історія буде ще більш близька. ⠀ Варто відзначити й це чудове оформлення: ✨тут неймовірно гарна обкладинка; ✨чудові ілюстровані форзаци; ✨оформлення розділів.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги
Раніше переглянуті
Спіннер Дивитися усi книги