Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Дім між трьох світів

Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Дім між трьох світів
Новинка
Акція -10%
Передпродаж
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Дім між трьох світів

Ціна передпродажу:
490,00 грн
441,00 грн
Дата виходу товару:
20/05/2024
Замовити
Додати в обране
Увага! Дата виходу накладу з друку є приблизною, слідкуйте за оновленням на сайті.
  • Код виробника: Ч1764001У
  • ISBN: 978-617-09-8376-3
  • Вага: 0.60
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 432
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 18-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Зоряна Чорнозір звикла вважати себе божевільною, адже бачить те, що нормальні люди бачити не повинні: чудовиськ, що мовби вилізли із пекла й жадають її крові. У пошуках порятунку вона потрапляє до таємничого Ордену між трьох світів, де дізнається, що монстри — не виплід її уяви, так само як і мавки й чугайстри, русалки й перевертні, блуди й домовики. Але навіть серед непростих, могутніх мольфарів, дівчина не в безпеці: орденці бояться, що Морана, богиня смерті, прагне вирватися на свободу й знищити всі три світи — Вирій, Явосвіт і Потойбіччя. Непрості підозрюють, ніби Зоряна може їй у цьому допомогти, але дівчина лише хоче врятувати те, що лишилося від її сім’ї, та раз і назавжди позбутися страхів і тіней минулого.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Анастасія
15.03.2024
Чудовий початок! Дуже вже чекаю на цю книгу!) Автор зуміла зацікавити, ознайомчий фрагмент просто супер, цікаво так, як там далі усе буде… В режимі очікування!
user Любава
15.03.2024
цю історію я щиро полюбила. адже в ній багато того, що я люблю в книжках — цікавий сюжет, характерні та «живі» герої, вдалі іскри та хімія любові між головними персонажами, інтрига, що не відпускає до останньої сторінки. звісно, не останнє місце займає тематика і використання української міфології — вона тут дуже потужна і вміло використана! кінцівка дивує, дає відповіді на одні запитання і залишає гачки на наступну частину. щиро рекомендую прихильникам темного фентезі, дарк академії та української міфології!
user Вікторія
14.03.2024
Мала можливість прочитати цю історію, як бета. І вона лишила неймовірні враження! Це настільки жива, об’ємна, українська, глибока, самодостатня історія! Така, що пронизує і ти ще багато днів опісля думаєш про неї. Тут на місці все: описи, динаміка, кінематографічність, напруга між героями і, звісно, вже впізнаваний стиль авторки! Дуже чекаю на вихід, щоб ще раз поринути в цей світ, але вже через паперову книгу із неймовірним оформленням від Ранку!
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги