Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)

ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)
  • Можлива доставка за кордон

ДОЧКА БЕЗОДНІ (зображення на зрізі)

450,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1644003У
  • ISBN: 9786170981844
  • Вага: 0.70
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 432
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 12-16
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Новий захопливий  sci-fі-роман Ріка Ріордана «Дочка безодні» занурить читачів та читачок в таємничі глибини незвіданого океану. Неймовірні винаходи, що випередили час і визначили розвиток науки на сотні років. Тут є все, щоб книжка стала перлиною в особистій бібліотеці кожного.

Ана Даккар — першокурсниця морської Академії імені Гардінга — Пенкрофта. Наприкінці першого року навчання на студентів чекає складне морське випробування, яке змушує тремтіти всіх без винятку: і тих, кого з Академією пов’язують давні сімейні зв’язки, як Істер Гардінг, і звичайних підлітків, як Ана Даккар. Але чи насправді іспит аж такий жахливий? Чи може буте щось страшніше? Прямуючи на навчальний корабель, першокурсники стають свідками жахливої катастрофи, що зводить нанівець усе: і навчання, і майбутнє, і безпечне життя.

Ана та її однокурсники раптом опиняються віч-на-віч з ворогом, мета якого — знищити Академію та її студентів. Кликати на допомогу смертельно небезпечно, тож потрібно терміново дорослішати та рятуватися самотужки. Професор, який супроводжує студентів, повідомляє, що за атакою на Академію стоїть її споконвічний конкурент — Інститут імені Ленда. І камінь спотикання цієї холодної (чи вже гарячої) війни — Ана. Навколо неї закручується вир подій, що затягує чимраз глибше.

Щоб не стати кормом для риб у гонитві зі смертю, Ані доведеться складати куди серйозніший іспит: дізнатися неймовірні подробиці про свою родину, випробувати лідерські якості, навчитися боротися та перемагати.

Варто відзначити:

  • Рік Ріордан, якого тижневик Publishers Weekly назвав «оповідачем богів», переосмислює творчість Жуля Верна в новому захопливому sci-fi-романі;
  • книжки, написані Ріком Ріорданом, неодноразово отримували літературні нагороди;
  • динамічний сюжет роману вмить захопить читачів та читачок, а інтрига триматиме увагу аж до останньої сторінки;
  • новина, на яку з нетерпінням чекали всі шанувальники та шанувальниці творчості Ріка Ріордана: новий роман «Дочка безодні» готується до екранізації! Тож, є ще одна причина якомога швидше прочитати цей шедевр.
Читати повністю
Відгуки покупців
user @book_borkovych
25.04.2024
Ана Даккар- першокурсниця Академії імені Гардінга-Пенкрофта, яка випускає найкращих морських вчених, військових та підводних дослідників. Батьки Ани померли під час наукової експедиції 2 роки тому, і єдина родина, яка в неї залишилась, це її старший брат Дев, також студент цієї академії. 🌊Перший курс Ани має завершитися випробовуванням класу на морі, деталі якого зберігалися в таємниці. Вона тільки сподівається, що в неї є всі потрібні навички для його виконання. Всі турботи стають смішними, коли Ана та її однокласники стають свідками страшної трагедії, яка змінить траєкторію їх життя. 🌊Але почекайте, там ще більше подій. Професор, який супроводжує їх, повідомляє Ані, що їхня школа-суперниця вже більше 100 років веде з ними холодну війну. Тепер першокурсникам загрожує стати кормом для риб. У гонці проти смертельних ворогів Ана знайде чудових друзів, та дізнається про свою спадщину. І вперше перевірить свої лідерські навички. 🌊Це моє перше знайомство з автором, і я вражена прописаному світу! Детально, цікаво, постійно динамічно. Навіть відсилка до повісті Жуль Верна, це просто 🔥 раджу від всього серця це пригодницьке фентезі!!!
user @book_warmth
21.04.2024
Чи хотіли б ви покрутити стерно найпотужнішого підводного човна, а якщо це легендарний "Наутілус"? 😉 Так-так, це свого роду власна версія продовження відомого роману Жуля Верна "20 000 льє під водою". Рік Ріордан неабияк захоплювався неординарною особистістю капітана Немо, який відкрив людству неймовірні винаходи, що випередили час і стали викликом для всього людства. А що, якщо б у відомого капітана були нащадки, яким він хотів би передати свою спадщину? 🌊Одного дня група першокурсників опиниться серед океану з одним із викладачів, в якого величезні проблеми зі здоров'ям. До того ж їх переслідують. Чи зможе першокурсниця Ана в найкоротші строки сформувати команду, максимально використавши таланти і здібності кожного студента? Від цього залежить їхнє життя. 🌊У цьому творі є все, щоб тримати увагу читача від першої до останньої сторінки: 🎓Морська академія.Детально прописаний сам заклад і процес навчання; 🚣‍♀️Цікава головна героїня, яка готується до жахливого випробування; 🦪Дослідження таємничих глибин🪸; 🐬Дружба з дельфіном на ім'я Сократ; 🦑Танці з велетенським кальмаром; 🦧Делікатеси, приготовані орангутангом Юпітером; 🔱Неймовірна кількість таємниць та небезпек, які очікують на кожному кроці. 🌊Це young adult література.Чесно кажучи, я не думала, що тут стільки неочікуваних поворотів, жорстких моментів, непростих ситуацій, з яких вкрай важко знайти вихід. Я була вражена непередбачуваність сюжету, а ще - глибиною почуттів. Читач має можливість спостерігати за трансформацією головної героїні, яка з наляканої, невпевної першокурсниці перетворюється на чудову лідерку. Пошуки себе, біль від втрат, розчарування в близьких, спілкування з людьми, які мають певні особливості, прощення і милосердя - все це знайдете на сторінках цього прекрасного твору з гарним посилом для молоді. І так, я в захваті! Хоч мені вже давно не 15) Якщо ви шукаєте захоплюючу історію для свого підлітка, придивіться - кращої не знайти💙
user @book_warmth
21.04.2024
"Для мене ця історія дуже схожа на океан. Однаковою мірою захоплює й лякає. А ще: абсолютно байдуже, з якого боку на нього дивитися - він завжди крутий". Чи хотіли б ви покрутити стерно найпотужнішого підводного човна, а якщо це легендарний "Наутілус"? 😉 Так-так, це свого роду власна версія продовження відомого роману Жуля Верна "20 000 льє під водою". Рік Ріордан неабияк захоплювався неординарною особистістю капітана Немо, який відкрив людству неймовірні винаходи, що випередили час і стали викликом для всього людства. А що, якщо б у відомого капітана були нащадки, яким він хотів би передати свою спадщину? 🌊Одного дня група першокурсників опиниться серед океану з одним із викладачів, в якого величезні проблеми зі здоров'ям. До того ж їх переслідують. Чи зможе першокурсниця Ана в найкоротші строки сформувати команду, максимально використавши таланти і здібності кожного студента? Від цього залежить їхнє життя. 🌊У цьому творі є все, щоб тримати увагу читача від першої до останньої сторінки: 🎓Морська академія.Детально прописаний сам заклад і процес навчання; 🚣‍♀️Цікава головна героїня, яка готується до жахливого випробування; 🦪Дослідження таємничих глибин🪸; 🐬Дружба з дельфіном на ім'я Сократ; 🦑Танці з велетенським кальмаром; 🦧Делікатеси, приготовані орангутангом Юпітером; 🔱Неймовірна кількість таємниць та небезпек, які очікують на кожному кроці. 🌊Це young adult література.Чесно кажучи, я не думала, що тут стільки неочікуваних поворотів, жорстких моментів, непростих ситуацій, з яких вкрай важко знайти вихід. Я була вражена непередбачуваність сюжету, а ще - глибиною почуттів. Читач має можливість спостерігати за трансформацією головної героїні, яка з наляканої, невпевної першокурсниці перетворюється на чудову лідерку. Пошуки себе, біль від втрат, розчарування в близьких, спілкування з людьми, які мають певні особливості, прощення і милосердя - все це знайдете на сторінках цього прекрасного твору з гарним посилом для молоді. І так, я в захваті! Хоч мені вже давно не 15) Якщо ви шукаєте захоплюючу історію для свого підлітка, придивіться - кращої не знайти💙
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги