Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пітер Пен

Пітер Пен
Пітер Пен
Пітер Пен
Пітер Пен
Пітер Пен
Пітер Пен
Пітер Пен
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Пітер Пен

550,00 грн
440,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1633003У
  • ISBN: 9786170977359
  • Вага: 0.69
  • Формат, мм: 255х265
  • Кількість сторінок: 72
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 7-11
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Віршований переспів казки Джеймса Баррі з рясним художнім оформленням — чудова можливість познайомити зі світом Пітера Пена наймолодших читачів і читачок. Це історія про сміливість бути собою і рішучо протистояти ворогам, про безтурботне життя і небезпечні ви- клики, про вміння цінувати дружбу і про велику любов до батьків... Здійсніть власну подорож до країни дитинства Небувалії разом із цим яскравим виданням!

Читати повністю
Відгуки покупців
user @natalja_lendel
08.07.2024
Це історія про сміливість бути собою і рішучо протистояти ворогам, про безтурботне життя і небезпечні виклики, про вміння цінувати дружбу і про велику любов до батьків... Впевнена, що у такому форматі цей світовий хіт буде до душі кожному. Книга продумана до деталей, які так милують 👁️ а на обкладинці можемо відстежити певний символізм зі сріблястих елементів. Неперевершена книга, яка з легкістю може стати ідеальним подарунком для малих книголюбів. Мій читач познайомився із цієї 📘 в 2,8 р і відтоді читаємо її регулярно. Сторінок багато, отож не забудьте запастися водичкою. Памʼятаю, як через якийсь час на запитання де та чи інша річ, син відповідав, що у Небувалії 😂 Рекомендуємо познайомитися із цим розкішним виданням Пітера Пена, щоб на власні очі переконатися в тому, наскільки вона фантастична.
user @oksana___sava
19.06.2024
Чарівні ілюстрації Сари Ворбетон захоплять ваших дітей у чарівні пригоди Пітера Пена! Це адаптована версія для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Віршований переспів Керіл Гарт дуже легко читається (хоча перший раз мені так не здалося, може, я була втомлена, коли читала вперше, але всі наступні рази навпаки отримували шалене задоволення її читати!) Книжка містить 72 сторінки. Ви тільки уявіть! 72 сторінки віршованого переспіву - тож велика вдячність Кері Гарт за таку роботу! Софія безліч разів просила читати їй Пітера Пена. І я її розумію, бо слухати казку, де практично кожна дія героїв ілюстрована - це неймовірно! Подивіться відео-огляд до кінця! Помилуйтесь ілюстраціями! А тоді потіште і свою дитину, і себе такою книжечкою вдома!
user @tory_denysenko
21.07.2023
Мої діти обожнюють м/ф про Пітера Пена, тож було просто неможливо пройти повз цю адаптацію для молодших читачів🥰 Ілюстрації @s_warburton_ish_ прийшлись дітям до душі: книга постійно дістається з полиці «почитати», погортати, насолодитись дуже цікавою та впізнаваною манерою ілюстраторки✨ Пригоди, боротьба з поганцями, пірати, індіанці, русалоньки, феї - чи це не рецепт успіху? Однозначно одна з найзатребуваніших книг у моїх дітей за останні півроку🥰
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Пітер Пен
Джеймс Баррі
550,00 грн
Таємний сад
Бернетт Френсіс Еліза
550,00 грн
1 100,00 грн
924,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги