Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Поцілунок переможця. Книга 3

Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
  • Можлива доставка за кордон

Поцілунок переможця. Книга 3

420,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1391003У
  • ISBN: 9786170970374
  • Вага: 0.60
  • Формат, мм: 217х150
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Тепер Кестрель ніщо не тримає в її минулому: вона небажана персона в імперії та ворогиня власному батькові. Нарешті ніщо не стоїть на заваді її коханню до Аріна. Але чи чекає він на неї? Після останньої розмови хлопець не бажає знати Кестрель. Життя в таборі позбавляє останнього багатства - пам'яті про коханого, друзів і саму себе. Незабаром дівчини може не стати. 

Тим часом Арін, заручившись підтримкою дакрійців і бога смерті, готовий виступити проти Валорії та дати імперії відсіч. Герран не буде під владою жодного загарбника. Однак вістка про смерть Кестрель змінює плани Аріна.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Ірина
30.11.2023
Оформлення книги гарне і акуратне,окремий плюс за неймовірний запах нової книги.Сама книга затягує з перших сторінок.Ідеально підійде фанатам фентезі.Але варто пам'ятати що це третя частина трилогії, тому треба спочатку прочитати перші дві.
user @olishka_reads
25.11.2023
Тепер Кестрель ніщо не тримає в її минулому: вона небажана персона в імперії та ворогиня власному батькові. Життя в таборі позбавляє останнього багатства – пам'яті про коханого, друзів і саму себе. Чи вийде в неї возз'єднатися з Аріном та завершити війни в Імперії? 💭Мої враження: Заключна частина цієї трилогії просто перевершила усі мої очікування. Читаючи її я відчувала неймовірні емоції, а такого не було вже дуже давно. @book_lisssa погодилась на спільні читання і цю книгу ми вже дочитували по 100 сторінок на день, тому що несила було вже терпіти. Дякую тобі❤️ 2 частина закінчилась просто дуже неочікувано, тому я скоріше перейшла до заключної частини. Тут події були насичені несправедливістю та відплатою. Втратою пам'яті та намаганням жити по новому. Любовна лінія Кестрель та Аріна нарешті почала проявлятися повною мірою. Наглядати як вони ведуть себе один з одним, як намагаються не обдурити і довести свої почуття дуже мило. І хоч тут немає опису секс сцен, але від цього їх почуття не менш важливі. У цій частині воєнні події набирають обертів. Багато войовничої термінології та понять, багато смертей та крові, але це очищення і визволення. Поневолення, рабство, захват територій це усе загарбницькі дій і прийшов час покласти їм край. Ця трилогія точно стала однією з моїх найулюбленіших, тому якщо вам таке подобається і ви ще з нею не знайомі, то я неймовірно раджу вам😍
user @tetianas_books
14.10.2023
Заключна частина циклу Прокляття переможця. Хто не читав ще цикл, то можете спіймати трохи спойлер, обережно 😁 В цій частині Арін визволяє Кестрель з увʼязнення, але наркотики, які їм там давали, повністю стерли її спогади та особистість. Саме це і стало для мене головним мінусом. Половину книгу займали самокопання гг, її намагання згадати все та метання любить-не любить. Дуже вже не люблю я такі моменти в книгах, всі ці філософські роздуми, топтання на місці і спогади попередніх подій. Принаймні саме так це сприйняла я. А вже ближче до кінця книги почались більш активні події і читання пішло активніше.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги