Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Поцілунок переможця. Книга 3

Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
Поцілунок переможця. Книга 3
  • Можлива доставка за кордон

Поцілунок переможця. Книга 3

Очікується
420,00 грн
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1391003У
  • ISBN: 9786170970374
  • Вага: 0.60
  • Формат, мм: 217х150
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Тепер Кестрель ніщо не тримає в її минулому: вона небажана персона в імперії та ворогиня власному батькові. Нарешті ніщо не стоїть на заваді її коханню до Аріна. Але чи чекає він на неї? Після останньої розмови хлопець не бажає знати Кестрель. Життя в таборі позбавляє останнього багатства - пам'яті про коханого, друзів і саму себе. Незабаром дівчини може не стати. 

Тим часом Арін, заручившись підтримкою дакрійців і бога смерті, готовий виступити проти Валорії та дати імперії відсіч. Герран не буде під владою жодного загарбника. Однак вістка про смерть Кестрель змінює плани Аріна.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Христина
12.06.2024
Історія хороша. Але таке враження, що редактор до книги не заглядав - купа одруківок, русизмів, кострубатих речень. В попередніх частинах те ж саме. Це дуже псує читання
admin Адмін
14.06.2024
Добрий день. Дякуємо за Ваш коментар. Будемо вдячні за фото конкретних сторінок з помилками, щоб передати редакторам.
user @valeriabook.s
05.06.2024
Як на обкладинці скло, так і в книзі скло. Кров. Війна. Смерть. Ця книга просто неймовірна. Авторка дуже добре завершила історію про Аріна та Кестрель та їхні ворогуючі народи. Книга насичена неймовірними подіями. Головні герої пройшли тяжкий шлях та перетерпіли великий біль, щоб бути вільними та щасливими. Вони назавжди залишаться в моєму серці 🥺 Тут присутні також другорядні персонажі, які повсякчас допомагали головним героям і були їм вірними друзями. Ця книга показує нам, що людина зможе досягти своєї мети, навіть якщо це здається неможливим. Головне вірити та докладати максимальних зусиль. Кінцівка неймовірно напружена, у Кестрель та Аріна був план капкан, і я переживала, що він не спрацює, що з ними щось станеться і т.д. Але я була задоволена фіналом, і вважаю його дуже класним. Ця трилогія залишиться назавжди зі мною 🫶 Всім її РАДЖУ !!!!!!
user @valeriia.about
28.05.2024
Бачите скло на обкладинці? Так от майже вся книга така — скляна. Я дуже люблю болючі книги, бо вони зазвичай викликають найбільше емоцій. Саме так було з цією трилогією й особливо з другою і третьою частинами. Перша частина була доволі легка та янг-едалтова, а от наступні дві були неймовірно скляними, жорстокими, небезпечними та вже й не такими янг-едалтовими. «Поцілунок переможця» — це прекрасне та гідне завершення «Трилогії переможця». Авторка майстерно звела всі сюжетні лінії та ниточки до фіналу, в якому зіграли всі важливі моменти історії. Всі персонажі отримали те, на що заслужили. Не знаю, чи ввійде цей цикл у топ найулюбленіших фентезі циклів, але він однозначно займає окреме місце в серці. Місце, в якому є окрема увага та любов до головної героїні, головного героя, їхніх друзів і союзниць/ків, а також для усіх лиходіїв, бо вони теж викликали море емоцій💔 Ця історія точно варта уваги. Це фентезі, в якому немає нічого магічного, окрім надзвичайних і чуттєвих описів авторки. Як сказала сама Марі Раткоські: «я хотіла подивитися, що було б, якби на торгах можна було купити не річ, а людину». Вона створила захопливий всесвіт, який цілком міг би існувати в реальності. Всесвіт, в якому є поруч місце жорстокості та коханню, зрадам і дружбі, болю і щастю. Всесвіт, в якому ти багато втрачаєш, але також багато отримуєш. Це була захоплива подорож, до якої я повертатимуся подумки ще довгий час🥹
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги
Раніше переглянуті
Спіннер Дивитися усi книги