Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Сага сестер-відьом. Сестра зірок

Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
Сага сестер-відьом. Сестра зірок
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Від автора бестселерів!

Сага сестер-відьом. Сестра зірок

480,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1789001У
  • ISBN: 9786170986962
  • Вага: 0.69
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Зроду-віку легендарний і чарівний Броселіанд населяють древні духи, феї і богині. Та нині панувати в ньому прагнуть інші сили ― і сестри-відьми не допустять, щоб їхній рідний ліс перетворився на місце, звідки виходить зло. У розпал підготувань до протистояння, коли практично весь Париж евакуйовано й майже завершено будівництво муру, Вівіана виявилася обеззброєною: через прикрий випадок вона слабне і втрачає надприродні сили. А відьма ж без магії — не відьма! З важким серцем Вівіана залишає дім і вирушає в Гластонбері, де її можуть зцілити. Чи вдасться їй врятували світ від темної навали демонів, яка загрожує Франції і решті земель? І чи зможе Вівіана вибороти своє щастя — здобути серце цього самовпевненого магістра Ложі?

Читати повністю
Відгуки покупців
user @roman_booklover
22.07.2024
Ця новинка - неймовірно крутезне поєднання просто розкішного та стильного оформлення і майстерно написаного динамічного твору . Прочитавши цей такий цікавий початок серії, переконаний, що вона для багатьох стане однією з улюблених . Тут поєднано таємниці, пригоди , романтику та героїзм, цікаві та колоритні головні герої. Книжка дуже літня: тепла, комфортна стрімка та насичена і атмосферна. Тут цікава зав'язка, атмосферний світ магії, затишок та комфорт у описах стосунків між сестрами відьмами, цікаве поєднання давніх легенд та сучасності .
user @akuma_lady
21.07.2024
Віанна поборола демонічну лихоманку, лікуючись в Британії, але її магія згоріла, повернувшись додому у Францію, вона хоче зустріти Езру, а також зупинити демонів які наступають на континент і руйнують міста. Яку роль зіграє Езра Токвіль, її нерозділене кохання чи ворог? Спочатку було дуже багато імен та другорядних осіб, поки запамʼятала і перестала плутатись. Цікаво прописаний світ, печаль від втрати магів, боротьба за владу між Ложею та Братством, різні напади демонів та пригоди. Мені сподобались сестри, Віанни, які готові були на все заради неї а також Еш. Дуже бісив Езра, в деяких моментах хотілось його прибити. Подобався Калеб. Книга написана в наш час, тут є і машини і магазини, в тоже час і видумані міста,які щоправда з захватом демонами та іншими істотами багато чого зруйнували. Мене вибісив початок книги, не знаю чому, я навіть думала її відкласти, але потім мене так захопила книга, що я не змогла відірватись. Книга була динамічна, з кумедними ситуаціями, мені дуже дуже сподобалась, не можу дочекатись продовження.
user @curlyksu_
21.07.2024
«Я вдячна за те, що маю і ким є. Я втратила надто багато, аби не цінувати те, що залишилося» Книга, яка повинна стати бестселером українського букстаграму ❤️‍🔥 Демони жадають влади. Дія терміну Пакту підписаним півтори тисячі років тому - спливає і всі ворожі духи, що залишили світ людей, можуть знову повернутися, як тільки термін досягне кінця. Війни не оминути. Нечисть повертається. Головна героїня - Віанна, одна з трьох сестер відьом, втратила сили і не взмозі боротися. Але як врятувати всіх і впершу чергу себе та своє щастя, за яким ховається одне, єдине імʼя - Езро!!? «Демони страшать мене менше, ніж думка про те, що можу тебе втратити…» Охх, і полоскотала мені нерви ця книжка. Такої напруженої динаміки давненько я не зустрічала. Це саме той момент, коли ніби все очевидно, сюжет розгортається як на долоні, а потім авторка перевертає все з ніг на голову і залишається тільки шок. Так, можливо книга не відразу розігрілася. І перші 150 сторінок, були дуже спокійними та без особливої напруги, але ось після трапляється магічна буря. До речі, вона тут присутня в прямому сенсі слова. Запамʼятайте: - не варто рухати відьму, яка закипає від люті!😉 Книга дуже затишна з чудовою атмосферою та прекрасними персонажами. З чарівним будиночком, де завжди пахне смачними травами і солодким джемом. Харизматичним демоном -спокусником, який обережно торує шлях до серця неприступної відьми. Щирими, сестринськими відносинами, від яких віє теплом та любовʼю. Напруженою, шалено-прекрасною, любовною лінією, іскри від якої проскакували так, що ними можна було спалити весь світ. Безжальним, ненажерливим сусідом, який прагне влади, панування і крові. Охх, стільки всього, але найголовніше фінал - це просто вибух мозку, ну от вміє авторка закінчити на найцікавішому. І як тепер, дозвольте спитати, дочекатися на продовження!?)🔥 Для фанатів фентезі щиро рекомендую 😍
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги