Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Санта Клаус у відпустці

Санта Клаус у відпустці
Санта Клаус у відпустці
Санта Клаус у відпустці
Санта Клаус у відпустці
Санта Клаус у відпустці
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Санта Клаус у відпустці

350,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: А1567002У
  • ISBN: 9786170983480
  • Вага: 0.55
  • Формат, мм: 240х300
  • Кількість сторінок: 48
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-6
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Що робить Санта-Клаус після того, як роздасть подарунки? Легендарний фінський письменник Маурі Куннас, який знайомий із самим Сантою, буде вашим провідником до містечка Корватунтурі, де Санта-Клаус і його помічники-ельфи святкують Різдво. Лише на різдвяні свята, коли всі подарунки роздані, в них буває невеличка відпустка — дванадцять днів від Різдва до Водохреща. Як же святкують Різдво мешканці Корватунтурі? Авжеж, вони отримують чудові подарунки, смакують різдвяні наїдки, завзято танцюють і катаються на санях. Але Корватунтурі також має власну традицію святкування Різдва. Чи знаєте ви, що таке День сніговика, як святкують День качання або які існують прикмети щодо Новорічного ранку? Розгортайте книжку та поринайте в казкову різдвяну атмосферу, яка панує в містечку Санта-Клауса

Читати повністю
Відгуки покупців
user @oy.mummy
27.12.2023
Книга знайомить з різдвяними звичаями у Фінляндії і не тільки. Також з неї ви зможете взяти безліч ідей дозвілля під час зимових свят: обмін подарунками, домашній театр, ігри, сніжки та ліплення сніговиків, спорт, відвідування когось, прогулянка містом тощо. 🎁 Чарівні впізнавані ілюстрації Маурі Куннас схожі на віммельбух, з багатьма деталями, які хочеться розглядати. ☃️ Розгортайте книгу та поринайте у казкову атмосферу свят!
user @dmytro_childrens_books
27.12.2023
Колись,я вже розповідав вам за першу частину цієї книжки "Санта Клаус та його ельфи", Сашко її обожнює. Да і чесно вам скажу, я слухав з задоволенням коли мама читала брату. Тепер, в другій частині, розповідається як після свят, Санта та його ельфи йдуть у відпустку, на цілих 12 днів. Зранку після Різдва, вони збираються за столом, святково снідають. Кожен обов'язково отримує свій подарунок. Це якісь маленькі важливі речі для саме цього ельфа, наприклад це може бути губна гармоніка, чи музична скринька, чи коробочка цвяхів та таке інше. В свою відпустку вони роблять все на що не мали часу увесь рік. Хтось просто відпочиває, хтось перебирає свої скарби))) Хтось розповідає діткам оповідки, які вони дуже полюбляють, Санта дуже любить читати, тому з задоволенням чекає відпустку, щоб нарешті мати на це час. Також в чарівному містечку, люблять кататись на санях! А у сани запрягають коня, в них є єдиний кінь на все місто, який катає дітей. А ще, вони збираються на танці! Також в них є день театру, також є такий день, коли вони жартують, це як день сміху. Вони роблять якісь жарти друг над другом. Також є день спорту, зимового спорту. Зазвичай в цей день відбувається фінал хокею на снігу. Перегони оленів, це популярний вид спорту в Лапландії, проте в нашому чарівному містечку Корватунтурі самих оленів не гоняють, а все навпаки. Передень нового року, це особливі день, старий рік добігає кінця, а новий от от розпочнеться. Гарний час для ворожіння. А ще є день сніговика! Всі ліплять та веселяться. День качання в снігу! Також дуже веселий день у відпустці. . . Це я вам описав дуже дуже коротко, про веселу відпустку Санти та його ельфів. Насправді, дуже весело читати, та дивитись малюнки. Вони в цій частині такі самі гарні як і в першій частині! Дуже дуже багато цікавих деталей можно побачити. Для дітей молодшого віку, це можно використовувати як вімельбух. Бо ілюстрації чарівні, як і сама книга!
user @katinred
25.12.2023
Що би ви хотіли зробити, після того як завершився великий та відповідальний проект на роботі, щоб набратись сил перед наступним, не менш грандіозним? Відпочити, напевне? От і Санта не виняток 😋Коли закінчується робота на Святвечір він бере відпустку. На цілих 12 днів припиняється будь-яка робота у містечку Корватунтурі і всі поринають у атмосферу веселощів та свята. Маурі Куннас у новій книзі від @ranokcomua розказує нам, як виглядає відпустка Санта-Клауса та його ельфів. В книзі міститься детальний опис кожного з 12 святкових днів – кожньому дню присвячений цілий розворот + ще один з додатковим оглядом різдвяних традицій. Окрім традиційних свят, тут є, наприклад, день театру, день спорту, день сніговика, поїздка в місто, гірськолижна прогулянка з пікніком і багато іншого. Як же виглядають різдвяні святкування у Корватунтурі? Нескінченні веселощі, багато корисних та кумедних подарунків, а також тонни смачної їжі… Ельфи проводять час, як і людські діти, читаючи комікси про Дональда Дака, розповідаючи історії, будуючи сніговиків (і зберігаючи їх у холодильнику) і співаючи різдвяні пісні. А Санта іноді таємно бенкетує після півночі та грає Червону Шапочку в театрі 😁 Одна маленька, святкова повсякденна пригода змінює іншу, що викликає у вас бажання відправитися на власні різдвяні канікули. Мені неймовірно подобається, що книга настільки багатошарова, що деякі цікавинки та особливості починаєш помічати тільки після 2-5-10 прочитання. От, наприклад, буквально сьогодні тільки помітила, що у Санта Клауса на полиці стоїть товстий фоліант Шерлока Голмса. Ця книга актуальна для читання як перед самим Різдвом, так вже і після нього, адже події якраз відбуваються вже після свят. Ви вже встигли придбати цю історію? Якщо так, то розказуйте, який з днів вам сподобався найбільше і які цікавинки вам вдалось відшукати на сторінках?
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Санта-Клаус і його ельфи
Маурі Куннас
320,00 грн
Санта Клаус у відпустці
Маурі Куннас
350,00 грн
670,00 грн
562,80 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги