Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Школа Тіні. Архімагія. Книга 1

Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Від автора бестселерів!

Школа Тіні. Архімагія. Книга 1

320,00 грн
256,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1724001У
  • ISBN: 9786170982162
  • Вага: 0.45
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 304
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-12
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Корделія разом з родиною перебирається із сонячної Каліфорнії до похмурого Нью-Гемпширу. Дівчина не в захваті від переїзду, а надто від нової школи. Корделія намагається звикнути до гнітючої архітектури будинку, аж поки не усвідомлює: коридорами школи Тіні блукають примари й вона чи не єдина, хто їх бачить. Попри страх Корделія починає слідкувати за привидами й помічає, що для них школа — це пастка. Своїми спостереженнями дівчина ділиться з новими друзями: Бенджі, який також бачить примар, та розумницею Агнесою. Друзі починають допомагати нещасним душам звільнитися, однак навіть не уявляють, яким могутнім темним силам вони кидають виклик.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @di_reading_
08.07.2024
ви залишитеся в захваті від пригод Корделії та її друзів!😁 беручи цю книгу до рук я навіть не уявляла, що це буде так захопливо!!🤌 Після останніх і так не цікаво проведених тижнів проведених в новому містечку для Корделії доводиться ще й ідти до місцевої ЖАХЛИВОЇ школи. Школа Тіні більше схожа на закинутий маєток з партами, хоча насправді саме такою вона і є. Вже деякий час вона підпорядковується державі, адже в родині Тіней настали скрутні часи і вони більше не мали змоги утримувати таке розкішне помешкання. Але якщо вам раптом здасться, що це додає цікавості навчання то це лише на перший погляд може так видатися. А по правді всім нестерпно навчатися в такій песимістичній атмосфері (хоча як на мене в цьому є якийсь крутий готичний вайб🙊). Та на додачу до цього виявляється, що в школі живуть привиди, яких, до речі, бачити можуть не всі, а лише ті хто володіють Зором і не важко здогадатися, що Корделія є саме такою. А також за цей час, що дівчинка проводить знайомлячись зі страшними історіями про привидів та новими реаліями в неї знаходяться справжні друзі: Агнеса, яка точно має яскраве майбутнє в науковій сфері та Бенджі, котрий, як і Корделія, володіє Зором 👀 Провівши деякий час за дослідженнями компаніє розуміє, що ці привиди не зовсім схожі на тих про, яких ми читаємо в страшних історіях. Вони ніби застряглі в часі, повторююють ту ж завчену дію, але для повноцінності виконання, можна помітити, що кожному не вистачає якогось індивідуального предмету. Здається, вимальовується алгоритм для звільнення привидів...👻 Але тепер на заваді стає ще й хтось з реальних людей, кому ж так невигідне звільнення привидів? Вайб цієї історії це щось!!!! Для молодших підлітків це must have. Це було цікаво, загадково, прикольно! Було цікаво спостерігати за пригодами цих школярів та розвитком їхньої дружби🤩 Рекомендую)
user @roman_booklover
05.06.2024
Це захоплююче пригодницьке фентезі майстерно та динамічно написане ✍️ Дж. А. Вайт. Читається дивовижно швидко. І неможливо зупинитися доки не дочитаєш до останньої сторінки. Тут класні цікаві персонажі. Головна героїня Корделія переїздить зі своїми батьками в інший штат, бо батькові довелося змінити роботу. І ось її перший день в новій школі, яка зовсім не схожа на інші, бо це старовинний маєток у вікторіанському стилі із купою таєнних ходів, лабіринтів, таємниць та несподіванок. Спочатку дівчині важко змиритися з тим, що тут у неї ще немає подруг та й загалом усе не тільки незнайоме, а й гірше, бо навіть і клімат холодніший. Та незабаром її так затягує у просто шалений вир пригод. А починається усе з того, що у неї виявляється є природжена здібність бачити привидів. А їх у цій школі дуууже багато. (Батьки не вірять у її розповіді, вважаючи, що привидів не існує. І це все вигадки, щоб повернутися назад у Каліфорнію в попередню школу, до попереднього життя) Корделія разом зі своїми однокласниками: надзвичайно обдарованою та гіперсуперерудованою Аґнесою та любителем футболу Бенджі розплутують клубок таємниць та загадок і починають рятувати нещасних привидів, яких утримують викрадачі, перешкоджаючи їм піти до Світла, до їхнього раю... Та не все так просто. Попереду ще багато праці і небезпечних пригод. Це книжка про одинадцятирічних підлітків, про дружбу, допомогу, розуміння, добро і звісно ж про школу. Ця новинка з таким динамічним та інтригуючим сюжетом просто не може не сподобатися. Раджу прочитати.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Школа Тіні. Архімагія. Книга 1
Дж. А. Вайт
320,00 грн
Школа тіні. Фантоми. Книга 3
Дж. А. Вайт
320,00 грн
960,00 грн
806,50 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги