Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Спадкоємець. Книга 1

Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Спадкоємець. Книга 1
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Екранізовано на Netflix
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Спадкоємець. Книга 1

340,00 грн
272,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1650001У
  • ISBN: 978-617-09-8120-2
  • Вага: 0.47
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 304
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

«Спадкоємець. Книга 1» - історія про довіру, дружбу, любов, вибір, а також про те, як важко і важливо подолати страх бути собою та дати іншим по-справжньому себе побачити. Ця новинка має всі складові, аби бути бестселером!

Лена Карлсвік, сімнадцятирічна дівчина, яка рано подорослішала, вчиться жити в новому місті та в нових обставинах. Нова школа, клас, повний дітей багатіїв, та ще й принц і принцеса за однокласників. Лені доведеться пройти звивистим шляхом брехні, сумнівів, інтриг і підозр, щоб зберегти свою таємницю та, можливо, навіть дозволити собі бути щасливою.

Неймовірний дизайн та кольоровий зріз книги полонить серце будь-якого естета.

Екранізація цього роману Netflix 2022 р., відома під назвою «Royalteen».

Читати повністю
Відгуки покупців
user anna_tea
01.01.2024
Чекаю із нетерпінням на продовження! Історія сподобалась. Дійсно можна прочитати за один зимовий вечір. Книга буде цікава не тільки підліткам, але й дорослим. Трохи казка (схоже на Попелюшку - звичайна дівчина знайомиться з принцем). Але читати все одно цікаво. Хочу продовження!!!!!
user @stanska_book
25.11.2023
Лена Карлсвік через свою помилку переїжджає до Осло, прагнучи залишити свої проблеми позаду. Дівчина вступає до нової школи і вирішує максимально не привертати уваги, але хіба це можливо, коли у твоєму класі навчаються королівські двійнята, і першого ж дня до тебе за парту підсідає спадкоємець норвезького трону, принц Карл Юган. Лена швидко входить до кола еліти і контактує з принцом, але її минуле може зруйнувати все. Загалом, ця книга про вибір, який ми робимо, та його наслідки для нашого життя. Він може бути правильним або ні, добрим або поганим. Але попри те, яким він буде, головне, що його зробив ти, тож стій до кінця. «Думаю, здебільшого стає набагато простіше, якщо казати й робити все прямо. Не намагатися замаскувати чи приховати щось.» Насправді ця книга не містить якийсь нереальний сюжет чи історію неймовірного кохання, вона проста, але затягує, дарує емоції, змушує сміятися, тому не формуйте захмарних очікувань. Однак історія охоплює багато актуальних тем, як от: соцмережі і правила користування ними, класові відмінності, дружба, закоханість, взаємини батьків і дітей.
user @zhanna_shkolna
25.11.2023
Лена - старшокласниця, яка змушена була залишити своє рідне маленьке містечко і переїхати у Осло. Там, вона вступає у престижну школу, де однокласниками дівчини стають справжні принц та принцеса - двійнята. Лена більш за все прагне залишатися невидимкою і спокійно закінчити школу. Але навряд чи їй це вдасться, адже в перший же навчальний день з нею за парту сідає принц. Вся увага прикута до Лени, і все важче берегти свій секрет. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Я дуже люблю все, що повʼязане з королівськими сімʼями світу. Колись в мене навіть був цикл статей присвячених діадемам та прикрасам королівських дворів. Від Британії і до Ірану. Тож, я завжди цікавилася всіма цими королівськими традиціями. Ця ж історія ніби списана з життя справжнього кронпринца Норвегії Гокона та його дружини Матте-Маріт. Книга прочитана мною за один вечір. І просто на одному диханні. Я обожнюю молодіжні фільми з сюжетом «в просту дівчину закохався принц». Ця книга, як справжній фільм. Яскраво, швидко і цікаво. Звичайно, це підліткова література, тому тут не буде карколомного кохання. Все досить банально і просто. Якщо прискіпливо оцінювати, то історія занадто банальна. Але мені вона сподобалась. Саме те, щоб розгрузити мозок. Сміливо раджу цю книгу, якщо ви в пошуках чогось легкого на один-два вечори.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер