Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Таппі та подушка для Гиготуна

Таппі та подушка для Гиготуна
Таппі та подушка для Гиготуна
Таппі та подушка для Гиготуна
Таппі та подушка для Гиготуна
Таппі та подушка для Гиготуна
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Таппі та подушка для Гиготуна

220,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: С1566004У
  • ISBN: 9786170981837
  • Вага: 0.33
  • Формат, мм: 195х240
  • Кількість сторінок: 48
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 4-7
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Публікації по темі
Анотація

У книжці «Таппі та подушка для Гиготуна» на читачів чекає 10 дотепних історій. У них добрий вікінг Таппі рятує крихітного пташеня Дрібненьчика від нудьги, а Шепотливий Ліс — від пожежі. Північний олень Гиготун намагається наздогнати грайливу Луну, а ще — отримує чудовий подарунок від нічних зірок. Який саме? Дізнавайтеся з веселих оповідок, які вчать чинити добро, поважати інших та цінувати справжню дружбу. А з кольоровими ілюстраціями ці історії оживуть на сторінках книги!

Читати повністю
Відгуки покупців
user Дарина
31.12.2023
Сину 7 років. Читав книгу сам Дуже сподобалась
user @nazarchuk_iryna
25.11.2023
Оскільки ми з Івасем вже знайомі з творами Марцина Мортка, то з нетерпінням чекали на новинку видавництва «Ранок»: серію про вікінга Таппі. І скажу не дарма чекали!!! Серія просто вау! Розпочали ми з «Таппі та святковий торт» - збірки історій про вікінга та його друзів. Які лише пригоди на них не чекають: і напад троля, і знайомство з забудькуватим велетнем, і порятунок бобрової хатинки від повені, і майже детективна історія пошуку улюбленої подушки Гиготуна. І до речі, Гиготун - це взагалі наш з Іванком улюбленець, бо важко не закохатися в цього непосидючого харизматичного північного оленя) Але саме головне, що кожна історія сповнена добром, взаємодопомогою, любов’ю до навколишнього світу, а ще хорошим гумором. А які смачні ілюстрації: одне перевтілення старої верби Скреготухи чого варте! Не знаю як Ви, а ми з Івасем побігли читати наступну частину серії - добре що їх вже є декілька)
user @oy.mummy
23.09.2023
Думаєте вікінги грізні? Ви просто ще не знайомі з Таппі! ⛵️ Добрий, розсудливий, справедливий головний герой однойменних книжок від видавництва @ranokcomua . Не дивно, що у нього стільки друзів. Немає проблеми чи страху, з якими не можна звернутися до Таппі, адже всі мешканці Шепотливого Лісу знають, що Таппі може впоратися геть з усім, а його гарячий шоколад має магічні властивості та здатен поліпшувати настрій. 🍫☕️ Приємна кольорова гама та милі ілюстрації занурюють у казку. Тексту доволі багато, але у кожній книзі по 10 історій на кілька розворотів, тож обʼєм підійде як для читання з малюками від 4 років, так і для дітей старшого віку. 🦌🦫 Добрі, лагідні книги, які ідеально підійдуть для затишних осінніх читань перед сном.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги