Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
01.09.2023
Новини

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua не змогла обрати лише один відгук, тому в нас аж три переможця у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

 


Вітаємо Ірину Назарчук:

"Оскільки ми з сином вже знайомі з творами Марцина Мортка, то з нетерпінням чекали на новинку видавництва «Ранок»: серію про вікінга Таппі. І скажу не дарма чекали!!! Серія просто вау! Розпочали ми з «Таппі та святковий торт» - збірки історій про вікінга та його друзів. Які лише пригоди на них не чекають: і напад троля, і знайомство з забудькуватим велетнем, і порятунок бобрової хатинки від повені, і майже детективна історія пошуку улюбленої подушки Гиготуна. І до речі, Гиготун - це взагалі наш з Іванком улюбленець, бо важко не закохатися в цього непосидючого харизматичного північного оленя) 
Але саме головне, що кожна історія сповнена добром, взаємодопомогою, любов’ю до навколишнього світу, а ще хорошим гумором. А які смачні ілюстрації: одне перевтілення старої верби Скреготухи чого варте!
Не знаю як Ви, а ми з Івасем побігли читати наступну частину серії - добре що їх вже є декілька)"

 

Вітаємо Галину Шевцову:

"Книга Олени Грицюк «Чернигів-2022. Війна цивільними очима» вийшла надзвичайно цікавою у багатьох планах.
Документальна історія про особистий досвід війни авторки органічно поєднується з романтичною історією кохання. Життя розвивається за своїми законами, навіть у найскрутніші часи. І це дуже оптимістично. Образи, в книзі живі й динамічні, все описане ніби то бачиш своїми очима. Від першого до останнього рядка від книги не відірватися. 
Особлива подяка за оформлення. Надзвичайно гарні авторські ілюстрації вдало поєднані з креативним макетом. Книга в цілому може розглядатися як витвір видавничого мистецтва. Мої щирі вітання автору та видавцям!"

 

Вітаємо Олену Лободу:

"Книжечка-інтерактив!!!" - такі слова сказала дитина, яка взяла її до своїх рученят!😇
Наклейки-то справжня знахідка!
Виховання почуття справжнього патріотизму та любові до малої батьківщини та рідної України тепер ще й через виконання цікавих та креативних завдань!💙💛 
Щиро бажаю натхнення в подальшій творчій роботі! Я в захваті від роботи видавництва «Ранок»!!! 
Тримайся, Харків! Все буде Україна!"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: