Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Запахи чужих домівок

Запахи чужих домівок
Запахи чужих домівок
Запахи чужих домівок
Запахи чужих домівок
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Запахи чужих домівок

270,00 грн
216,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1687001У
  • ISBN: 978-6-17-098559-0
  • Вага: 0.40
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 224
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Замерзле прозоре небо… Холодне море… Ліси… Аляска 1970-х… Суворі й прекрасні декорації драми про життя й про долі, які от-от сплетуться у міцний вузол. Дружба, любов, зрада, стійкість, сміливість, шалене везіння, підступ, лють, дурість — усе переплетено. Усе на межі можливого й водночас так само, як і деінде в інших великих і маленьких містах і містечках. Хіба що тільки тут підвішують у гаражі туші впольованих оленів, а в рибальських трюмах «стелять ліжко» з льоду для лосося. 

Ілюстратор - Наталія Ком’яхова

Перекладач - Лариса Лебеденко

Читати повністю
Відгуки покупців
user @curlyksu_
23.03.2024
«Деякі люди можуть здаватися цілком безпечними, але більшість із них просто чекають, щоби спалахнути і спалити вас, якщо підійдете надто близько. Тож обережність ніколи не завадить» Драма про життя чотирьох молодих людей, історія яких переплітається гіркою трагедією на сторінках цієї книжки. Зворушлива, холодна, болюча, місцями жорстока, але несе в собі непохитну віру. Історія болю та сподівань, миру та прощення, несправедливості та зради, сміливості та дурості, гіркоти але надії… Оповідка запахів, і для мене вона пахла труднощами та горем. Бідністю, зневірою та ризиком. І взагалі книга страшенно просякнута болем. Та попри все, пахла рідною домівкою, свіжою олениною та квітами, затишком, свіжістю та родинним теплом. Для мене ця книжка виявилася дуже дивною та складною, хоча сам текст читається швидко та легко. Зазначу, що тут зачіпаються важливі та важкі теми. Складні сімейні та родинні стосунки, алкоголізм та проблеми в сімʼї, втрата близьких, рання вагітність, життя без права вибору, можливість знайти краще майбутнє за допомогою втечі та переховувань. Героям - підліткам цієї історії довелося швидко подорослішати, навчитися боротися із перешкодами за право жити, мріяти, кохати, бути! За філософську лінію в сюжеті, глибокий сенс, атмосферу та нестерпний, страждальний запах, який пробігав між сторінками - книжці однозначно плюс, але як на мене, авторка не до кінця продумала результат і погано розкрила основну ідею. Хоча й тішить думка, про хороший фінал.
user @ua_book_time
04.03.2024
Мені здається книги про Аляску не бувають простими, книги про долі людей, що живуть на Алясці, такі ж суворі, як і клімат тутешніх місць. Події цієї книги відбуваються незадовго до того, як Аляска стала американським штатом, історія чотирьох підлітків, долі яких з'єднаються на фінальних сторінках. ⠀ Простий і легкий текст, але тим часом дуже складні історії персонажів, тут порушені складні питання алкоголізму та агресії в сім'ї, рання вагітність, батьківська безвідповідальність. Тільки не лякайтеся, між цим це прекрасна книга про силу духу, людську доброту та небайдужість. ⠀ З одного боку ця дуже затишна книга про світлі спогади та запахи, як пах будинок коли був живий тато, який був запах у дитинства коли батьки не розлучилися і вони дружно жили на судні займаючись виловом лосося, спогади як була щаслива мама і як пахли квіти у їхньому будинку розставлені у пляшки з під віскі. ⠀ І в той же момент ця книга кілька разів змушувала мене зморгнути сльози, бо вона холодна і шокує реальністю, про доросле життя й пошук дітей свого острівця спокою в цьому байдужому та жорстокому світі дорослих. ⠀ Мені сподобалася книга, а найбільше сподобався добрий фінал, коли є надія, що все вийде, все буде добре. ⠀ Для мене ця книжка стала як нейтралізуючий аромат кави, між жорстокими трилерами і книгами, що розчарували, щось добре та з промінчиком світла. ⠀ Щиро раджу до прочитання. Я б навіть хотіла прочитати продовження [якби воно було] про долі головних героїв.
user @_marichka_miracle_
02.03.2024
Життєві історії на Алясці в 70-х. Кохання. Дружба. Розчарування. Біль. Радощі. Всі історії сплетені в одне ціле мереживо хеппі енду. Читається легко, на одному диханні. Мене завжди вабило та цікавило життя на Алясці. Тому ця книга потрапила до моїх рук вчасно.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер