Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Злочин переможця. Книга 2

Злочин переможця. Книга 2
Злочин переможця. Книга 2
Злочин переможця. Книга 2
Злочин переможця. Книга 2
Злочин переможця. Книга 2
Злочин переможця. Книга 2
  • Можлива доставка за кордон

Злочин переможця. Книга 2

Очікується
420,00 грн
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1391002У
  • ISBN: 09786170970367
  • Вага: 0.63
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 416
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Кестрель і Арін зробили вибір — зрадили кохання, щоб добитися миру для власних держав. Однак змиритися із втратою коханої людини виявилось не так легко. Що ближче дата весілля, то сильніше бажання Кестрель розповісти Аріну правду про свої заручини. Якби ж тільки вона могла йому довірятися... Натомість Арін відчуває, что Кестрель щось приховує. Але всі його спроби дізнатися завершуються болем: Кестрель майстерно видає брехню за правду.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Анастасія
18.06.2024
Чи буде додрук книги Злочин переможця?
admin Адмін
21.06.2024
Добрий день. Видавництво планує перевидати серію наступного року у новому дизайні.
user @m.lennybooks
13.06.2024
«Я не проти бути міллю-метеликом. Я б, напевно, й сама почала їсти шовк, якби тільки це дало мені крила». Ця частина - це просто величезні емоційні гойдалки і жорстокість у всіх проявах. Почну з того, що «Злочин переможця» сподобалась менше, аніж «Прокляття переможця». В цій частині читач майже не бачить взаємодії головних героїв, вона більше націлена на політичні ігри і таємниці. А також вона неймовірно жорстока і темна, деякі описи були до дрижаків, я справді здивована, що young adults може бути таким. Арін більшу частину книжки мене бісив😂😂. Інколи, складалось враження, що він взагалі не слухав, що йому каже Кестрель, як сліпе кошеня довіряє всім, але не їй. Хоча дівчина робить все, щоб спасти його і геранців, буквально все. Протягом книжки вона намагалась розвʼязати таємницю імператора і спасти Геран, поки Арін страждав від своїх тараканів і сліпо думав, що Кестрель жахлива людина. А от син імператора - Верекс приємно здивував. Дуже цікавий персонаж. Маю надії, що його більше розкриють в заключній частині трилогії. Взагалі, шкода головну героїню, тому що на це раз вона залишилась одна. Її кинули всі, дехто навіть зрадив і мені неймовірно боляче за неї. Фінал шокував мене і мені страшно уявити, що чекає на Кестрель в «Поцілунок переможця».
user @oksana_milkevych_atamaniuk
16.05.2024
Якщо ви прочитали лише "Прокляття переможця. Книга 1" та зупинилися- ви дуже багато втратили, друга книга набагато емоційно сильніше. ⠀ Головна героїня - валоріанка Кестрель, потрапляє у вир придворних інтриг. Двір імператора не тільки надає їй привілеї, він також забирає в неї все, що їй дороге. Імператор не пробачає слабкість. Якщо хочеш зберегти - маєш відпустити. ⠀ Вона постійно постає перед вибором: життя чи зрада, совість чи виживання, любов до батька, країни чи вірність своїм поглядам?! ⠀ Вона повинна брехати всім та правдоподібно грати свою роль, від її гри залежить не тільки її життя, а й життя цілого народу. ⠀ Ця частина емоційна та глибока. ⠀ Щиро раджу цю серію! ⠀ Цитата: ⠀ "Кестрель не впізнала герранця і відчула полегшення. Потім липкий сором. Яка різниця, знала вона його чи ні? В'язня чекають лише страждання. Вона бачила ці страждання в його освітлених лампами очах. Кестрель не хотіла тут залишатися. Не хотіла це ба- чити. Дівчина повернулася до дверей. - Це проти правил імператора- попередив її капітан - Він сказав, що ви повинні бути тут весь час. Я повинен відрізати цьому чоловікові пальці, а не шкіру, якщо ви відмовитеся. Імператор так наказав. Молитва в'язня стихла, а потім, схлипуючи, той знову почав молитися. Кестрель відчула себе тонким, різким звуком. Тим звуком незмазаної колішні, яку то щільно закручують, то відкручують. - Мені тут не місце - сказала вона. - Ви майбутня імператриця, пояснив капітан - Ви повинні тут бути. Чи ви думали, що правління означає тільки сукні та танці." ⠀ Про книжку: ⠀ "Кестрель і Арін зробили вибір — зрадили кохання, щоб добитися миру для власних держав. Однак змиритися із втратою коханої людини виявилось не так легко. Що ближче дата весілля, то сильніше бажання Кестрель розповісти Аріну правду про свої заручини. Якби ж тільки вона могла йому довірятися... Натомість Арін відчуває, що Кестрель щось приховує. Але всі його спроби дізнатися завершуються болем: Кестрель майстерно видає брехню за правду."
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги