Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Фестиваль «Книжкова країна»: як це було
15.05.2024
Новини

З 25 до 28 квітня включно у Києві на ВДНГ пройшов перший фестиваль «Книжкова країна». Майже 100 видавництв, тисячі книжок і 68 тисяч відвідувачів за чотири дні книжкового ярмарку — це було справді масштабно!

У межах фестивалю видавництво «Ранок» провело кілька презентацій, зустрічей із письменниками, обговорень книг, квести, ігротренінги та не тільки! За час ярмарку наші читачі мали нагоду поспілкуватися з Галиною Дерипаско, Сергієм Вожжовим, Ольгою Купріян, Дарою Корній, Танею Гуд, Юлітою Ран, Анастасією Рябухою та Андрієм Кокотюхою, а також відомими книжковими блогерами.

26 квітня взяли участь в панельній дискусії «Харків незламний», на якій Ганна Булгакова, головна редакторка підрозділу дитячої літератури видавництва «Ранок», разом із представниками інших харківських видавництв розмовляла про виклики війни.

А ще саме на «Книжковій країні» ми вперше підняли завісу й поділилися деталями щодо майбутнього спільного проєкту видавництва «Ранок» і відомої співачки Наталії Могилевської — книжки «Мама тебе знайде». Це чуттєва казкова історія, що вийде друком, можливо, вже цієї осені!

На фестивалі ви не лише спілкувалися з командами улюблених видавництв, письменниками чи блогерами, а й купували нові книжечки. Ми підбили підсумки та готові поділитися списком книг, які ви купували найбільше.

Серед дитячих видань до «топу» потрапили такі:

А серед книжок літератури Young Adult маємо такі результати:

Дякуємо всім, хто відвідав «Книжкову країну», побував на наших зустрічах і купував наші книжки. Ми ж із нетерпінням чекаємо на нові зустрічі на наступних книжкових фестивалях і ярмарках!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: