Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Посібник з убивства для хорошої дівчинки

Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Посібник з убивства для хорошої дівчинки
Акція -20%
Хіт
  • Можлива доставка за кордон
  • Бестселер «The New York Times»
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Посібник з убивства для хорошої дівчинки

450,00 грн
360,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1569004У
  • ISBN: 9786170985026
  • Вага: 0.61
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Звичайний шкільний проєкт звичайної британської школярки зі звичайного британського містечка розворушив давно забуту справу про вбивство…
Жертва — красуня-білявка, зірка школи… Тіла не знайшли, проте дівчина офіційно мертва. І всі в курсі, хто убивця — це однокласник жертви, якого знайшли в зашморгу в лісі із запискою-зізнанням. Усі звикли, усі впевнені, що все саме так.
Усі, крім Піппи Фіц-Амобі! Вона уперто й наполегливо шукає справжнього вбивцю. Справа просувається… Напруга зростає… І ось ніби фінал… Піп здається, це справжнісіньке дно! Але знизу вже постукали.

#1 The New York Times бестселер! Мастрід у жанрі детективних трилерів! Багатомільйонні продажі по всьому світу! Усі говорять про цикл детективних трилерів Голлі Джексон! Сповнені перипетій історії про розслідування, яке перетворилося на майже одержимість! І несподіваний приголомшливий фінал!

Понад 400 тисяч п’ятизіркових оцінок на Goodreads! Номінант Goodreads Choice Award for Young Adult Fiction (2020) British Book Awards у 2020 р. Номінант The Los Angeles Times Book Prize романів для молоді 2020 р.

Переклад - Анна Цвіра

Читати повністю
Відгуки покупців
user @my_book_escape
24.04.2024
Історія розгортається в саме такому традиційному невеличкому місті, де старшокласниця Піппа вирішує взятися за шкільний проект, таке собі розслідування справи про вбивство п'ятирічної давнини (оце так задають в школі😱). Вважається, що жертва, Енді - найкрутіша дівчина школи, була вбита її хлопцем Салом, який потім покінчив життя самогубством, залишивши після себе записку про свою провину. Однак, чим очевидніше все, тим менше воно істинне. Для мене, в книзі вистачає червоних прапорців: смерті, вживання наркотиків, самогубство, сексуальне насильство, расизм, викрадення. Але сама історія написана так майстерно, що ви попри душевні протести просто не зможете зупинитися і будете гортати розділ за розділом. І це саме той випадок, коли структура тексту просто неймовірно доповнює саму історію. Розповідь представлена в унікальному форматі, що включає нотатки Піппи про проект, інтерв’ю та її власні спостереження. Така структура додає історії глибини, створюючи відчуття, що ти береш активну участь у розслідуванні. Холлі Джексон вміло поєднує численні часові проміжки, дозволяючи читачам розгадати таємницю разом із Піппою. Я в захваті від історії, але є один момент, який мене страшно бісив. Я розумію, що можна це списати на вік героїв, але блін. Треба знайти когось, хто торгує наркотиками? — Ідіть до них додому вночі та пред'явіть їм докази. Отримує погрози? — Вигулюйте собаку серед ночі. І багато схожих моментів, за які хочеться стукнути головну героїню 🙈 Ви будете підозрювати всіх і кожного; сюжет захопить вас, а 400 сторінок, які охоплюють цю історію, пролетять так швидко, що ви закінчите її за день-два. Це, мабуть, одна з найкращих таємниць YA, які я читала на сьогоднішній день, чесно кажучи! Тож прочитайте це, якщо ви ще цього не зробили. Це набагато краще, ніж описано в анотації!
user @nadiia_romankevych_prochytano
24.04.2024
Стільки було позитивних відгуків на цю книгу, що я не втрималась і придбала🥳 Прекрасне художнє оформлення, що ззовні, що всередині + ще один кольоровий зріз у домашню бібліотеку❤️‍🔥 • Назва, яку довелося приховувати від людей🤭 Але, незважаючи на цю гучну назву, атмосфера в книзі була досить friendly🫂😊 • Головна героїня, під приводом шкільного проекту, повертається до давно забутої справи 5-річної давності, в якій вбили красуню-білявку, тіла не знайшли, але офіційно визнали її мертвою, звинувативши у цьому її хлопця, згодом і він наклав на себе руки і його знайшли в лісі з запискою-зізнанням. Чи так все було насправді, під силу розгадати тільки наполегливій і сміливій Піппі Фіц-Амобі! • Хочу відмітити прекрасне відношення батьків Піп до неї, такі максимально класні стосунки, які повинні бути між батьками і підлітками👌 • Розв’язка виявилась досить неочікуваною, а потім ще раз здивувала🤯 Рекомендасьйон!
user @julia.martynovich
24.04.2024
Якщо сюжет книги мені сниться, то менше 5🌟, я не можу їй поставити 😉. Ніби і звичайний підлітковий детектив, але мене він захопив повністю, давно я так не пірнала в книгу. Думаю що причина в об'ємних та реалістичних персонажах, які поводилися на свій вік. Піп - випускниця школи в невеликому англійському містечку, що має поступати в Кембрідж і мріє стати журналісткою. В неї чудова родина, де вітчим нігерієць, є маленький братик і за гумор та милоту в книзі відповідають саме її близькі (доречі, мені сподобалося як авторка тонко розкрила тему расизму). 5 років тому в містечку зникла школярка Енді Белл, тіло так і не знайшли і все повісили на її хлопця Сала Сінґха, що скоїв самогубство. Саме його невинуватість і хоче довести Піп, бо колись він був її героїм. "Напарником" у розслідуванні стає симпатичний молодший брат загиблого Сала - Раві 😉. Чим більше вони копають справу, тим більше дізнаються про сутність Енді. Фінал мене порадував, бо я вгадала 50на 50. Окрім расизму, авторка зачіпає теми булінгу в школі, наркотиків та відносин у родині. Хто не витримує жорстокого поводження з тваринами - будьте обережні є момент де я прям плакала. Це хороший дектив, де є малкньке містечко, нотка трилеру, дрібка гумору і романтики, тому раджу її всім - вона ідеальна для відпочинку.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер