Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
02.12.2022
Новини

Вітаємо @miy_svit_iz_knyh з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"А можна ще?

Це запитання з‘явилося у мене відразу після прочитання третьої, заключної, частини про Лару Джин. І мені стало сумно, що я не можу взяти четверту частину, бо її не існує.

Я настільки прив‘язалася до героїв книги, що готова читати про них ще і ще.

І хоч третя книга була більш розміреною, менш динамічною, в ній майже не було того надриву, що в перших двох. Мені все одно неймовірно сподобалося.

Герої настільки прив‘язують до себе, що хочеться читати про них далі, навіть, коли в них буде просто все добре. І хочеться, щоб у них було все добре, але не хочеться, щоб історія закінчувалася.

Лара Джин і Пітер стали моєю улюбленою книжковою парою. Я повірила в їхнє кохання. В них є якась прихована харизма і тому мені подобається просто спостерігати за їхнім життям і стосунками.

Звісно, як і в перших частинах, у цій є багато інших важливих тем, окрім кохання головних героїв, які віртуозно і дуже правильно змогла розкрити авторка. Тому, звісно, рекомендую.

І дуже тішуся тому, що є екранізація. Адже можна буде, згодом, пережити все те, що проживала читаючи, ще раз. І думаю, що передивлюся фільми вже досить скоро. Бо від історії неможливо відірватися і так просто її відпустити теж важко.

Дженні Хан «З любов‘ю Лара Джин»
2022
384 сторінки
Оцінка: 5/5
Час читання: 3 дні ( 5 годин 13 хвилин)"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-20%
P. S. Я все ще кохаю тебе
Дженні Хан
320,00
256,00
-20%
З любов'ю Лара Джин
Дженні Хан
320,00
256,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: