Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
30.10.2023
Новини

Вітаємо @li.book.love з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"🎬 Жанр: Роман, фентезі, казка
👫 Головні герої: Кресс, Торн, Сіндер, Кай, Скарлет, Вовк.

🎧Враження: Кожна наступна книга з цього циклу просто заходить в саме серденько.
Крессент - «шкаралупа», мила, наївна, ніжна дівчина, надзвичайно вправна гакерка, яку відправили на супутник і залишили на самоті. Вона звичайна дівчина, яка ніколи не цілувалась, майже не спілкується з людьми, тільки «маленькою Кресс» і Сібіл, живе довгий час сама і тільки мріє про пригоди та цікаву компанію. Вона чекає на принца, який врятує її з космосу і від самотності.
І як відомо, наша команда вирушила на пошуки і спасіння Кресс. В цій команді її принц, на якого вона збирала інформацію і знає найменші деталі з його життя.
Торн - красунчик, досить впевнений в собі юнак, який втік з вʼязниці разом із Сіндер. Він врятує нашу принцесу, але чи виживуть вони, і які пригоди їх чекають.
Ця книга із циклу має схожість з «Рапунцель»: довге волосся, закрита в багні принцеса, зла «матінка», і принц, який рятує.
Крем мріє побачити Землю в усій красі. Але потрапляючи на неї вона зовсім не готова до тих випробувань, які на неї чекають. Та все ж, дівчина сильна та відважна, не дивлячись на свою тендітність, вона чітко виконує своє завдання.
У цій книзі, герої розділяються на маленькі групки і кожен не знає про долю інших.
Книга набирає обертів від самого початку, події розвиваються непередбачувано і цікаво. Кожному дано розділ, який описує думки, переживання та події, які трапляються з ними.
Дуже хочу дізнатися, чим же закінчиться історія, і чи переможе (а воно точно переможе) добро. Як повернуться обставини і яку роль зіграє Вінтер.
Продовження далі ▶️
🌟 Оцінка: 5/5❤️"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: