Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Кресс. Хроніки Місяця

Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Кресс. Хроніки Місяця
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Бестселер «The New York Times»

Кресс. Хроніки Місяця

490,00 грн
392,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1619003У
  • ISBN: 9786170982827
  • Вага: 0.86
  • Формат, мм: 145х215
  • Кількість сторінок: 512
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Хто ця самотня бранка, ув’язнена на штучному супутнику високо на навколоземній орбіті? Лише безбатченко Кресс, «шкаралупка» без родини, яку довгі роки тримає під замком підступна тавматургиня Сібіл. Завдання Кресс — це служіння королеві Левані: пошук інформації, засліплення радарів, кодування… словом, різні хакерські штучки.Та чиїсь уважні оченята стежать за всім! За армією Левани, за тавматургами, політиками… І чи не найпильніше — за тим маленьким зорельотом, старанно відшукуючи інформацію про Лін Сіндер, про Скарлет Бенуа, Карсвелла Торна… особливо про Карсвелла Торна. Втім головне для дівчини — дурити голову своєї пані тавматургині, щоб врятувати останню надію Землі, Лін Сіндер (і звісно красунчика Торна)!

Чи вдасться Кресс здійснити свій зухвалий план? Чи побачиться вона з Торном? Чи ступить на Землю? Усе страшенно заплутується, та чи вона не хакерка? Читайте у третій частині циклу «Хроніки місяця»!

Неперевершений переклад Тетяни Євлоєвої.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @books_flame
24.04.2024
Неймовірне продовження серії «Хроніки Місяця» - ретелінг «Рапунцель»! Цього разу нам розказується історія дівчинки – «шкаралупки» Кресс, що ось уже 7 років як живе на супутнику і займається прослуховуванням землян для Місячної королеви. Однак дівчинка так проймається культурою Землі, що починає прагнути захистити їх від впливу місянчан. Для цього вона зв’язується з Сіндер – як з людиною, котрій вперше вдалося повстати проти Місячної тиранії. Історія дуже динамічна, чим ідеально доповнює інші книги з цієї серії. Також, я помітила, що з кожною книжкою стає все цікавіше спостерігати за персонажами, адже читачу дається час на сприйняття історії кожного з героїв, відводячи частку оповіді на їх минуле, що тим чи іншим способом їх сформувало. Однак, не дивлячись на те, що персонажі безумовно здатні моментально викликати симпатію (особливо зважаючи на те, що вони частково є канонічними культурними персонажами – Попелюшка, Червона Шапочка, Рапунцель і т.д.), мені трохи бракує розкриття характерів героїв, аби дізнатися про них більш детально і не так однобоко. Проте, ця історія однозначно варта уваги й читання, як і вся серія, адже від неї просто неможливо відірватися! 🔥 В трьох словах (поняттях) – дівчина в біді, самотність, відвага
user @alyatasharead
20.02.2024
Третя ера. Понад 100 років, як закінчилася четверта світова війна. На вулицях Нью-Пекіна серед натовпу змішуються люди, андроїди та кіборги, а над їх головами летимобілі. Більше того, на Місяці є ціла держава... Це ми пам'ятаємо ще з 1-ї книги серії. В 2-й частині до історії сучасної Попелюшки додалася історія сучасної Червоної Шапочки. Але тут... Ох, ви пам'ятаєте казку про Рапунцель? Ну то це наша оновлена Кресс. Щоправда, авторка зробила "дівчину в біді" крутою гакеркою. А її не зовсім принц-рятівник виявився самим капітаном космольоту. Надто довге волосся дівчини було відрізане не після втечі із вежі, а для більш-менш комфортного перетину пустелі після падіння супутника! Цікаво, еге ж? А мені як цікаво було! ✨ У продовженні "Хронік місяця" авторка додала ще одного персонажа — розумну і милу Кресс. Тож сюжет почав розгортатися ще динамічніше і з новими поворотами. У цій частині ковдру романтичної лінії на себе перетягли Кресс та Капітан Торн. Дівчина дещо наївна і то не дивно, вона ж бо й світу не бачила (сім років прожила самісінька на супутнику). А от Карсвелл у своєму репертуарі — гострі слова, зухвалі фрази і хвилююча усмішка. Знаю, що декому ця лінії не дуже сподобалася саме через характер Кресс, а от мені навпаки зайшло. Мої улюблені Вовк та Скарлет у цій книзі, на жаль, не дуже сяяли. Далі промовчу, щоб не спойлерити. Але впевнена, вони ще зададуть жару... Сіндер та Кай НАРЕШТІ порозумілися. У фіналі! Пха, вибачайте за спойлер, але не змогла змовчати. І що тут таїти, вони мені дуже імпонують (стільки відповідальності на їхніх плечах, ех). Загалом 3-я частина зовсім не підкачала. Тут і більше деталей, і більше нових питань😅 Звісно, і закид на нових додатково-головних персонажів продовження. Потираю ручки і вже будую теорії! Джейсін та Вінтер точно захоплять мою увагу (хлопець, то суміш Вовка, Торна та Кая — ідеаліті👌). ✨ Коротше, мені дійсно сподобалося, тому й вам рекомендую 👌 А що там у мене далі? Правильно, епічний фінал😌
user @mybook_galaxy
20.02.2024
«Кресс» - це третя книга з циклу «Хроніки Місяця». В цій частині ми знайомимося з новою героїнею, на імʼя Кресс. Дівчина з малечку увʼязнена на супутнику високо на навколоземній орбіті. Підступна травматургиня Сібіл тримає її там вже багато років, змушуючи працювати на королеву Левану. ✨Я залишилась в захваті від цієї частини. Для мене - це взагалі диво, що всі три книги тримають планку на висоті, ніде не просідаючи. Бо в книгах з циклів, завжди є якась краща частина, якась гірша. А тут всі три книг просто бездоганні. Хоча можливу я зарано радію, бо ще ж останню не читала😅 ✨Взагалі, тут є все те, що мені подобається в книгах: ☄️Динаміка. Події настільки стрімко розвиваються, що тобі немає часу на відпочинок. Це реально той випадок, коли не можеш відірватися від історії. ☄️Світобудова. Такий собі світ майбутнього з магією, роботами, та принцесами з казок. Як на мене, може не достатньо деталізовано, але все зрозуміло. Хіба, що хотілося б більше дізнатися про Місячно державу. ☄️Головні та другорядні персонажі. Тут можу сказати лише одне - вони бездоганно прописані. Всі герої самобутні, реалістичні, кожен має власну мотивацію, а їх взаємодії та діалоги обумовлені сюжетом й не виходять за його рамки. Я обожнюю всіх персонажів: Сіндер, Кресс, Скарлет, Вовк, Торн, доктор Ерланд, Кай, Іко♥️ Вибрати когось одного просто неможливо. Бо авторка їх не ідеалізує, вони мають купу недоліків, роблять помилки і саме цим, вони так притягують до себе. ☄️Емоції. В цій книзі я відчула цілий спектр емоцій. Переживала за героїв, дивувалась деяким поворотам сюжету, голосно сміялась над жартами Торна, і гірко плакала над долею одного з персонажів. ☄️Ну і найголовніше - відсутність води в тексті. Тут ви не знайдете безкінечних описів природи, чи дратуючих діалогів ні про що. ✨Тож всім любителям фентезі, однозначно рекомендую цей цикл!!!
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги