Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Що Святий Миколай принесе вашим діточкам?
22.11.2023
Що почитати?

Святий Миколай приходить вночі та кладе під подушку подарунки для дітей. Цього року свято Миколая відзначатимуть у ніч з 6 на 7 грудня. Тепер новорічні свята починаються раніше, а це значить, що вже час подумати, що покласти під подушку дітям.

Солодощі? Обов’язково! Корисні дрібнички? Класна ідея! Іграшки? Сто відсотків! А якщо все це у дитини є і ви думаєте, чим би ще Миколай міг здивувати малечу? Ловіть пораду від Кенгуру.

Настільна гра «Звіроміно» та «Тваринки рулять». За основу гри взято класичне доміно, але замість крапочок - кумедні звірята та тваринки за кермом різних автомобілів. Великий формат гри підходить для малечі від 3-х років. А користі від ранньої гри у доміно безліч: від розвитку моторики до логічного мислення та самостійного рахунку.

Якщо ідея з іграми вам до вподоби, то в нашому асортименті також є «Математичне доміно», в яке цікаво буде грати старшим діткам (від 5-6 років). Тут до звичних доміношних правил додані правила математики. Під час гри діти зможуть опанувати лічбу в межах 10, вивчити таблицю множення, навчитись визначати час та навіть вивчити дроби! Корисний розвиток умінь у домашньому форматі.

Продовжуємо ланцюжок ідей ігровим набором «Мемогра». Рекомендуємо грати починаючи з 4-х років і дооо… «Мемогра» - це така собі перша стратегія для малюків, в якій вони навчаться логічно мислити, створювати асоціації та добряче розвинуть пам’ять. Адже для того, щоб виграти потрібно буде запам’ятати, де знаходиться та чи інша картка. Малюнки в цій серії просто неймовірно милі та кумедні, що тільки додасть азарту дітям.

Якщо вам хочеться більш практичних ігор, тоді зверніть увагу на серію «Моя перша фінансова гра». Тут діти вивчать, що таке «гроші» та «ціна», як складати списки з покупками та спробують (у форматі гри, звісно) сходити до магазину та купити потрібні товари. При цьому в них будуть ігрові гроші, які треба буде витратити на ігрові продукти таким чином, щоб не залишитись банкрутом. Коли зіграєте певну кількість разів вдома, можна відпрацювати надбані вміння у справжньому магазині!

Переходимо до навчальних ігор, а саме навчальних пазлів «Українська абетка». Якщо дитина вже цікавиться буквами та починає вчити алфавіт, то ці пазли зроблять процес навчання цікавим та веселим. Мета гри: з’єднати букву з відповідним зображенням. Так бегемот стане цілим з буквою «Б», а ведмідь приєднається до букви «В». Це навчить дітей впізнавати перші букви слів та вивчити букви абетки.

Для дітей, які вчаться читати серія «Казки великим шрифтом» стане найкращим помічником. Казочки зручно читати самостійно, бо тут великі букви, прості речення та (що дуже важливо для дітей) цікавий сюжет. Рекомендуємо цю серію й тим, хто ще замалий для читання самостійно, але дуже полюбляє казки. 

Не можемо залишити без уваги книгу «Що б ти зробив». Цей подарунок буде найдоречнішим до дня св. Миколая. Чарівнику важливо знати, що діти розуміють різницю між добром і злом та вміють приймати правильні рішення. У цій книзі зібрані різноманітні життєві ситуації, наприклад, у когось із сумки випали гроші, і герою потрібно вирішити, яке рішення обрати. І що б тоді зробила дитина? Безліч ситуацій для обговорення допоможуть сформувати критичне мислення та власну точку зору на важливі питання.

Діти зазвичай очікують на справжню казку на свята, а у нас є серія «Казкотерапія». Веселі історії про малечу і для малечі. Кожна книга містить казки з виховним ефектом, що дозволить дітям зрозуміти, до яких наслідків іноді можуть призводити ті чи інші вчинки. Всередині книжок яскраві великі ілюстрації та, обов’язково, щасливий кінець казки.

Для тих, хто обожнює Україну і прагне показати дітям, яка красива та унікальна наша країна рекомендуємо класти під подушку серію «Маленькі Українознавці» (складається з 4-х книжок). Це енциклопедії для найменших, де зібрано все найцікавіше та найважливіше про рідний край: від давніх обрядів та традицій до сучасних символів, від мистецьких робіт до страв на столі. З ілюстраціями, цікавими фактами та зрозумілою поданою інформацією.

Ну і, звичайно, найменшим діткам Миколай може “принести” «Книжки з віконцями». Серія містить аж 10 тем, від яких фанатіють діти: тварини лісу, автівки, потяги, динозаври, єдинороги! А найцікавіше у книжечках - це  чарівні віконця! За ними й ховаються головні герої книжок! Поки малеча відкриває віконця, прочитайте їм віршики з книжки. Вони точно стануть улюбленими! 

Обирайте цікаві та корисні подарунки до свята Миколая! 

 

Команда Кенгуру

Товари з цієї статті
-20%
Левенятко-командир
Клапчук Т.О.
240,00
192,00
-20%
Сплюха Соня
Клапчук Т.О.
240,00
192,00
-20%
Чарівні піжамки
Клапчук Т.О.
240,00
192,00
-20%
Слоненя і Хмаринка
Клапчук Т.О.
240,00
192,00
Що б ти зробив...
Дженніфер Мур-Маллінос
200,00
-20%
Моя рідна Україна
Казакіна О.М.
98,00
78,40
-20%
Мистецька Україна
Казакіна О.М.
98,00
78,40
-20%
Старовинна Україна
Казакіна О.М.
98,00
78,40
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: