Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Динозлюсик. Дино-почуття

Динозлюсик. Дино-почуття
Динозлюсик. Дино-почуття
Динозлюсик. Дино-почуття
Динозлюсик. Дино-почуття
Динозлюсик. Дино-почуття
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Динозлюсик. Дино-почуття

350,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: А1797002У
  • ISBN: 9786170985170
  • Вага: 0.49
  • Формат, мм: 235х290
  • Кількість сторінок: 32
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-5
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Одного ранку динозавр Злюсик прокидається від солодкого сну, радіючи новому дню, — аж тут усе йде трохи не так, як хотілося б. Усередині динозаврика наростає потужна хвиля рику і тупу ногами — і врешті виривається на волю! Але те, що погано почалося, необов’язково повинне закінчитися кепсько. Чи зможе наш динозавр знайти спосіб із лютого Злюся знову зробитися милим Злюсиком, по-новому поглянувши на те, що відбувається? Віршована казка про те, як важливо дивитися на речі під іншим кутом зору, щоб розвіяти досаду й роздратування.

Ілюстратор - Кріс Чаттертон

Перекладач - Яновська Г. В.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Катерина
27.02.2024
Ця книга просто любов з першого погляду, як і серія про Білок, Кашалота і т.д. Дуже легко читається, історії такі життєві та надзвичайно повчальні, гарно передається сенс емоції, а ілюстрації ще більше розкривають суть і характер історії))) Рекомендосьйон!
user @sribna_sun
20.02.2024
"Динозлюсик" - казка про емоції Ця книга входить до серії "Дино-почуття " видавництва @ranokcomua . Авторка - англійська письменниця Рейчел Брайт. Ілюстрації створив Крім Чаттертон. Цікаво, що назви книг - "Динозлюсик", "Любозаврочка" та "Бентежкозавр" - натякають читачу, які саме почуття розкриються на сторінках🥰. Ми з Дмитриком вирішили спершу почитати про злість і роздратування, хоч відчуваю, що придбаємо їх усі😅🥰 Злюсик прокинувся зранку у гарному настрої, але його молодший братик своїми забавками розпалив вогник злості. Впевнена, таке часто буває між братами і сестрами😉 Тож Злюсик потроху закіпав-закіпав, аж поки 🌋..а після цього емоція змінилася на іншу - сум 😔 На щастя, у важкі хвилини нам (і Злюсику також) трапляється хтось, хто допоможе подивитися на ситуацію з іншого боку🙃 Щодо особливостей 👌 🦖 віршована 🦖 розкриває суть емоції "роздратованість" і підказує, як нею керувати 🦖 спілкування з членами сім'ї 🦖 зміна емоцій передається кольорами на сторінці і виділеними словами 🦖 показує, що визнавати свою вину - це нормально і не страшно 🦖 великий формат 🦖 розрахована на вік 3+, але думаю, і дворічкам буде цікаво 🦖 є ще й інші книги з серії 🔥 Тож, раджу 👌
user @oy.mummy
20.02.2024
Дитячі книги для розвитку емоційного інтелекту чи не найважливіші. Тому ви просто не можете пройти повз новинки від видавництва @ranokcomua 😍 Що ж в них особливого: 🦕 автор - улюблена багатьма Рейчел Брайт (ви ж маєте вже книгу про білок чи лева?); 🦕 через казки дитина знайомиться з різними емоціями, вчиться їх розпізнавати та взаємодіяти з ними (а не пригнічувати); 🦕 мелодійний віршований текст; 🦕 головні герої - динозаврики, та ще й які гарнюні. 🤩 Динозлюсик - як розвіяти роздратування, злість, якщо поглянути на причину під іншим кутом зору. Любозаврочка - доброзичливість змінює світ на краще. Бентежкозаврик - як впоратися з тривогою та жити в моменті (актуально і багатьом дорослим). Обирайте, яка тема вам до вподоби, а ми радимо всі!
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Любозаврочка. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
Динозлюсик. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
Бентежкозаврик. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
1 050,00 грн
882,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги