Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Любозаврочка. Дино-почуття

Любозаврочка. Дино-почуття
Любозаврочка. Дино-почуття
Любозаврочка. Дино-почуття
Любозаврочка. Дино-почуття
Любозаврочка. Дино-почуття
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Любозаврочка. Дино-почуття

350,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: А1797001У
  • ISBN: 9786170985163
  • Вага: 0.49
  • Формат, мм: 235х290
  • Кількість сторінок: 32
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-5
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

.Одного сонячного ранку динозаврочка Люба вперше пішла гуляти з іншими малюками сама. Вона так раділа новим друзям! Та невдовзі інші малі динозаврики почали сваритися між собою. Чи зможе Люба зробити так, щоб на майданчику знову стало весело? Життєрадісна віршована історія про доброзичливість, яка може змінювати світ на краще.

Ілюстратор - Кріс Чаттертон

Перекладач - Яновська Г. В.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Оксана
22.03.2024
Видавництво «Ранок» найулюбленіше видавництво для моїх діток і для мене. Книга легка, але водночас з правильним посилом.
user @eatmybook
02.03.2024
"Так а ти - хто з них?" - спитала в доньки. - Я - Динозлюсик. Сьогодні я Динозлюсик. Обожнюю книги про розвиток у дітей емоційного інтелекту. Добре, що зараз широкий вибір такої літератури, особливо у @ranokcomua Серія про динозаврів-емоцій - розкішна, адаптована до віку 2,5-6. Так, так. Все коротко, чітко, ілюстровано, віршовано і по ділу. 👍Любозаврочка вчить миритися. 👍Динозлюсик керувати гнівом і сердитися екологічно для здоров'я 👍Бентежозаврик опановувати тривожність Уляні майже 5 і їй заходить ідеально
user @katinred
20.02.2024
Всі хто за мною стежать давно, знають що я досить прискіпливо ставлюсь до книг на розвиток емоційного інтелекту дитини, хоча і люблю їх чи ненайбільше. Так от цю серію я сміливо можу рекомендувати навіть на найменший вік 1,5+, коли розуміння емоцій ще тільки формується у вашого малюка. А от цікавою вона буде ще досить довго (можливо навіть і в молодшому шкільному). Тому вважайте, що це доволі вигідна та довгострокова інвестиція 😁 Такий широкий діапазон забезпечний глибиною та багатошаровістю цієї збірки. Емоції та їх проблематика передаються одразу через різні канали сприйняття: - класно римований текст - виділення та підсвічування емоційних переходів за допомогою зміни параметрів шрифту (великі жирні літери) - колір ілюстрацій виражає емоції, які читач відчуває в цей момент. (відтінки варіюються від найтемніших і сумних до більш яскравих та радісних, що дає можливість ідентифікувати настрій і емоції з кольорами) - символізм окремих елементів в книгах теж підкреслює психологічний стан. Такі метафори (для різних по віку дітей свої) сприяють роздумам і діалогу з дітьми, щоб вони самі могли визначати свої емоції і “працювати” з ними. В серії три окремі історії: ✅Любозаврочка - історія, яка ідеально підходить для початку розмов про доброту. Вона заохочує дітей завжди шукати хороше і м’яко пропонує альтернативи крикам і тупотам, коли щось йде не так, як вам потрібно. ✅Бентежкозаврик – книга, яка вчить дітей як долати свої страхи та хвилювання. Цю історію можна використати, щоб підтримати дітей із високим рівнем тривожності, допомогти їм розпізнати та подолати такі стани. ✅Динозлюсик – допоможе дітям навчитися долати почуття гніву та смутку, коли здається, що все йде не так. Чудова історія, щоб показати дітям, як можуть накопичуватися емоції та як їх можна подолати/знайти вихід з них.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Любозаврочка. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
Динозлюсик. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
Бентежкозаврик. Дино-почуття
Рейчел Брайт
350,00 грн
1 050,00 грн
882,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги