Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Кокони

Кокони
Кокони
Кокони
Кокони
Акція -30%
  • Можлива доставка за кордон

Кокони

240,00 грн
168,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: R1006003У
  • ISBN: 978-617-09-7113-5
  • Вага: 0.36
  • Формат, мм: 125х195
  • Кількість сторінок: 352
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
Анотація

Найкращі подружки зустрічаються на гойдалці поодаль від школи, щоб обговорити свої секрети. Їм здається, що їхня дружба буде вічною, але 11 клас готує для них чимало випробувань… Романтичній Ангеліні доведеться зняти рожеві окуляри, покласти край аб’юзивним стосункам і розкрити сімейну таємницю. Хіпстерці Кірі — вирішити купу траблів з батьками й уперше довіритися своїм почуттям. Егоїстичній Шуші — дізнатися, наскільки далеко вона може зайти, аби отримати бажане. Хто прийде на гойдалку, їхнє секретне місце зустрічі, після таких подій?

Читати повністю
Відгуки покупців
user @nataliya_dovhopol
01.07.2023
Троє подружок, що дружать змалку, переходять до випускного класу. Дорослішання, відповідальність, розуміння себе — пошук себе (а ще пригод і кохання). Мені сподобалося, як виписані персонажки, які вони живі — як у житті, без ідеальних геппіендів і кришталевих туфельок. Манера письма щоденникова. Для дорослого вона може здатися наївною й занадто емоційною, але саме так і вела свої записи в 13-17 років. І кожна з героїнь має свій голос.
user Єлізавета
11.02.2022
Три шкільні подруги - Лінка, Шуша та Кіра часто зустрічаються на гойдалках, поодаль від школи. Дівчата вважають, що їхня дружба буде тривати вічно. Та чи часто подруги дитинства залишаються поруч у дорослому житті? ⠀ Кожна з головних героїнь - особлива особистість зі своєю історією. ⠀ Шуша - донька заможніх батьків, що задовольняють усі її забаганки. Цього разу вони дарують їй відпочинок у бізнес-таборі на Криті, навіть не розуміючи, що вона сама підштовхнула їх до цього, всіляко натякаючи на це. ⠀ Лінка - книжкова блогерка, що бачить у людях лише хороше. Вона щиро не розуміє, чому її мама та бабуся не спілкуються та відчайдушно бажає їх примирити. А ще ця світла дівчинка має досить токсичні стосунки зі своїм хлопцем, який ревнує до кожного стовпа. ⠀ Кіра - дівчина, яка не вірить у сімейні цінності через ситуацію в своїй сім’ї та, дивлячись на підлі вчинки батька, вирішує ніколи не виходити заміж. Чи здатен хтось повернути дівчині віру у справжні «здорові» стосунки? ⠀ Кожна з дівчат сам на сам зіштовхується з дорослим життям та бореться, як вміє. І після всього, що вони переживуть, залишається лише одне питання: чи залишиться хоч крихта дружби між ними? ⠀ Кокони - це книга про те, як важливо, виходити із зони комфорту. Про те, що необхідно руйнувати ті стіни, які ми самі будуємо від страху та невпевненності. І насамперед про те, що це важко, але можливо! ⠀ Однозначно рекомендую! Особливо підліткам, які лише ступають на шлях дорослості. Ця книга надихає, бо показує, що все можливо! Варто вірити в те, що ти робиш і не замикатись в свій кокон.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги