Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Шепіт

Шепіт
Шепіт
Шепіт
Шепіт
Шепіт
Шепіт
Шепіт
Акція -30%
  • Можлива доставка за кордон

Шепіт

270,00 грн
189,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч901902У
  • ISBN: 9786170964588
  • Вага: 0.34
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 288
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
176,00 грн
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1490018У
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
Анотація

Ноа приїжджає з мамою в старовинний будинок у забутому селищі, щоб провести в ньому відпустку. Але щось дуже лячне й тривожне йде від цього старого будинку. І здається, тільки Ноа відчуває це. Однак незабаром події набирають обертів. Знайомство з гарним, але вельми таємничим хлопцем Девідом. Слідом нова хвилююча гра, яка змушує пульс прискоритися. Усього лише шматочок паперу та блюдце викликають на спілкування дух дівчини. Вона стверджує, що загинулам в цьому будинку 30 років тому. 

Читати повністю
Відгуки покупців
user @olga_migel.writer
08.07.2024
Гарна підліткова історія з атмофсерою "класичних" американських фільмів за схемою "містична пригода в глухомані, +літній роман з привабливим місцевим хлопцем". Хоч я для цієї книжки виявилась занадто стара андартра, але для своєї ЦА - тобто, 12-16 років, вона має шикарно зайти! Головна героїня, Ноа, приїздить на літо до селища, де її мати, відома акторка, орендує старовинний будинок, аби спокійно готуватися до нової ролі. Але сімейна відпустка набуває несподіваних обертів, коли граючись в спіритичні сеанси якось уночі, Ноа та місцевий хлопець, Девід, по-справжньому зв'язуються з привидом дівчини, яку вбили у цьому будинку тридцять років тому, у день її вісімнадцятиліття. Тіло так і не знайшли, а злочин лишився нерозкритим. Привид не довіряє їм та відмовляється називати свого убивцю, поки вони не знайдуть її щоденник. Захоплені цією загадкою і бажаючи дізнатись, хто ж із місцевих насправді - холоднокровний вбивця, який ховався стільки років, Ноа та Девід починають пошук ключів до розгадки. Книжка справді хороша і чудово прикрасить кілька літніх вечорів своїй авдиторії. Приємна атмосфера, цікаві загадки, добре висвітлена тема аб'юзу, через який героїня пройшла кілька років тому. І що мене дуже порадувало - справді неочікувана розв'язка. Той випадок, коли авторка не ховала вбивцю від читача, він справді був на виду, і відповідь справді збіса логічна, та в той же час ти взагалі не думав на цього персонажа, клюнувши на "подвійного червоного оселедця"! Тому це - однозначно прекрасна читанка для літніх канікул, якщо ви любите загадкові романтично-детективні історії з елементом містики в глухомані.
user Віра
11.05.2024
Сьогодні я до вас з відгуком на книгу «Шепіт» Ізабель Абеді💭 Це психологічний роман, дія якого відбувається у невеликому селищі в Німеччині. Молода дівчина Ноа приїжджає зі своєю мамо та їхнім другом у старовинний будинок, щоб провести у ньому відпустку. Вже з перших днів вона починає відчувати тривогу та страх, і ці відчуття тільки посилюються після того, як вони зіграють одну гру. Саме ця гра покаже їм, що у домі зберігається безліч таємниць. І одна з них – це загадкова смерть колишньої мешканки. Скажу чесно – я не вгадала із вбивцею. Спойлерів тут не буде, тому можете не хвилюватися. Скажу тільки, що все було більш закручено, ніж я собі уявляла на середині книги. «Шепіт» – це підліткова книга, тому дорослим деякі моменти можуть здаватися трішки банальними. Але я люблю психологічні романи, тому вирішила дати цій книзі шанс. І це було правильне рішення! Вона дійсно тримає у напрузі, хочеться розгадати загадку та дізнатися, що насправді трапилося 30 років тому у цьому зловісному будинку. До речі, українською перекладено ще дві книги Ізабель Абеді. Вони теж є у мене, тому найближчим часом читатиму та ділитимуся відгуками. • Довіритися іншій людині – це така гра, у якій ти або все втратиш, або виграєш. Інший – це завжди супротивник, і саме так треба ставитися до нього. Жоден гравець не розкриває свої карти. Він тримає їх в руках і обирає, чим походити спочатку, а що притримати до кінця. 🎧 Kill For Your Love – Labrinth
user Андрій
29.03.2024
Я б узагальнив сюжет цієї книги тим, що все почалось із психологічної травми дитинства батька Елізи, від чого він її як наче не помічав, а закінчилось через психологічну травму самого вбивці, якого тригернуло поводження Елізи. Якби батько Елізи ставився до неї як до люблячої дочки, нічого б не сталось. Також це не спровокувало б Елізу намагатись привернути увагу батька, не гребуючи ні чим. Та не було б реакції вбивці на не гідні дії цієї Елізи, щодо тих людей, яких вона використала в своїй грі.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Шепіт
Абеді Ізабель
270,00 грн
Найдовша ніч
Абеді Ізабель
290,00 грн
Луціан
Абеді Ізабель
340,00 грн
900,00 грн
756,00 грн
Купити комплект
Заощаджуй замовляючи разом
Шепіт
Абеді Ізабель
270,00 грн
Найдовша ніч
Абеді Ізабель
290,00 грн
Луціан
Абеді Ізабель
340,00 грн
900,00 грн
756,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги