Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Щоденник різдвяного ельфа

Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
Щоденник різдвяного ельфа
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Щоденник різдвяного ельфа

220,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1642003У
  • ISBN: 9786170982803
  • Вага: 0.33
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 208
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-12
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Тоґ живе у великій родині, де кожен займається чимось вартим. А от він має вести дім та сидіти з молодшими братами і сестрами. Понад усе ельфу хотілось би працювати в майстерні Батечка Різдва, виготовляючи іграшки. Та поки ельф майструє у вільний час власних лемурів. На диво, його іграшки дуже подобаються місцевим дітлахам, а вже незабаром і Батечко Різдво відповідає на запит Тоґа, запрошуючи до майстерні на справжнє навчання. Чи зможе Тоґ не розчарувати своїх прихильників та виготовити чимало ідеальних іграшок до Різдва?

Ілюстратор - Рупосова А. І.

Перекладач - С. М. Романенко

Читати повністю
Відгуки покупців
user @zhanna_shkolna
02.03.2024
Один маленький ельф мріяв про справжню роботу у Батечка Різдва. І ось щаслива нагода трапляється ельфу на імʼя Тоґ. Він зможе працювати в майстерні іграшок, які на Різдво чекають дітлахи з усього світу. Але поки він тільки учень і виконує найпростіші завдання. Та й хтось цупить іграшки. Хто ж це робить і має взнати Тоґ та його друзі? 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 В мене є невеликий грішок 😂 я люблю читати різдвяні історії не тільки в свята, а й практично цілий рік. Ця книга прикрасила один з моїх безрадісних і сумних вечорів. Вона смішна, мила, дотепна і найголовніше дарує надію та віру у краще. Сміливо раджу її всім у кого є діти. Бо ви разом з малечею отримаєте справжнє задоволення від читання. Та й дорослим книга припаде до душі. Нам всім завжди потрібно маленьке диво та віра у нього.
user @dmytro_childrens_books
22.01.2024
"Щоденник різдвяного ельфа" Бен Мілле Книжка розрахована на 25 днів, можно читати кожного дня по історії, але зрозуміло, що я прочитав за два дні. Я обожнюю різдвяні книжки, бо вони такі всі казкові, святкові. А тепер трохи про сюжет. Ельф Тоґ змалечку хотів стати різдвяним ельфом, це той ельф, який допомагає Батечку Різдву робити подарунки. У Тоґа це не виходить, бо йому здається, що його заявка загубилась. І тут трапилась ситуація, у його брата зіпсувалась м'яка іграшка, і Тоґ зробив йому нову, м'якого лемура. Це було щось нове і цікаве, бо Тоґ прочитав про лемура в книзі, такої тварини у їх місцевості не було. Брат пішов до школи з цією іграшкою, і всі однокласники та друзі в школі захотіли собі таку іграшку! Вона стала дуже популярною. І він їх почав робити дуже багато і почував себе ніби Батечко Різдво. І не дарма тренувався, бо його заявка знайшлась, і він всеж таки потрапив на фабрику, і став різдвяним ельфом. Стається лихо, на фабриці крадуть подарунки, хтось перевдягається в Батечка Різдва, і це побачив тільки Тоґ, і ніхто йому не вірить про побачене. Ельф взявся за розслідування цієї ситуації, бо багато дітей могли залишитись без подарунків під ялинкою, а це було дуже погано. Під час цього розслідування з ним траплялись різні ситуації, і погані також. Але він мав дізнатися, хто крадій і де зникли подарунки. Звичайно, як у всіх різдвяних книжках, і тут був щасливий кінець. І Тоґ зміг довести, що підлим підступним крадієм виявився той, на кого ніхто навіть не міг подумати і запідозрити. . . Мене здивував сюжет, бо в цій книзі, досить цікаво описують, хто був помічниками Батечка Різдва, я таке зустрічаю вперше. . Якщо ти чогось дуже хочеш, то треба йти до мети, не дивлячись нінащо. Тоґ хотів стати різдвяним ельфом і він робив все для цього. Мені книжка сподобалась. Гарне оформлення, зручний невеликий формат, чорно білі ілюстрації, зручний шрифт.
user Анна
16.01.2024
Дитина з задоволенням читає! Легко читається, бо цікаво і написано в форматі щоденника з невеличкими главами.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
800,00 грн
672,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги