Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пасіка Україна та інші казки з війни

Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Пасіка Україна та інші казки з війни
Новинка
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Пасіка Україна та інші казки з війни

450,00 грн
360,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1744002У
  • ISBN: 9786170985675
  • Вага: 0.47
  • Формат, мм: 200х260
  • Кількість сторінок: 64
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 6-8
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Це казки про життя. Бо воно варте добрих казок. У маленьких містечках і селах, у столиці, у широких заплавах, лісах і безкраїх степах творяться дива, герої долають зло, мудрість бере гору над зухвалістю.Добрі персонажі цих добрих казок з війни — бджоли, гуси, лис, міфічний і повітряний змії, глиняний півник і навіть бабай із Чорнобаївки — пліч-о-пліч із людьми відстоюють своє майбутнє. Кожен з них надихає своєю сміливістю, відданістю, мудрістю і стійкістю.Це казки про війну. Бо добро й сили світла завжди мають перемагати пітьму. Тут тварини, міфічні істоти й навіть повітряний змій та глиняний півник мають українську душу й стають помічниками наших воїнів. Адже сили рідної землі на боці правди — на нашому боці.
У нових казках Дари Корній українське минуле перепливає в теперішнє, а чарівні й фантастичні істоти оживають у сьогоденні. Та героями нині стають не лише вони, а все і всі, хто має в серці світло й любов до своєї землі.Добрі персонажі цих добрих казок з війни — бджоли, гуси, лис, міфічний і повітряний змії, глиняний півник і навіть бабай із Чорнобаївки — пліч-о-пліч із людьми відстоюють своє майбутнє. Кожен з них надихає своєю сміливістю, відданістю, мудрістю і стійкістю.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @roman_booklover
23.03.2024
Якщо коротко, то це без перебільшення, надзвичайна новинка як для дітей так і для батьків та вихователів і вчителів. Ну от скажіть, чи є хтось, хто не знає про Колобка, чи курочку Рябу ? Якими саме були ваші улюблені казки в дитинстві? Казки завжди подобаються дітям, чи не так? Вони запам'ятовуються, вчать, допомагають зрозуміти важливі речі у доступній формі. Але усе змінюється, тому мають бути і нові казки теж. Тепер, коли ми боремося не проти міфічних драконів, чи там бабусі Ягусі, а проти реального жорстокого ворога, саме такі казки, як у цій новинці дуже потрібні дітям. Щиро дякую @darakorniy за ці короткі цікаві, змістовні, надзвичайно теплі і добрі казкові історії. Вони просто неймовірні: повчальні та ідейні і так майстерно написані, щоб донести важливе для наймолодших читачів. Я не часто читаю дитячі книжки. Та ця новинка викликала захоплення. Хоча спочатку назва книги здалася дещо дивною. Але зміст і оформлення -🔥💙💛 Ці казки про нашу землю , наше сьогодення. Саме на таких казках має виростати нове покоління свідомих українців. Тут чудові такі близькі і добрі герої. Вони жили, і навіть попри деякі проблеми, були щасливими. Та все змінилося з початком війни. Нова реальність, невідомість... Спочатку це насторожує, але і спонукає до захисту найближчих, боротьби та незламності. І усі вони захоплюють сміливістю, стійкістю і мудрістю. Бджоли, Гусьо-Невезусьо, рудий лис із чорнобильського лісу, Бабай із Чорнобаївки і навіть керамічний Півник відстоюють своє майбутнє і борються з ворогом усіма доступними засобами. " - Як ти, Півнику? - Тримаюся. І ти тримайся, шафко. Бачиш усі стіни попадали і не тільки нашої кухні, а й усього міста. Вони попадали, а ми ні. Може, то ми з тобою тримаємо нашу стіну, а не вона нас? Тому ми мусимо триматися. Хтось мусить тримати цей світ і стіни цього міста. Щоб до нього знову повернулося життя..."
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги