Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пісня для тебе

Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Пісня для тебе

320,00 грн
256,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1490016У
  • ISBN: 9786170982070
  • Вага: 0.46
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 368
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
225,00 грн
180,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1490026У
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-18
Анотація

Літо. Випускний позаду. Вступні іспити складено. Ремі, найрозумніша з чотирьох шкільних подруг, скоро поїде до престижного університету. А поки… вечірки, гарні хлопці та літні романи. Хоча для Ремі кожні стосунки, мов курортний роман: нетривалі, поверхневі та з визначеним фіналом. Чому? Бо так безпечно. Якщо нікого не пускати до серця, то ніхто не зможе його розбити. Дівчина навіть виробила власну концепцію: не закохуватися, заздалегідь попереджати про розрив і… жодних музикантів.

Та зустріч із Декстером – веселим незграбним хлопцем, солістом рок-гурту – йде врозріз з усіма правилами Ремі. Вона й сама незчулася, як стала занурюватись в стосунки дедалі глибше… Чи дозволить дівчина доторкнутись до свого серця, чи втече останньої миті, оберігаючи себе від розчарування?

Незабаром екранізація книги авторки.

Ілюстратор - Романова О. О.

Переклад - Малюга Д. М.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @book_borkovych
25.04.2024
історія про Ремі, дівчину,яка завершує старшу школу і готується поїхати в інститут мрії. Вона планує пʼяте весілля своєї мами і взагалі не вірить у кохання, змінюючи постійно хлопців. Але тут зʼявляється Дестер, хлопець, який не дає їй проходу. Він змінює її життя на всі 180. Обожнюючи порядок всюди, цей хлопець приносить хаос в її життя, це не ідеальний хлопець намальований в її уяві, це його протилежність. Але він настільки милий, настільки обожнюю Ремі, що неможливо в нього не закохатись. І чи буде шанс в цих стосунках? 🎸це не зовсім романтична історія, тут більше про те, як сильна дівчина бореться з собою і пробує повірити у кохання. Розвиток характеру героїні, її постійні питання до себе, спроби до змін- це неймовірно прописано. 🎸стосунки з мамою, і як ми не замічаючи цього, переносимо відносини наших батьків на своє життя. Як ми будуємо своє поняття про кохання дивлячись на стосунки матері… Не часто зустрічаю в книгах детальний розбір цих моментів, прям захопило… 🎸до чого тут в назві слово пісня, спитаєте ви? А тому що головний герой співає і пише пісні 🥰 🎸фінал досить цікавий, не буду спойлерити, але відклавши книгу і прокручуючи цю історію в голові, доходиш висновку, що він не може бути інакшим.
user @janestreading
02.03.2024
Що я скажу? Я прочитала другу книжку авторки і досі кажу, що вона тепер серед моїх улюблених😊 "Пісня для тебе" мені здалась ще глибшою історією, ніж , наприклад, "Просто слухай". Ця спокійніша, більше роздумів, пошуків себе, більше усвідомлень. Тут про любов теж, але про таку, яка буде, яка може "вирости" , про ту любов, яку не треба боятись впустити в своє серце. До всього дуже цікаві героїні роману - подруги Ремі. Вони всі четверо настільки різні, але їхня дружба здається міцною, вони одна одну доповнюють. Влучний гумор письменниці, атмосфера - все це лише додає родзинки роману. Однозначно такий young adult мені дуже подобається.
user @_andromeda_f
04.12.2023
Нарешті школа позаду, а менше як за три місяці Ремі відправиться у престижний коледж, на іншу сторону країни, лиш би подальше від свого сімейства. Сім'я Ремі складається зі старшого брата, який зустрічається з нестерпною особою та її наївної матері - письменниці, яка тільки но вп'яте вийшла заміж з черговою надією, що це востаннє 😅 Щодо Ремі, то вона розумна, холоднокровна, не вірить у кохання, тому всі її романи мають визначений нею термін дії. І найголовніше правило всього її життя: ЖОДНИХ МУЗИКАНТІВ! І як думаєте, з ким вона заводить літній роман?!😂 Ну не встояла вона перед дивакуватим солістом не менш дивакуватого гурту. Ця історія про літо та дорослішання. Про дружбу, кохання, переосмислення багатьох речей та вивільнення власного Я з душі, яке все життя намагалося обманути саму себе. Книжка віддає вайбом підлітковими картинами нульових. На перший погляд це легка історія, проте не все так просто, бо це Сара Дессен, а вона любить додати трішки драматичності 🙈
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги