Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Просто слухай

Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Просто слухай

320,00 грн
256,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1490014У
  • ISBN: 9786170981660
  • Вага: 0.44
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 352
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
225,00 грн
180,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1490028У
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
Анотація

Коли Аннабель через хлопця свариться зі своєю найкращою подругою — популярною та привабливою Софі, — вона вмить опиняється небажаною особою серед друзів.

Відгородивши себе від друзів і родини, Аннабель знаходить розраду в такому ж відлюднику школи, як вона, Оуені Армстронгу. Високий, кремезний і одержимий музикою хлопець насправді затятий хуліган, що пройшов курс «Управління гнівом». Відтепер він послуговується лише двома правилами: розв’язати конфлікти словом, а не кулаками, та завжди казати правду. Тож, можливо, за допомогою Оуена Аннабель зможе навчитись казати, що думає, та врешті зізнатись собі й світу, що трапилось тієї весняної ночі?

Читати повністю
Відгуки покупців
user @anasteysha_books
04.03.2024
Беручи цю книгу до рук, моя душа бажала чогось романтичного. Але я отримала значно більшу, глибшу і емоційно насичену історію💔 Ця книга не схожа на інші підліткові романи, які я читала. Вона про важливе і непомітне для людських очей. Про чутливість і переживання головної героїні Анабелль. Це не просто історія кохання. Вона про дорослішання, вміння долати труднощі, не руйнуючи самого себе і про життя у всіх його фарбах. Книга показала мені, наскільки ж важлива підтримка близьких, міцні родинні зв'язки, віра у себе і вміння не губити себе. Що найголовніше, це прислухатися до себе. До свого внутрішнього голосу. До свого серця. Треба вміти просто слухати🎶 Я переживала разом з Анабелль її непросту і заплутану історію. Анабелль - дівчина, яка здавалося б, мала усе. Велику родину, популярність і модельну кар'єру. Але всередині була ціла буря сумнівів і суперечностей, які руйнували її. Анабелль пережила дуже важкий період у житті, втратила в одну мить усе: друзів, довіру до найрідніших, і правду. Правду, про яку вона боялася говорити. Дівчина замкнула у собі двері до людей і світу, залишившись на одинці із собою. І якби Анабелль не зустріла Оуена,вона так і не зрозуміла б, якою ж самотньою була. 《Оуен вперше простягнув мені руку, пропонуючи не лише її, а й свою дружбу. Рятуючи мене. Я була так самотня, налякана і озлоблена, але Оуен якось зміг зазирнути мені в душу, коли всі інші дивилися в інший бік.》Оуен підкорив моє серце!Відвертий, чесний і добрий у душі хлопець, величезний поціновувач музики, який проходить курс "Управління гнівом". Його стосунки з Анабелль розчулили мене до глибин. Тільки Оуен побачив Анабелль такою, якою вона є насправді.Їхні палкі суперечки щодо музики ну дуже милі, коли я їх читала, на моєму обличчі сяяла усмішка✨️Кінець дуже щемкий і неймовірно правильний.Врешті Анабелль знайшла спокій і натхнення серед рідних, Оуена і всередині себе самої. Від усього серця раджу "Просто слухай"-щемку історію,яка не залишила мене байдужою💘
user @janestreading
03.02.2024
Я давно хотіла познайомитись з творчістю Сари Дессен і скажу - недарма. Вона пише такий young adult, який мені дуже подобається. Роман "Просто дихай" для мене в першу чергу про сміливість. В центрі герої - підлітки, тому більше проблем діти-діти, ніж діти-дорослі. Інколи бажання вберегти рідну людину від всього, бо колись ти вже бачила, що може з нею бути, не є правильним вибором. Бо ти забуваєш про себе, мовчиш про своє - важливе і серйозне. І ти просто "зручна" третя сестра, яка чемна і не робить прикрощів. Це все в голові Аннабель. Це всі неприйняті рішення, нерозказані проблеми, невирішені питання. Але все можливо змінити тоді, коли сама до цього дійдеш. Тому я кажу, що це роман про сміливість. Авторка дуже добре пише. В одному з розділів, на вечорі учасників терапії, Вітні зачитує свою коротку прозу про сестер. І чи то так написано, бо я не маю сестер і не маю досвіду такого, але так щемко було, що неможливо залишитись байдужим. Дуже добре прописані персонажі, як на мене. Символічна назва і все, що пов'язане з Оуеном та музикою. Тепер розумію, чому тексти Дессен хочуть екранізувати - це буде дуже органічно буде на екрані.
user @_andromeda_f
25.11.2023
У сімнадцятирічної Аннабель почався новий навчальний рік, проте цьогоріч вона залишилися без подруг та стала персоною нон ґрата. Як дівчина, якій усі заздрили перетворилася в невидимку, яку всі ненавидять і в чому криється причина таких змін? За волею обставин Аннабель починає вести спілкування з хлопцем Оуеном , якого в школі всі мають за відлюдника. Слово за слово і вони вже стають хорошими друзями, які знаходять підтримку одне в одному. Аннабель потроху розкривається Оуену та врешті решт відкриває скриню Пандори з усіма своїми таємницями, які не давали їй спокійно жити. Проте ця історія стосується не лише Аннабель, а ще її обох сестер. Вона наймолодша у сім'ї і всі вони місцеві моделі, які знімаються у рекламі. Тож у книжці частково висвітлено модельний бізнес зсередини. Для мене ця книга в першу чергу про стосунки між сестрами, бо в цій історії вони різноманітні. Тут є погана та хороша сестра, і показані причини їхньої поведінки. Мені дуже цікаво було спостерігати за життям кожної зі сестер, їх сварками і примиренням. Тож в цілому це історія про сімейні відносини, токсичну і щиру дружбу, закоханість, любов до музики, ненависть до модельного бізнесу і ще про дещо болюче💔 Сара Дессен однозначно моя авторка і я планую прочитати в неї все, що у нас вийде🙈 Оцінка 🔸 5/5
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги