Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Срібний снігопад

Срібний снігопад
Срібний снігопад
Срібний снігопад
Срібний снігопад
Срібний снігопад
Срібний снігопад
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Срібний снігопад

370,00 грн
296,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1681001У
  • ISBN: 9786170984418
  • Вага: 0.54
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 304
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Книжка Лаури Вуд «Срібний снігопад» - це атмосферна історія про дорослішання, про мрії юності та їхнє втілення, про фантазії та реальність і про наполегливу жагу діяти заради мети.

Сюжет книжки переносить читачів та читачок до Британії 1931 року. Головна героїня вісімнадцятирічна Фрея Тревельян тікає з дому в пошуках пригод і слави. Фрея обожнює театр! І коли несподівано їй пропонують роботу асистентки з костюмів, дівчина не вагається. Вона вирушає з трупою на гастролі, мріючи про сценічне життя, весь цей гламур і метушню.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Христина
23.03.2024
Зимових історій мало не буває. Як тільки я побачила цю книгу захотілося її прочитати, а після анотації вирішила не витрачати час і братися за неї. Історія, яка відправляє нас у Лондон, де вісімнадцятирічна Фрея тікає з дому. Вона слідує до своєї мрії — стати акторкою театру. І направляючись до мрії, вона знайомиться у потязі і влаштовуються до трупи, яка вирушає у турне. Попереду декілька тижнів турне з п'єсою О. Вайлда, але не на роль акторки, а помічниці костюмерки. Чи здійснить це турне мрію Фреї? Або ж це турне подарує щось інше? ✨«Жахливо, коли в тебе є мрія, але немає можливості займатися тим, чого ти прагнеш понад усе.» Мені дуже сподобалася Фрея. Я так переживала і вболівала за неї, що було враження ніби ми знайомі. Так хотілося, щоб вона здійснила свою мрію і була щаслива. І мені сподобалося, як авторка вибудувала любовну лінію. Це просто так щиро, чуттєво і прекрасно було, що залишились тільки теплі емоції. 🎭«Кохання немає бути суцільним громом з блискавицями й співом ангелів…» Я повністю розчинилась у цій чарівні історії. Зимова і театральна атмосфера прекрасно передається авторкою. Вона змогла показати кожного персонажа, всю історію так, що я відчула себе частиною цієї театральної трупи. Усі ці постановки, закулісні інтриги, гастролі, гримерки і вінтажні сукні роблять історію цікавою і змінює життя Фреї. Прекрасна…ні, дивовижна історія. Сюжет цікавий, але атмосфера книги підкорює. Це було емоційно, сильно, цікаво і вражаюче. Я люблю такі книги: зимові, теплі, прекрасні. Дуже гарна історія, яку хочеться перечитати знову. І видання таке прекрасне😍 #krisbaobooks
user @janestreading
02.03.2024
Я мала багато очікувань до цієї історії і вони справдились - мені дуже сподобалось😊 Театральний світ, але очима досить юною дівчинки, яка все життя мріяла лише про одне: стати зіркою сцени. Спочатку Фрея нагадує Полліанну, ту, яка виростає))Вона дуже смішна, прямолінійна і харизматична. Але ця героїня "росте" під час випадкового в її житті турне з театральною трупою. Зрештою, лише потрапивши до омріяного оточення і лише зазирнувши за куліси, пізнаєш реальний стан речей. Моментами події схожі на казку, наскільки все магічним (подекуди трохи нереальним) видається. Але все дуже органічно переплітається, атмосфера театру зачаровує і плюс неймовірно красива Англія, особливо цікаво спостерігати за всім ніби очима Фреї. Щиро раджу читати і, до речі, в будь-яку пору року) Бо я була впевнена, що це дуже зимова книжка. Так, багато снігу, і навіть Різдво, але це не ключові моменти в історії про шлях до мрії і усвідомлення "хто я?"😊 ✨....Кохання не має бути суцільним громом з блискавицями і співом ангелів. Тобі б не хотілось бути разом з кимось, хто розіб'є твоє серце, чи погано до тебе ставитиметься, чи намагатиметься контролювати, - тобі потрібний хтось лагідний, вірний, поміркований. Хтось, хто справді тебе бачить. Можливо, це звучить не надто захопливо, але, коли таку людину знаходиш, це чудове відчуття. Таке кохання більше за пристрасть, воно - дар. Коли пристрасть перетворюється на страждання - вона помирає.
user @roxy_dreamer
03.02.2024
Англія. 1931. Юна Фрея Тревельян, яка все життя прожила в маленькому провінційному містечку, хоче вирватися з-під батьківської опіки, тікає із дому в Лондон пошуках пригод і можливості здійснити свою давню мрію. В поїзді вона зустрічає Крістофера Мак-Кея, або просто Кіта, який за збігом обставин прямує в Лондон, де працює в місцевому театрі. Ця зустріч виявляється доленосною і визначає подальші захопливі та бурхливі події в житті Фреї. Мені сподобалась історія, подорожі, прекрасні крайовиди, ствровинна архітектура, а також атмосфера театру, закулісні плітки, дикі вечірки, прекрасні костюми. Головні персонажі книги: жива, емоційна і харизматична Фрея, яка захоплює своєю прямолінійністю та ідеями. Надійний, чесний і відданий Кіт, пристрасна, владна та творча Нора, і звісно ж любляча і ніжна сестра Фреї - Лу. Книга, настільки емоційна, що все, що переживала Фрея, відгукувалось в мені. Її злети та підіння, перше кохання, жага пригод і жага життя та непереборнення бажання здійснити мрію. Я так зжилась з цією історією, що не хотіла її відпускати. 💔 📘Обкладинка софт-тач - це любов з першого дотику ❤️ А срібний сріз, пасує настрою та атмосфері книги ❄️🌨 П. С. Моя порада: перед тим, як читати книгу, перечитайте п'єсу Оскара Уальда "Як важливо бути серйозним", а ще краще подивіться фільм 2002 року з Коліном Фертом і Різ Візерспун в головних ролях. Цитати та репліки з п'єси, будуть часто зустрічатися в книзі, і для кращого розуміння її сенсу, бажано ознайомитись з нею заздалегіть.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги