Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Зоряний годинник. Сутінкова нетля. Книга 1

Зоряний годинник. Сутінкова нетля. Книга 1
Зоряний годинник. Сутінкова нетля. Книга 1
  • Можлива доставка за кордон

Зоряний годинник. Сутінкова нетля. Книга 1

390,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1612001У
  • ISBN: 9786170979469
  • Вага: 0.59
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 416
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-14
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Ця історія почалася, коли маленька фантазерка Імоджен, що полюбляла вигадувати казкові світи з рицарями та монстрами, побігла в сад за срібною нетлею. Пройшовши крізь таємничі двері в дереві, дівчинка опинилася в чарівній країні Яроград, де є справжній король Дракомор, а у високій вежі живе принц Міро. Щовечора на Яроград нападають дуже реальні й дуже гострозубі монстри — скшети.

І наче самих тільки скшетів недостатньо — крізь двері слідом за Імоджен пробралася її набридлива молодша сестра Мері. Отака торба лиха. Щоб повернутися додому разом із сестрою, Імоджен має навчитися відрізняти правду від фантазій і відвертої брехні. Чи такі вже лихі ті скшети? Чи не приховує чогось Дракомор? І найважливіше: чи здатні сестрички, попри все, допомогти цьому дивному світу?

Зманіжений принц Міро, мисливці Блазен Білбец і Ловкінья Лоло, старий слуга Їдарш, ведмедиця на ймення Медведіца, скшет Зуби... — закохатися в них допоможуть неймовірні ілюстрації Кріса Рідделла.

Захоплива й дотепна історія про реальність та оману, про вміння відрізняти правду від ілюзій (особливо власних), про сміливість розгледіти істину попри всі обмовки.

  • Найчарівніший дитячий книжковий дебют 2020 р.
  • Перший том трилогії «Зоряний годинник»
  • Неймовірні ілюстрації Кріса Рідделла
Читати повністю
Відгуки покупців
user @gortalochki
20.02.2024
Чарівне, захопливе і трохи похмуре підліткове фентезі. Яскраві герої, постійне зростання сюжетної напруги, і чим далі, тим більш дивними та небезпечними стають пригоди. Достатньо побачити неймовірні ілюстрації Кріса Ріделла, щоб відчути особливу атмосферу трилогії (третю частину ще чекаємо 🤩) «Ця історія почалася, коли маленька фантазерка Імоджен, що полюбляла вигадувати казкові світи з рицарями та монстрами, побігла в сад за срібною нетлею. Пройшовши крізь таємничі двері в дереві, дівчинка опинилася в чарівній країні Яроград, де є справжній король Дракомор, а у високій вежі живе принц Міро. Щовечора на Яроград нападають дуже реальні й дуже гострозубі монстри — скшети» Головні герої книг - дві сестри та їх спроби порозумітися 🌚 Емоції та переживання дівчат обовʼязково знайдуть відгук читачів, особливо в яскравих декораціях фантастичної казки. Радила б дітям від 10 років, середня школа.
user @natasha.dmitrieva
01.07.2023
Мене часто запитують: «Яку книгу дати підлітку, щоб заохотити читати?». І я з упевненістю скажу - цю! Я закохана в серію Зоряний годинник, бо друга книга трилогії тільки посилить ваше жадання читати серію жалі. Але все по порядку. . Літня пригода сестер скінчилася - вони вдома, проте ніхто не повірив в мандрівку до іншого світу. Мама відвела дівчат до психолога, а чайну закрили. Та пані Гебердаш стверджує, що в її саду оселився монстр і всі сумніваються в її ментальному здоров‘ї… . Імоджен і Мері повернуться назад, щоб довести мамі свою правоту. Проте за ними ув‘яжеться Марк (мамин хлопець) і все вийде з під контролю. . Я в шаленому захваті від нових пригод сестричок та Міро! Нові друзі, лихі і могутні поганці, а ще - цінність родини в центрі оповіді. Друга частина добряче полоскотала мені нерви і я плакала. А ще, там такий інтригуючий кінець, що я не можу дочекатись третьої частини від @ranokcomua 😍
user @natasha.dmitrieva
17.05.2023
Ця історія про пригоди двох сестричок - Імоджен і Мері. Дівчата повсякчас сваряться. Живуть з мамою і ненавидять її кавалерів. Зазвичай з ними сидить бабця і вони мають нагоду сходити з нею в чайну пані Габердаш. . Цього дня дівчата вийшли в сад за чайною і випадково натрапили на двері в дереві. Вони привели їх в інший світ, де в перший же день їх мало не розпотрашили монстри. А врятував їх хлопчик Міро, який виявився принцем того міста. . Понад усе сестри хочуть повернутись додому, проте не можуть знайти дверей назад. І якимось дивом шукаючи дорогу у свій світ, вони потрапляють в інтриги та небезпечні пригоди, які можуть коштувати їм життя… . Я в захваті від цієї історії і серії загалом. Планую читати її всю! Перші дві книги вже є українською. Якщо ви любите «Хроніки Нарнії» чи «Невермур», то ця книга вам неодмінно сподобається.❤️
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Зоряний годинник. Сутінкова нетля. Книга 1
Франческа Ґіббонс
390,00 грн
Зоряний годинник. За горами. Книга 2
Франческа Ґіббонс
390,00 грн
780,00 грн
655,20 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги