Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Ігри спадкоємців

Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Акція -20%
Хіт
  • Можлива доставка за кордон
  • Від авторки бестселерів «NEW YORK TIMES»
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Ігри спадкоємців

450,00 грн
360,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Н154001У
  • ISBN: 9786170982391
  • Вага: 0.71
  • Формат, мм: 145x210
  • Кількість сторінок: 416
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-18
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Сімнадцятирічна Айворі — звичайна дівчина. Її найближчі плани: вижити в старшій школі й бажано виграти стипендію… Аж раптом якийсь невідомий Тобіас Готорн, мільярдер, до речі, після смерті проголошує її єдиною спадкоємицею. Хто такий цей містер Готорн? Айворі вперше про нього чує! А ще й дивна умова щодо отримання спадку: дівчина мусить прожити рік у Готорн-хаусі разом з тещею, двома доньками й чотирма онуками багатія.Розкішний маєток, де повно потайних ходів, загадок і кодів, Айворі ділить із сім’єю багатія, яка геть не радіє юній зайді. А внуки містера Тобіаса, які виросли з упевненістю, що колись успадкують мільярди, взагалі вважають Айвері аферисткою і навіть останньою заплутаною загадкою свого дідуся. І тепер мета дівчини — перемогти в грі на виживання в новому для неї світі багатства та привілеїв, з небезпекою на кожному кроці. Містер Тобіас за життя обожнював головоломки, тож Готорн-хаус напханий потаємними ходами, закодованими посланнями й загадками. А ображені родичі мільярдера вважають несподівану гостю хто — аферисткою, а хто — останньою загадкою старого. Отже тепер найближчі плани Айворі такі: виграти в небез- печній грі й при цьому бажано якось вижити в підступному світі багатства і привілеїв.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @m.lennybooks
24.04.2024
Мій шок у шоці 😱. Я не будувала великих надій на цю історію, більше скажу, я про неї знала ще в році 2021 і тоді не збиралась читати, як і пару місяців тому. А потім я обміняла її чисто по «фану» і це було одним з найкращих моїх рішень. Мені було цікаво з перших сторінок, легкий склад написання, динамічний і інтригуючий сюжет. Я таке люблю, а тут ще й якийсь вайби фільму «Щоденник принцеси», ну от і як таке могло мені не сподобатись?😂 Тут є така собі детективна лінія і вона мені сподобалась, але мабуть поціновувачі «дорослих» детективів скажуть, що це дитячий садок. Та я не поціновувач, тому для мене все було на високому рівні🔥. 💓 Кохання є?Є, але не таке, як я люблю😂. Мене бісять натяки на любовні трикутники і взагалі бисить, коли є декілька цікавих чоловічих персонажів, я оце 400 сторінок не могла визначитись хто ж мені подобається більше, прямо як Айворі😂. Єдине, що було складно, так це велика кількість героїв на метр квадратний. Їх одразу зʼявилось багато і якось вони ще далі зʼявлялись, але при цьому деякі взагалі не розкривались, тому не факт, що я навіть під кінець зрозуміла хто є хто🥸. Але фінал прямо 🔥, я реально була шокована, цікавий поворот сюжету для другої частини, тож точно буду читати продовження🥰. ❓Вам подобаються історії про заможних підлітків? Знайомі з цією книжкою? Можливо вже встигли і другу частину прочитати? Якщо так, то діліться враженнями❤️.
user @marinawepan
22.04.2024
о цієї книги я йшла дуже довго. І якби не продовження яке вийшло, то ця книга мабуть була ще не читаною. Про неї чула різні відгуки, і головне переважали негативні. Тому на цю книгу, я не мала ніяких сподівань, і не покладала великих очікувань. 📍Айворі проста підлітка живе своїм життям. В якої нічого не має за душею. Мама померла а дівча лишилося по факту сама, не рахуючи сестри. І одного дня Айворі сповіщають, що вона стала спадкоємницею. І не простою, а якби золотою. Бо їй дісталося дуже багато грошей. Дівчина не може зрозуміти, за що їй це все. Родина померлого не може повірити, що їх батько, дідусь залишив майже всі свої статки не зрозуміло кому. Та і дівчина спочатку не дуже горить бажанням залишатися біля цієї родини, яка годна її з'їсти заживо. Але деякі умови для отримання спадку все таки змушують Айворі залишитися біля родини. І почати шукати, чому саме їй випала така честь стати спадкоємицею Тобіаса Готорна. 💬Гнів пекла не такий страшний, як гнів покинутої жінки. 💬 Речі, які спочатку здаються дуже різними, насправді за своєю суттю абсолютно однакові. 💬 Бо якщо ти не розкажеш історію, за тебе її розкаже хтось інший. 💭 Якось так не очікувано мені ця книга зайшла на "Ура". Мені вона реально сподобалась. В напрузі не тримала, але тримала в своїх лещатах своїми загадками і ребусами які загадав померлий Тобіас. А ще мені сподобалася як у Айворі складалися відносини між іншими спадкоємцями чоловічої статі. Мені було ну дуже цікаво, чим же це скінчиться. Але книга закінчилася на досить цікавому, добре що продовження вже в дорозі до мене. Ну ви ж зрозуміли, що книга була для мене суперовою і я вже навіть замовила продовження. І надіюсь, друга частина не скінчиться на самому цікавому як і перша. А за книжулю дякую @primulo4ka Я дуже рада, що ти її вихопила з вішика, поки вона там була)))
user @pasichnykvira
21.04.2024
По перше, це книга, у якій дуууууже багато сімейних загадок й таємниць. По-друге, шикарні брати Готорни, які оточують Айворі – нашу головну героїню та спадкоємицю всього багатства Тобіаса Готорна. І по-третє, справді цікавий сюжет, який не лише повністю захоплює ваш час та увагу, але й змушує долучитися до розгадування секретів. Незважаючи на те, що «Ігри спадкоємців» Дженніфер Лінн Барнс розраховані на 16-18-річних, мені цю історію було цікаво читати. Дуже часто я уявляла собі, як круто було б екранізувати книгу й підібрати цікавих акторів на головні ролі. Протягом читання ще згадувалися фільм «Смертельний лабіринт» та серіал «Ключі Локів», тому що десь атмосфера книги нагадує ці стрічки. Було дещо, що здалося мені трохи дивним. Айворі до трьох братів звертається на «ти» і лише до одного на «ви». Різниці у віці майже немає, тому цей момент не до кінця зрозумілий. Звісно ж, на саму історію це ніяк не впливає, але в процесі читання кожен раз викликав здивування. Бачила, що вже вийшло продовження, а саме книга «Спадок Готорна». Враховуючи, як закінчилася перша частина, передбачити сюжет другої не так складно. Але я в будь-якому разі, я хотіла б її прочитати, тому що хімія між братами та Айворі класно прописана, а ще мені не дають спокою деякі мої припущення щодо батька головної героїні. До речі, маєте свого улюбленого брата? Я от найбільше схиляюся до Ґрейсона та Ксейдена. Гумор останнього – 🔥 • Іноді речі, які спочатку здаються дуже різними. насправді за своєю суттю абсолютно однакові.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Ігри спадкоємців
Дженніфер Лінн Барнс
450,00 грн
Спадок Готорна
Дженніфер Лінн Барнс
450,00 грн
900,00 грн
756,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги