Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Хочу на Марс!

Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
Хочу на Марс!
  • Ексклюзив!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Хочу на Марс!

149,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: А902292У
  • ISBN: 9786170981516
  • Вага: 0.10
  • Формат, мм: 215х215
  • Кількість сторінок: 24
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-8
  • Обкладинка: М'яка
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

«Хочу на Марс!» - перша в Україні книга, створена за допомогою штучного інтелекту (скорочено – ШІ). Ми вирішили випробувати можливості штучного розуму та перевірити, чи може він замінити вже зараз чи в найближчому майбутньому спеціалістів, які працюють над створенням книги, а саме, авторів та художників. 
Для книги-експерименту ми обрали фантастичну тематику (ще не так давно сам ШІ був фантастикою) – колонізацію людьми Марсу. Ми уявили героя – дитину у віці 5-6 років. Попереду – велике майбутнє, та вже зараз глибини космосу надихають героя на пошуки нових місць для життя людей. Тож чом би не полетіти на Марс та не стати його колонізатором? А що для цього потрібно? Ми сформулювали декілька запитань, зробили запит на ілюстрацію – і перед вам результат роботи ШІ та незначного втручання людини. 
Книга «Хочу на Марс!» це яскраве та захопливе читання про космос і унікальне колекційне видання, адже надрукувана книга обмеженим накладом.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @natali_serobabina
17.05.2023
Книга-експеримент! Адже її створив штучний інтелект😎 Знаєте, яка асоціація виникла при знайомстві з нею? Ніби, діти засипали Siri безліччю питань про Марс або взяли інтерв’ю у Вікіпедії, або поставили одне коротеньке запитання роботу розумнику R2D2 (золотий такий, пам’ятаєте?) із Зоряних Війн, а він дав настільки розгорнуту відповідь, що вийшла ціла книга😁. Тобто…дійсно захоплююче, цікаво та інформативно! Але при цьому ми можемо бути спокійними за написання та видавництво книг - ШІ наврядче колись замінить в цьому людину, яка володіє свідомістю, фантазією, емоціями, характером, тобто всім тим, що і допомагає її задумам набувати форму, а не просто збирати за допомогою алгоритму сухі факти з різних джерел👌🏼 Принаймні, я дуже сподіваюсь, що люди, які займаються розробкою ШІ, подбають і про те, як цей Ші деактивовувати…ну так…про всяк випадок😅 А на книгу увагу все-таки зверніть, хоча б із цікавості 😉
user Ірина
28.03.2023
Було цікаво читати книгу, створену за участі ШІ. Ілюстрації дуже гарні, книга доньці 6 сподобалась. Матеріал подано в форматі питання-відповідь, написано доступною для розуміння дитини мовою. Звичайно до рівня письменників ще далеко, але в якості експерименту - круто
user Severina
27.03.2023
Дякую за лист. Книга дуже сподобалася онуку (5 років). Вражаючі ілюстрації. Текст дещо формальний, недитячий, але не зважаючи на це інформація «зайшла». Обсяг інформації оптимальний і гарно запам’ятовується . В Україні навряд чи можна знайти таку ж яскраву книгу про космос. Було б добре продовжити цю тему з подібними ілюстраціями і невеликого обсягу. Дякую за гарну працю і класну книгу!
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер