Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
АРТ – книги для розвитку та навчання
13.03.2018
Что почитать?
Як зацікавити навчанням, організовувати заняття та скільки часу відводити на вправи? Багатьом батькам знайомі ці запитання. Саме тому, аби допомогти підготувати малюка до школи, відточити навички, набути необхідних знань та заохотити навчатися із задоволенням, до видавництва «Ранок» приєдналася торгівельна марка «АРТ».
 
Книги АРТу покликані комплексно розвивати навички читання, письма, опановувати математичні дії, а також вивчати українську, англійську, російську мови й інші предметні напрямки. Усі вони розраховані на дошкільників та молодших школярів. Є книги, що присвячені відпрацюванню конкретної теми, а є комплексні збірники, що об’єднують декілька тем з однієї або кількох дисциплін. Кожне видання створене кваліфікованими вчителями й батьками з урахуванням існуючих освітніх програм та апрбоване дітками. А найкрутіше, що у всіх книгах є цікаві фішки, які зроблять навчання цікавішим й допоможуть отримувати нові знання за допомогою гри, вирізання та малювання. Саме тому книги АРТу стануть у нагоді як батькам, що займаються з дітьми вдома, так і вчителям, які шукають способи зробити уроки цікавішими. 
 
Книги для дітей дошкільного віку допоможуть у набутті перших необхідних навичок для подальшого успішного навчання. Збірник «Навчалочка» містить необхідні для комплексного розвитку дитини теми з графомоторики, сенсорного розвитку, математики та мислення, розвитку мовлення, орієнтації в просторі. «Навчалочка» доповнена завданнями з наліпками та різними видами творчої діяльності: аплікаціями, поробками, малюванням.
 
Оскільки в АРТі пильно стежать за новими тенденціями в галузі освіти, то у книгах завжди використовуються новітні методики навчання. Особливо цікавою й незвичайною є техніка опанування математики, логіки та читання за допомогою вирізання. З цією методикою можна познайомитися в серії «Блокноти-вирізалки». Вправи з математики та логіки виконуються через аплікацію. Потрібно вирізати правильний варіант та наклеїти його на відповідне поле. Виконання таких завдань в незвичний спосіб чудово розвиває креативність.
 
Гарним помічником у підготовці до школи точно стануть зошити серії «Ігрові вправи». Вони присвячені математиці, письму та читанню. Одна сторінка – одне заняття. Матеріал у зошитах поданий із поступовим ускладненням. Зошити не кольорові навмисно. Після занять їх можна порозфарбовувати й додатково потренувати руку.
 
Книги для молодших школярів стануть у нагоді при вивченні, закріпленні та відпрацюванні матеріалу зі шкільних предметів. Лайфхак для батьків: як допомогти дитині вивчити всю таблицю множення? Саме для цього створені книги серії «Таблиця множення». Кожен приклад – цікаве завдання-головоломка (ребуси, загадки). А в кінці кожного зошита – математична гра, яка допоможе закріпити набуті знання.
 
Розібратися із додаванням та відніманням допоможуть книги із серії «Магія з лупою». У комплекті до кожного зошита є незвичайна лупа. Розв’язавши приклади, дитина може дізнатися відповіді самостійно, приклавши її на спеціальні ділянки сторінок.
 
В АРТі упевнені, що навчання – це творчість. І це яскраво демонструють «АРТ розмальовки». Вчитися читати, вивчати математику, українську та англійську мови можна розмальовуючи. Для того щоб правильно розфарбувати малюнок, дитині доведеться впоратися з фрагментами завдання. Після такого міні-заняття можна отримати не тільки необхідні знання, а й кольоровий супермалюнок. У цьому сегменті також існують посібники на канікули. З ними малюк відпочиватиме з користю!
 
А для того, аби ви могли обрати найкращу книгу для своєї дитини, ми створили мапу АРТу (завантажити).  Обирайте вік, навичку, яку потрібно відточити, – і мерщій за новими відкриттями. Адже з АРТом це надзвичайно цікаво!
 
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: