Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Крижане серце. Комікси Disney

Крижане серце. Комікси Disney
Крижане серце. Комікси Disney
Крижане серце. Комікси Disney
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Крижане серце. Комікси Disney

165,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: ЛП1420002У
  • ISBN: 9786170967077
  • Вес: 0.13
  • Формат, мм: 163х235
  • Количество страниц: 56
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 6-8
  • Обложка: Мягкая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Маленьких принцес розлучила на багато років непідвладна магія Ельзи. Сестри були змушені жити по різні боки зачинених дверей. Нарешті настав день коронації Ельзи. Лише на один день відчинили всі двері. Але багато чого сталося за цей день! Читачі дізнаються про те, як Ельза заморозила королівство, як вона залишила Ерендел і вирушила у крижану країну і що задумав принц Ганс... Чи зможе Анна з її новими друзями, Крістофом і Свеном, знайти Ельзу, врятувати її і знайти справжнє кохання? Чи навчиться Ельза керувати своєю магією?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Руслан
07.06.2023
Прийшла швидка, якість чудова, цікава, дитини сподобалася дуже, сподіваюсь прочитає )
user Ярослав
16.03.2023
Купив як подарунок для першокласниці, яка дуже любить цей мультфільм, - вона була у захваті, чудовий спосіб залучити дітей до світу мальописів, дякую!)
user @roman_booklover
09.06.2022
"Заради деяких, можна і розтанути" Чи не так? ? Я багато разів дивитися екранізацію, але дуже захотілося прочитати цей комікс і зустрітися з улюбленими персонажами ще й на сторінках книжки. Для мене книжка - завжди набагато цікавіше. Тому комікс мені дуже сподобався. Напевно, більшість уже давно знайома із сюжетом. Є хтось, хто не бачив однойменний мультфільм? Та все ж коротко нагадаю сюжет. Сестри Анна та Ельза (яка уміла з нічого створювати лід) бавилися на вулиці. Анна з'їжджала з гірки і в той час її сестра поцілила їй у голову сніговим потоком, але зробила це випадково. Вона не вміла керувати своєю силою. Тролі наполягли, щоб вона обов'язково навчилася це робити, але для цього має бути замінена, бо небезпечна для оточуючих. Через це дівчат розлучили. Вони жили по різні боки зачинених дверей. Після смерті батьків, коли настав день коронації Ельзи, лише на один день відчинили усі двері. Але за цей день багато чого сталося. Анна повідомила про намір одружитися, і це так розсердило сестру, що розгнівавшись, вона випадково все заморозила . Потім вона залишила королівство і збудувала собі замок із криги та снігу. Анна вирушає на пошуки сестри та хоче врятувати королівство від вічної зими. Мені дуже сподобалися усі персонажі. А особливо довірливий, допитливий і завжди радий досліджувати світ Олаф. А які ваші улюблені персонажі? 10/10
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер