Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Енн із Зелених Дахів. Книга 1

Енн із Зелених Дахів. Книга 1
  • Возможна доставка за границу

Енн із Зелених Дахів. Книга 1

Серия:
Энн
Издательство:
Урбино
250,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 010818
  • ISBN: 9789662647082
  • Вес: 0.34
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 320
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 12-16
  • Обложка: Твердая
Аннотация

События этой замечательной книги происходят в далекой Канаде на острове Принца Эдварда. На ферме Зеленые Крыши живут пожилые уже брат с сестрой, Мэтью и Марилла Катберты. Однажды они решили взять из сиротского приюта парня, который мог бы помогать им в хозяйстве. Однако их удивлению не было предела, когда оказалось, что вместо парня к ним прибыла рыженькая худощавая девушка, Энн Ширли. И у этого необычного существа оказался удивительно причудливый нрав!

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Оксана
09.01.2024
Колись давно я із захватом дивилася кінострічку про руденьку дівчинку Енн із Зелених Дахів. Минув час. Я знов із задоволенням зустрілася з рудоволосою Енн Ширлі на сторінках книги канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері. Енн рано залишилась сиротою, вона зовсім не пам'ятала своїх батьків. Дівчинці дуже бракувало любові, вона відчувала себе нікому не потрібною. На ферму Зелені Дахи вона потрапила помилково. Немолоді брат та сестра Катберти вирішили взяти на виховання із сиротинця хлопця,щоб той допомагав поратися по господарству. Але сталася несподіванка: замість хлопця до них потрапила руденька худорлява дівчинка. Розуміючи що сталася помилка, дівчинка впала у розпач,бо сподівалася,що нарешті знайшла свій дім. На щастя хозяєва ферми вирішили її залишити. Та згодом ця дівчинка стала єдиною втіхою та розрадою для стареньких,а маленька сирота Енн знайшла рідну домівку. Енн має дуже багату уяву,вона повсякчас щось вигадує,потрапляючи у пригоди. Це дуже добра, зворушлива історія,що пройшла випробування часом.
user Сіра Тетяна
02.12.2023
Дуже зворушлива та чуттєва книга! З перших сторінок поринаєш у неймовірний світ мрій і фантазій головної героїні, її почуттів і переживань. Купували доньці на день народження, вона була в захваті! Всім рекомендую.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги