Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Теремок у віршах (скоба)

Теремок у віршах (скоба)
Теремок у віршах (скоба)
Теремок у віршах (скоба)
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Теремок у віршах (скоба)

Снят с производства
  • Код производителя: М680011У
  • ISBN: 9789667482008
  • Вес: 0.05
  • Формат, мм: 160х235
  • Количество страниц: 16
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-5
  • Обложка: Мягкая
Аннотация

Найкращі народні казки у віршованій формі на скобі.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Ігор
24.11.2022
Віршики гарні, але ілюстрація не сподобалась, це має дитина бачити? Має бачити іншу культуру? Не думаю, що самовари обдерті лахміття замість одягу потрібні нашим діткам. Ніколи не задумувався над такими штуками, до того як почав читати казочки з дитиною. Поясніть за це оформлення, якщо у вас інша думка на цей рахунок.
admin Админ
25.11.2022
Добрий день. Дякуємо за увагу до нашого інтернет-магазину, та книжок видавництва "Ранок". Ірина Сонечко - це видатна авторка дитячих книжок, харків'янка та патріотка України. Книжка "Теремок" створювалась досить давно, додруку не планується, тож, наразі це останні примірники. Для наших покупців на сторінці товару ми розміщуємо не тільки обкладинку, а й декілька розворотів, щоб дати уявлення про книжку. Окрім того, на сайті є багато інших книжок з українськими казками. Ми раді надати покупцям широкий вибір асортименту.
user ВікторіяРудоменко
04.12.2019
У видавництві "Ранок" замовили вперше. 2 грудня зробили замовлення, 3 грудня посилочка була у нас. ДЯКУЄМО за оперативність. Ми обрали серію "Казки у віршах" та всіма улюблені вірші К.Чуковського на російській мові. ДЯКУЄМО за скидочку при замовленні вперше. ДЯКУЄМО за приємний бонус, який чекав на нас у посилці. Дитячі книжечки просто СУПЕР!!! Оформлення, іллюстрації, друк, все дуже яскраве, захоплююче, гарне. Читається з великим задоволенням. Сприймається легко. Велика подяка всім, хто створює казки яскравими та незабутніми, передаючи їх через книги. Ще не раз ДЯКУЄМО вам. Бажаємо постійної творчої наснаги, шаленого розвитку та вдячних читачів.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги