Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект для першокласника

Комплект для першокласника

Комплект для першокласника

Снят с производства
  • Код производителя: КП2473
  • Вес: 0.50
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 5-6
  • Обложка: Мягкая
Аннотация
У комплекті:

Впевнений старт. Готуємо руку до письма. Робочий зошит. 5–6 років.
Вміщені у робочому зашиті заняття допоможуть підготувати дитину до оволодіння навичками письма. Ігрові завдання сприяють розвитку дрібної моторики пальців і кистей рук, зорового сприйняття, уваги, охайності, вміння діяти за правилами; допоможуть набути навичок виконання графічних завдань.
Робочий зошит призначений для занять із дітьми п’яти, шестирічного віку, а також стане в пригоді першокласникам впродовж початкового періоду навчання письма. Займатися за зошитом можна як індивідуально, так і з групою дітей.
Матеріали робочого зошита повною мірою відповідають програмі розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт".

Я пізнаю світ математики. Робочий зошит.
Робочий зошит ”Я пізнаю світ математики ” входить в комплект с посібником "Пізнавальний розвиток старших дошкільників". Зошит призначений для занять з дітьми шостого року життя і створений відповідно до Програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт».
Пропоновані завдання допоможуть дитині у доступній, ігровій формі ознайомитися із елементарними математичними уявленнями, закріпити знання про геометричні фігури, склад чисел, підготуватися до розв’язання задач, а також розвити уяву, увагу, пам’ять, мислення та інші розумові операції (аналіз, узагальнення, класифікації, порівняння).
Рекомендовано фахівцям, які працюють у навчальних дошкільних закладах, батькам при підготовки дитини до школи.

Школа навиворіт. Що робити, якщо…?
Ця книга адресована всім мамам і татусям, а також учителям, які допомагають дітям навчитися бути учнями. «Перший раз у перший клас» — це досить складне випробування для дитини. Шкільне життя для маленького учня часто видається нелегким. І справа взагалі не в оцінках.
У книзі для дбайливих дорослих наведені підказки щодо того, як не допустити проблему, як допомогти, якщо вона вже виникла, а також пропонований аналіз найпоширеніших проблем, які можуть виникнути в дитини як у перші шкільні дні, так і пізніше.
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*