Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Мистецтво бути офігезним

Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
Мистецтво бути офігезним
  • Возможна доставка за границу

Мистецтво бути офігезним

Ожидается
270,00 грн
Добавить в избранное
  • Код производителя: Н1570001У
  • Вес: 0.27
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 160
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 11-16
  • Обложка: Мягкая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

«Мистецтво бути офігезним» книга актуальна для сучасних підлітків та їх батьків. Містить багато порад, надихальні історії, яскраві приклади з життя з добрячою порцією гумору, а ще влучно підібрані та дотепні ілюстрації — тут ціла цікава стратегія, як стати активним, цілеспрямованим, успішним, а найголовніше — щасливим.

На самого початку книги її автори розкривають «нещадну» правду для підлітків, що потрібно трохи більше зусиль, щоби бути кращою людиною. Треба постійно працювати над собою, щоби бути надзвичайною людиною! І ніхто не збирається робити це замість них. Ніхто не буде докладати зусиль від їхнього імені. Оскільки це їх життя та їх власна відповідальність. Типовою реакцією більшості підлітків є закочування очей і зітхання: «Це так несправедливо-о-о». Але вони будуть заінтриговані, особливо уявивши, як це круто – бути надзвичайними! Їм сподобається ця ідея!

Автори кількох світових бестселерів Енді Коуп (Лікар-Щастя), Енді Віттакер (Кльова Кістка), Емі Бредлі (Творча Емі), Даррелл Вудман (Містер Подвиг) — експерти в мистецтві щастя і позитивної психології, у своїй книзі говорять з читачами відверто, по-дружньому та мотивувально. Вони дають дружні поради, які допоможуть підліткам осягнути власну кльовість, зберігати холоднокровність під тиском суспільства (школа, батьки, стосунки, іспити й ще багато-багато іншого…), а також скласти карту майбутнього прямісінько до щастя.

Висока поліграфічна якість та зручний формат видання, а ще зручна та гарненька закладка стане в пригоді юним читачам.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Nina
22.07.2023
Книгу купила для доньки . У захваті від оформлення , написана для підлітків , дає відповіді на питання ,дуже позитивна.
user Oksana
09.03.2023
Придбала книгу для сина, якому 11 років. Сама ковтнула її за один вечір. Зміст легкий і дуже доречний. Рекомендую її до прочитання і придбання, особливо для підлітків
user @roman_booklover
08.06.2022
"Ви живете тільки 1 раз, але якщо ви все будете робити правильно, 1 разу достатньо" ✍️ Автори: Енді Коул, Енді Віттакер, Емі Бредлі, Даррелл Вудмвн - експерти в мистецтві щастя і позитивної психології. А ви часто читаєте нонфік? Якщо досі не дружили з цим жанром, то саме ця книжка змінить ваше враження. І дасть зрозуміти, що нон-фікшин буває різним. І дуже-дуже цікавим. Книжка оформлена так, що читати її - суцільне задоволення. (Кілька розворотів у каруселі). Це книжка у якій купа речей, які допоможуть жити яскраво і просто. А ще вона на ?% підніме настрій. Наприклад : "Вона отримала зовнішність від батька. Він. пластичний хірург." ? Тут поради, жарти, чесна розмова, надихаючі історії, яскраві приклади з життя з добрячою порцією гумору, а це класні дотепні ілюстрації . Взагалі тут цікава стратегія, як стати активним, цілеспрямованим, успішним, а головне - щасливим. І вона реальна та спрацьовує миттєво: додає заряду енергії та бажання почати зміни. Загалом : "Усі люди геніальні. Але якщо ви судитимете про рибу за її здатністю лазити по деревах, вона все життя проживе з вірою в свою дурість". І ще цитати, що запам'яталися: "Якщо всі діятимуть за принципом "око за око" , незабаром у світі залишаться тільки сліпці." Ганді "Життя схоже на велосипед з 10 передачами. У всіх нас є передачі, які ми не використовуємо." Чарльз Шульц "Бути собою в світі, який постійно намагається зробити з тебе щось іще, - найбільше досягнення." Ральф Волдо Емерсон
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги