Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Необхідне зло

Необхідне зло
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Необхідне зло

Издательство:
ФАБУЛА
350,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: ФБ677047У
  • ISBN: 9786170951243
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 130x200
  • Количество страниц: 400
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация
Індія, 1920 рік. Капітан Віндгем і сержант Банерджі з поліції Калькутти розслідують загадкове вбивство сина магараджі.
Спадкоємця престолу вбито просто на очах капітана і сержанта. Розслідуючи цю справу, їм доводиться вирушити до багатого королівства Самбалпур, країни діамантових копалень і розкішних палаців. Та за зовнішньою красою приховуються заплутані конфлікти. Принц Адгір був реформатором, чия поведінка — та й романтичні захоплення — викликали велике роздратування в релігійних фанатиків. Кому ж він став на заваді?
Віндгем і Банерджі відчайдушно намагаються розгадати таємницю, яка ховається за цим убивством. Та вони потрапили в небезпечний світ, де можновладці живуть за власними правилами, і той, хто стане на їхньому шляху, легко може поплатитися своїм життям. Убивцю потрібно знайти раніше, ніж він знайде їх…
Переклад - Світлана Орлова.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user @zhanna_booklover
23.06.2022
✅ 10/10 Перша половина ХХ століття. В Індії убито сина махараджі. Спадкоємець престолу був персоною одіозною і за своє коротке життя встиг перейти дорогу дуже багатьом людям, в тому числі в релігіозним фанатикам. Капітану Віндгему доведеться вирушити у один з найбагатших країв Індії, щоб розкрити цей злочин і потрапити у вир таємниць, злочинів та кари. Я вже не раз писала, що люблю детективи. Але найбільше мені до душі саме «класичний» варіант детективної історії. Знаючи, що автор цієї книги вихідець з Індії, я чесно кажучи очікувала цього всього «я і мої 33 слони станцюють для тебе» ? Але натомість я отримала добротний детектив. Інтрига, таємниця, убивства і все це на фоні індійської культури та блиску дорогоцінних каменів. До самого кінця я не була впевнена у своїх підозрах, хто ж насправді вбивця і фінал перевершив вся мої сподівання. В цій книзі є все - яскравість, неординарний сюжет, кохання, ненависть, інтриги та сімейні таємниці. Загалом все, що необхідно, аби книга стала прекрасним довершенням вечора. Буду знайомитися з автором і надалі.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги