Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Санаторій

Санаторій
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Санаторій

Издательство:
Артбукс
Ожидается
450,00 грн
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011008
  • ISBN: 9786177940721
  • Вес: 0.45
  • Формат, мм: 215х145
  • Количество страниц: 480
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Безперечний бестселер The New York Times!

Динамічний трилер з непередбачуваним сюжетом для справжніх любителів покинутих місць та загадкових подій. Мурахи від прочитання роману забезпечені!

Імпозантний ізольований готель високо у швейцарських Альпах — це останнє місце, де Елін Уорнер хоче бути. Але вона взяла відпустку на роботі детективом, тому, коли вона раптово отримує запрошення відсвяткувати нещодавні заручини свого розлученого брата, їй нічого не залишається, як погодитися. Прибувши в розпал загрозливої бурі, Елін відразу відчуває себе на межі. Хоча він прекрасний, щось у готелі, нещодавно переобладнаному із покинутого санаторію, змушує її нервувати – як і її брата Ісаака. А коли наступного ранку вони прокидаються і виявляють, що його наречена Лора безслідно зникла, Елін занепокоєна ще більше. Оскільки шторм перекриває доступ до готелю та з нього, чим довше Лора залишається безвісти, тим більше гості, що залишилися, починають панікувати. Але ще ніхто не зрозумів, що ще одна жінка зникла безвісти. І вона єдина, хто міг попередити їх про те, у якій небезпеці вони всі перебувають...

«Санаторій» Сари Пірс належить до жанру жахів та трилерів. Він має доволі стрімку динаміку сюжету і з перших сторінок бере читача «на приціл», поступово занурюючи в події. Його фабула має у своєму початку доволі характерні сюжетні риси для даного жанру: готель у мальовничому куточку, незаплановані обставини, котрі змушують затриматися в цьому місці, поступове нагнітання атмосфери і майстерне сповзання у відчуття небезпеки. Проте цей твір аж ніяк не є шаблонним чи прогнозованим. Він здатен вразити читача, буквально струснути його від буденності та із завмиранням серця очікувати чергового сюжетного віражу.

Бестселер, який протримався у рейтингу The New York Times цілих 5 тижнів. Більш ніж 40 000 примірників вже вийшли у світ! Вибір книжкового клубу Різ Візерспун.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user marianna_Vasylenko
15.09.2023
На перший погляд пейзаж грандіозний, але що довше Елін вдивляється, то більше усвідомлює, який же він насправді зловісний: грубі, зазубрені шипи гір, найвища з них вигнута, мов кіготь….⠀ ⠀ Може в мене щось не те з головою, але я люблю фільми, серіали, а тепер ще й книги про закинуті санаторії, психлікарні з моторошним кривавим минулим 🙈Я би сама не проти полазити закинутими приміщеннями, підвалами, операційними…. Одним словом я не з лякливих і хотіла би долучитись до розгадування якоїсь такої старої страшилки.⠀ ⠀ Читати влітку про Швейцарські зимові Альпи, хурделиці і снігові замети - ше один вид задоволення. Готель класу люкс постає між гірськими хребтами на висоті 2200 м над рівнем моря. Все тут бездоганне і мінімалістичне, поєднання скла і каменю, які ж жахливі таємниці приховують нутрощі колишнього санаторію для хворих туберкульозом людей?⠀ ⠀ Детективка у відставці за власним бажанням Елін Ворнер приїжджає в санаторій Le Sommet з коханим Віллом на заручини свого рідного старшого брата Айзека та Лор. Та замість веселого сімейного святкування з казковою зимовою атмосферою їх чекаю жорстокі випробування. Елін опиниться у сніговій пастці і їй прийдеться розслідувати злочини, скоєні на території готелю, які тісно пов’язані з лихим минулим самого санаторію.⠀ ⠀ Чи зможе Елін застосувати професійні навики і чуття, щоб докопатися до правди ?⠀ Чи не стане на заваді жахлива трагедія минулого брата і сестри ?⠀ Хто виявиться справжнім злочинцем?⠀ ⠀ Якщо вам буде нудно перших 50 сторінок як і мені - читайте через не хочу, бо потім події закрутять як сніжинки в повітрі і до кінця книги вони вже гнатимуть вас як Снігова лавина з інформацій і фактів - відірватись ви точно не зможете. ⠀
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги