Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Таємниця на ім’я Лаґерфельд

Таємниця на ім’я Лаґерфельд
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Таємниця на ім’я Лаґерфельд

Издательство:
ФАБУЛА
390,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: FB709029У
  • ISBN: 9786170971562
  • Вес: 0.37
  • Формат, мм: 135х235
  • Количество страниц: 160
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Тип издания: Печатная/электронная книга
320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
icon
icon
  • Код производителя: FB1056185У
  • Язык издания: Украинский
Аннотация

Карл Лаґерфельд — одна з найзагадковіших постатей в історії світової моди. Його знають усі, і водночас про нього не знають майже нічого. Як це вдалося королю подіуму, що протягом кількох десятиліть перебував у центрі загальної уваги? І навіщо батько моди перетворив себе на легенду? Ці та чимало інших питань французький журналіст Лоран Аллан-Карон поставив друзям і близьким кутюр’є, а їхні відповіді дбайливо зібрав у правдивий і переконливий портрет генія, який спочатку ретельно вибудував життя своєї мрії, а потім зі смаком його прожив. Автор делікатно прочинив завісу в таємницю Лаґерфельда, зробивши чудовий подарунок усім прихильникам таланту Кайзера Карла.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @zhanna_booklover
23.06.2022
✅ 10/10 Карл Лаґерфельд… Які асоціації у вас з цим іменем? Чорні окуляри, звичайно ж фантазійні перчатки, підтягнута статура та краватка або ж шалик з неймовірною прикрасою… Блиск діамантів, парфуми Шанель та висока мода… Кутюр‘є, філантроп, мистецтвознавець та любитель хорошої літератури… Це все про нього. Але яким же він був насправді. В тиші власного будинку? У студії? На примірці? Він був епатажним у творчості та замкнутим у житті. Прожив яскраве довге життя сповнене любові та самоти, але назавжди залишиться одним з найвідоміших кутюр‘є світової історії моди. Книга прочитана на одному подиху і щиру раджу її всім хто любить моду та біографії відомих людей. Книга варта Вашої уваги ?
user @_andromeda_f
14.06.2022
Всього лише два тижні Карл прожив після виходу цієї книги, а тоді його не стало? ⠀ Спершу книга розповідає нам про маленького хлопчика, який був не такий, як усі. Карл дорослішав у воєнні часи, проте скрута - це не про його сім'ю. Все своє життя він прожив у розкоші, тому і за мріями йому було легче слідувати. ⠀ Багатенький німецький юнак переїжджає у Францію, щоб стати кутюр'є. Він знайомиться з Ів Сен-Лораном і разом вони роз'їжджають нічним Парижем у кабріолеті з відкидним верхом. Ви лишень уявіть собі таку картину? Проте їхня дружба зовсім скоро вже тріщатиме по швах. Ів Сен-Лоран підіймається по кар'єрній сходинці і їх шляхи розходяться. А що Карл? А Карл чекає свого зіркового часу і згодом він стає креативним директором модних будинків "Chanel" та "Fendi"? Карл трудоголік, яких світ не бачив. Він працює, поки інші сплять чи розважаються. Він першим йде з вечірок, навіть своїх власних. Він категорично відмовляється вживати алкоголь, лише дві баночки кока-коли. Він обожнює читати і декілька кімнат у його будинку закладені під бібліотеку. Впевнена, що ви не в курсі того, що у Карла було навіть власне ВИДАВНИЦТВО та КНИГАРНЯ?? І все таки, яким же був цей великий маестро?! Карл був неймовірно добрим, щирим, талановитим та до останніх своїх днів - загадковим. Десятиліття за десятиліттям ми подорожуємо модним світом, у компанії знаменитих особистостей. Цей світ нереальний? Мода модою, а як же кохання? Чи був хтось важливий у житті Карла? Так, був. Його кохання розбило моє серце? Воно було таке незрозуміле і трагічне, що я врешті-решт не стримала сліз? Я обожнюю моду і мені було дуже цікаво читати про Лаґерфельда та його богемний світ, проте мені було замало цього світу і таємниць. Мені хотілось більше інформації, більше тексту, більше сторінок, більше подробиць з життя такої таємничої особи. Безмежно вдячна видавництву @fabulabook за те, що знайомите своїх читачів зі світом моди ❤ З цієї серії у мене є ще "Коко Шанель", яку я згодом планую читати і з нетерпінням очікую на новинку "Дім Ґуччі"? ⠀ Оцінка 4,5/5
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер