Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Усе, що з нами навіки

Усе, що з нами навіки
Усе, що з нами навіки
Усе, що з нами навіки
Усе, що з нами навіки
Усе, що з нами навіки
Усе, що з нами навіки
  • Бестселлер «The New York Times»
  • Tik-tok сенсация!
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Усе, що з нами навіки

Издательство:
Artbooks
450,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 012350
  • ISBN: 9786175230992
  • Вес: 0.50
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 524
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Наомі тікає зі свого весілля до сестри-близнючки Тіни (яка ніколи не відзначался хорошою поведінкою) до містечка Нокемаут у штаті Вірджинія. Суперечки там вирішують старомодним способом: кулаками й пивом. Та майже відразу з’ясовується, що сестра ані краплі не змінилася: Тіна забирає гроші й машину Наомі, а натомість залишає її зі своєю донькою. І тепер Наомі застрягла тут з одинадцятирічною племінницею, без машини, роботи, дому, будь-якого плану та змоги покинути це місто.
Та на шляху їй трапляється Нокс. Цей бородатий перукар не терпить драми й романтики. Найкраще йому живеться на самоті, і ніяких стосунків він не потребує. Проте його світогляд змінює Наомі, чиє життя руйнується на його очах.

Історія заснована на тропі «grumpy and sunshine». Книжка з гумором розповідає про адаптацію в новому місті, про те, як важко пристосуватися, коли втратив майже все, і, звісно ж, про кохання.
Ця романтична історія – справжня зірка у Тіктоці. Хештег #thingswenevergotover зібрав понад 139 мільйонів переглядів

Книга «Усе, що з нами навіки» – неймовірна романтична історія, яка б’є всі рекорди БукТоку. Це книжка про Наомі, яка тікає зі свого весілля в глушину до сестри. Сестра героїні живе в занедбаному містечку, де ніколи не відбувається нічого цікавого. Але щойно Наомі з’являється, сестра забирає її машину, гроші й залишає на неї свою 11-річну дочку. І тепер дівчина має пережити власну кризу, дбати про дівчинку і якось пристосуватись до нової реальності. Чи знайдеться тут місце для кохання? Дівчина зустрічає бородатого перукаря, який не має нічого спільного з драмами й романтикою. Але поступово його світогляд змінюється…

Ця любовна історія одразу ж стала бестселером за версією New York Times. Її авторка Люсі Скор – американка, що перед своєю письменницькою кар’єрою випробувала безліч професій. Люсі проводить свій час за створенням романтичних сюжетів і відкрила своє власне видавництво «That’s What She Said».

Переклад - Дарія Беззадіна.

Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги