Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Велика глушина

Велика глушина
Велика глушина
Велика глушина
Велика глушина
Велика глушина
  • Возможна доставка за границу
  • Мировой бестселлер!
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Велика глушина

Издательство:
Издательство РМ
450,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011194
  • ISBN: 9786178248666
  • Вес: 0.68
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 624
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Пройшовши В’єтнамську війну, Ернт Оллбрайт повертається додому іншим. Ніколи не знаєш, у якому він настрої. Вчергове втративши роботу, Ернт кидає все і переїжджає з родиною на північ, на Аляску, щоб жити вільно на справді дикій місцині Америки.

Тринадцятирічна Лені — заручниця бурхливих стосунків батьків. Дівчина сподівається, що, переїхавши у новий штат, почне нове життя. А її мама, Кора, заради коханого чоловіка зробить що завгодно і поїде світ за очі — навіть у невідомість.

Спершу Оллбрайтам здається, що Аляску їм подарував сам Бог. Переїхавши у дикий, далекий від цивілізації закуток штату, Ернт, Кора і Лені знаходять нових друзів — сильних чоловіків і ще сильніших жінок, які понад усе цінують незалежність. Оллбрайти швидко призвичаюються до нового життя.

Однак узимку Аляска поринає у темряву… Психіка Ернта не витримує, і в сім’ї знову починаються проблеми. У маленькому, вкритому снігом будиночку, під покровом північної ночі мама й дочка усвідомлюють страшну правду: їм не допоможе ніхто. Врятуватися у цій глушині можуть тільки вони самі…

Крістін Генна влучно описує слабкість і стійкість людини, майстерно змальовує незламний дух американських першопрохідців і атмосферу вже напівзниклої Аляски — незрівнянно прекрасної і невблаганно небезпечної землі.

«Велика Глушина» — відверта й красива історія про боротьбу за виживання, любов, утрату і те глибинне, що живе в серці кожної людини.

Роман «Велика глушина» – лавреат премії Goodreads Choice Award в категорії історична проза (2018), номінант премій Audie Award (2019) в категорії проза та Book of the Month Book of the Year Award (2018).

«Епічний атмосферний роман, який досліджує людське бажання пережити немислиме», – Real Simple magazine.

«Генна яскраво описує природну красу і небезпеку Аляски та малює переконливий портрет сім’ї, яка переживає кризу, і громади, що стоїть на порозі змін», – Booklist.

«Генна перетворює записане слово на чудову прозу... У цьому романі чимало людей переживають важкі часи, й авторка співчутливо фіксує їхні страждання. Майстерно демонструє, як любов, смерть і народження проходять повне коло життя», – RT Book Reviews.

«У найсвіжішому романі від Генни місцина сувора й похмура, але юна героїня вчиться приймати це та відкривати своє справжнє Я... Читачі оцінять проникливість історії та нерозривний зв’язок між матір’ю та дитиною», – Library Journal.

Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги