Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Веріті

Веріті
Веріті
Веріті
Веріті
Веріті
  • Возможна доставка за границу
  • Мировой бестселлер!
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Веріті

Издательство:
Издательство РМ
Ожидается
400,00 грн
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011198
  • ISBN: 9786178248048
  • Вес: 0.52
  • Формат, мм: 155х220
  • Количество страниц: 336
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая + суперобложка
Аннотация

Лоувен — молода письменниця, в якої ні цента за душею. Та одного дня до неї звертається Джеремі Кроуфорд, чоловік Веріті — авторки романів-бестселерів. Джеремі пропонує Лоувен завершити цикл книжок Веріті, адже та паралізована після автокатастрофи. Лоувен приїжджає до будинку Кроуфордів, щоб переглянути чернетки письменниці, які допоможуть у роботі, і випадково знаходить автобіографію Веріті.  

Здається, Веріті не планувала, що хтось її прочитає… Рукопис рясніє відвертими подробицями життя подружжя і розповідає, що насправді трапилося того дня, коли померла їхня дочка.

Лоувен вагається, чи показувати автобіографію Джеремі, бо розуміє — це знищить його. То хто ж така Веріті — геніальна письменниця і жертва фатальних обставин чи божевільна маніпуляторка і злочинниця?

Твори Коллін Гувер нині користуються неабиякою популярністю. Нові книжки письменниці розлітаються, немов гарячі пиріжки. А велика цільова аудиторія відданих фанатів бажає ще та ще. Набирає шаленої популярності й "Веріті" Коллін Гувер — інтригуючий та захоплюючий трилер про письменницю Лоувен, яка стикається з таємницями життя бестселер-авторки Веріті. Автобіографія Веріті, яку знайшла Лоувен, розкриває її темні таємниці та викликає питання щодо її справжньої ідентичності.

Гувер майстерно плете інтригу та напруження, дозволяючи читачеві переживати за головних героїв та бути кимось  на кшталт детективного інспектора, що розгадує загадку. Автор вдається до використання кожної можливості, щоб залишити читача в суспільстві з багатьма питаннями відносно сенсів життя, а також стосовно того, чи є певна людина насправді тим персонажем, котрий з’являється в публічному просторі, наскільки репрезентована ідентичність є приміряною маскою. Погодьтеся, що всі ці питання є неабияк актуальними для нашого сьогодення. 

Ця книга не тільки вражає сюжетом, але і викликає сильні емоції у читачів. Мова йде про справжню панораму, в якій представлені різні відчуття від смутку до обурення та здивування.

«Веріті» - це прекрасний трилер зі складними, змістовними персонажами, непередбачуваним сюжетом та захоплюючим фіналом. Така книга зачепить серця не лише класичних шанувальників жанру трилера, але й кожного, хто воліє розібратися, бодай для себе, в хитросплетіннях нашого суспільства.

Нагороди роману «Веріті»: номінація Goodreads Choice Award у категорії романтична проза на (2019) та Lovelybooks Leserpreis в категорії романтична література (2020).

У першій десятці рейтингу продажів на Amazon та Kindle Store у категоріях романтичний саспенс та романтична проза.

«Обережно! «Веріті» не розтопить ваше серце. Вона підсмажить вашу душу», – Kindle Crack Book reviews.

«Вау, мені бракує слів, навіть не знаю, з чого почати з цією книжкою. «Веріті» була захопливою, динамічною, з крутими поворотами історією, якої хочеться ще», – Read More Sleep Less Blog.

Коллін Гувер – авторка, яка не зосереджується на одному жанрі, а творить романтичну літературу, young adult, трилери і навіть романи про паранормальне.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user marianna_Vasylenko
15.09.2023
В мене відчуття, ніби я реально перечитала чужий щоденник і попорпалась в брудній білизні. Але разом з тим не було мені гидко чи противно, було цікаво і не могла відірватись.⠀ ⠀ Перше знайомство з Колін Гувер - і авторка мене вразила, психологічні прийомчики на пару з психозом, гарячими постільними сценами і розслідуваннями створили для мене вав-ефект. Тепер я знаю чому авторка така популярна. ⠀ ⠀ Я би дуже хотіла, щоб книгу екранізували! Трикутник створений в домі Веріті має право ожити на великому екрані. ⠀ ⠀ Головне питання після прочитання - кому ви повірити, на скільки і хто винен більше чи менше :⠀ 🤍Лоувен - заручниця обставив, невинна письменниця, яку хочуть використати чи підла розпусниця і співучасниця злочину ?⠀ 🖤Джеремі - святий чоловік, зразковий тато, ідеальний сімянин чи відпадний коханець чи змій-спокусник, який живе за кошт своєї дружини і користується її славою? Чи доклав він руку до нинішньої ситуації з Веріті ⠀ ♥️Веріті - сама богиня письменницького слова, головне питання чи повірить читач їй? Хто вона жертва чоловіка, психопатка, маньячка, божевільна ?Дуже суперечливе питання бо як пов’язати її таємний особистий щоденник з прощальним листом до Джеремі ?⠀ ⠀ Обіцяю вам кров похолоне в жилах від читання, від гарячих сцен задумаєтесь про своє життя за дверима спальні і єдине кого вам буде надзвичайно жаль в цій всій історії - це діток схибленого багатого сімейства.⠀ ⠀ Книга однозначно заставить задуматися…. Бо фінал багатозначний і неоднозначний в той же час…⠀
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги