Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Зникнення аптекарки

Зникнення аптекарки
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Зникнення аптекарки

Издательство:
Артбукс
450,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011005
  • ISBN: 9786177940738
  • Вес: 0.40
  • Формат, мм: 215х145
  • Количество страниц: 408
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Таємна спільнота жінок. Призабута історія. У повітрі ще відчувається отруйний подих помсти.

Непримітна аптекарська крамниця, захована у глибинах Лондона вісімнадцятого століття, тут обслуговують незвичайну клієнтуру та ще й за некласичними умовами:
Правило № 1: Ніколи не можна використовувати отруту на шкоду іншій жінці;
Правило № 2: Імена вбивці та її жертви мають бути записані в аптечній реєстровій книжці.

Жінки всього міста шепочуться про загадкову аптекарку на ім’я Нелла, котра продає отрути, завдяки яким можна позбутися чоловіків-гнобителів. Моторошний світ Нелли — не найкраще місце для її нової відвідувачки, надзвичайно обдарованої 12-річної дівчинки на ймення Еліза Фаннінг.

Авторка видання Сара Пеннер майстерно занурює читачів у водночас моторошний і вабливий роман про жінок, які виборювали своє виживання у світі, створеному чоловіками та для чоловіків.

«Зникнення аптекарки» - захоплюючий роман, що привертає увагу своєю темрявою та загадковістю. Авторка Сара Пеннер майстерно відтворює атмосферу Лондона XVIII століття та розгортає химерне плетиво таємних жіночих товариств.

Головна героїня - маленька Еліза Фаннінг - є досить незвичайним і привабливим персонажем, що дозволяє читачеві зануритися в її розум і відчути її страх і неприйняття ситуацій, котрі відбуваються. Історія зі зникненням аптекарки та її пошуками додає напруги та інтриги, а заворушення в жіночій спільноті підкреслює тему відстоювання прав жінок в минулому та сьогоденні. Безперечно, твір демонструє нам низку сенсів, і це не лише стосується історичних подій чи протистоянь жінок з чоловіками. В першу чергу мова йде про питання вибору, котре рано чи пізно постає перед нами.

Історія, варта екранізації — яку, власне, вже готує телекомпанія Fox. Видання перекладене вже більш ніж 20 мовами світу! Роман став книгою місяця у клубі найкрутішої книжкової амбасадорки Різ Візерспун.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user marianna_Vasylenko
15.09.2023
Перші зимові дні 2023 року будуть асоціюватись з цікавезною пригадую в Лондоні, а саме в двох часових проміжках 1791 та сьогоденні і ми дізнаємось непрості істрії простих жінок, бо вони закарбовані в реєстраційній книзі Аптекарки.⠀⠀ ⠀⠀ Якби не подорож Керолайн до Лондона на 10 річниць шлюбу, який тріщить по швах - ми би ніколи не довідались про аптекарку Неллу і чому життя заставило продавати яди замість лікарств і хто така маленька Еліза з величезним чистим серцем…⠀⠀ ⠀⠀ Тяжка доля була в жіноцтва у 18 столітті, лікарі в основному бути мужчини і їхнє роздуте его часто-густо було не в зможу допомогти з жіночими хворобами. Матінка Нелли навчила її лікарському ремеслу, показала як природа дає мам лікарство і отруту в одних і тих же рослинах, передала їй в спадок аптеку. Що ж такого непоправного сталось в житі юної дівчини, що вона почала продавати отрути жінках ?⠀⠀ ⠀⠀ Її єдине правило, що від отрути ніколи не постраждає жодна жінка, вона жертвує своїм здоров’ям, щоб ні одна жінка не поперла від її лиховісних ліків. Але доля зіграла злий жарт…⠀⠀
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги