Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Батькам майбутніх першокласників
23.06.2014
Новости
Гаряче літо набирає обертів, і кожен мріє про мандри та подорожі. Але батьки майбутніх першокласників думають не тільки про відпочинок, але й про те, як з максимальною користю використати час, що залишився до 1 вересня, аби їх дитина приступила до навчання підготовленою та впевненою у своїх силах. 
До вашої уваги — посібники та ігрові збірники, які допоможуть батькам процес підготовки до школи перетворити та веселі, змістовні заняття з дитиною. Приділяйте розвиваючим урокам 15 хвилин кожного дня – і ваш маленький школяр обов’язково порадує вас своїми успіхами у навчанні!
 
Навчальний ігровий набір «Хочу до школи» допоможе підготувати дитину до школи. В наборі поєднані два види діяльності: гра та навчання. Граючи з картками й фігурами, домальовуючи картинки, проводячи доріжки, складаючи пазли, розв’язуючи головоломки й відповідаючи на запитання вікторини, дошкільник повторить лічбу й алфавіт, потренується читати по складах і писати, а також розвиватиме добру пам’ять, стійку увагу, уміння розуміти й виконувати завдання — всі ті навички, які необхідні для навчання в школі.
 
Книга «Хочу до школи!» допоможе комплексно підготувати дитину до школи всією родиною: тренувати мовлення, моторику, креативне мислення, розвивати кругозір, соціальні навички, самостійність, зміцнювати здоров’я дитини. У книзі: ігрові вправи, цікаві історії, вірші, оповідання, загадки про школу, прислів’я, творчі завдання, опис ігор, поради батькам тощо. До видання додається «Книга для матусь і татусів майбутнього першокласника» із корисними статтями для батьків.
 
Збірник «Готуємо до школи п’ятиліток» підготовлений спеціально для занять батьків із дітьми. Книгу поділено на чотири тематичні розділи: «Математика», «Розвиток мовлення», «Письмо», «Малювання». У ній не подано складних визначень і понять, зате пропонується гра. Виконуйте ігрові вправи й творчі завдання, учіть веселі віршики, розглядайте яскраві ілюстрації. Так у процесі гри ви зможете збагатити знання дитини та потренувати набуті нею навички. Чим раніше розпочати підготовку дитини до ролі учня, тим легше відбуватиметься її адаптація. Видання призначене для дітей старшого дошкільного віку.
 
Збірник завдань охоплює весь програмовий матеріал у даній віковій групі. Виконуючи вправи книги, дитина зможе ефективно підготуватися до наступних етапів навчання: навчиться орієнтуватися в просторі й часі, класифікувати предмети за зовнішніми й функціональними ознаками, лічити, порівнювати предмети за кількістю й величиною, будувати прості речення, розрізняти предмети живої й неживої природи, визначати характер лінії, розташовувати малюнки на аркуші паперу, а також набуде багато навичок, які знадобляться для подальшого навчання. Видання може використовуватися під час індивідуальної роботи батьків із дітьми, а також у дошкільних закладах різного типу.
 
Ця книга — чудовий подарунок дитині, яка вже навчилася читати. Вона допоможе заохотити дитину до читання, розширить знання про навколишній світ. Тексти підібрані від простого до складного. У книзі великий шрифт і багато яскравих картинок. Збірник буде особливо корисний випускникам дитячих садків. Якщо майбутні першокласники почнуть читати його влітку перед школою, їх рівень читання помітно підвищиться.
 
Читати — це весело та цікаво! Проте діти не завжди вірять дорослим. Вони хочуть все перевірити самі. Тож хай перевіряють! Запропонуйте їм для читання цю книгу! У збірнику є й маленькі розповіді, й повчальні казки, й веселі вірші, і навіть захопливі ігри зі словами. Серед цього розмаъття кожен починаючий читач знайде для себе щось нове й цікаве! Цей збірник - викличе інтерес до читання; - навчатиме читати впевненіше; - допоможе полюбити рідну мову; - познайомить із творами класиків і сучасних авторів; - розповість нове про навколишній світ; - запропонує ігри зі словами.
 
 
УСІ КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА НАВЧАННЯ ДИТИНИ
 
УКРАЇНСЬКОЮ     та       РОСІЙСЬКОЮ
 
мовами
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: